cnm ben basta prima kullandim ama canbebeden cok memnun kaldim. 9aydan sonra canbebeye gecmistim.Şimdi onu yapmistim. İcerikleri zararlı olmayan bebek bezleri, 3 bedene gore fiyat baktim, soldaki numaralar en ucuzdan en pahaliya artiyor.
Adetleri bilemeyecegim, deneyimli anneler daha iyi cevap verebilir
Ben yüksek ihtimal 2no bir paket alıp onu deneyip devaminda karar veririm. Stok yapmayi düşünmüyorum.
oglum da o bile işe yaramadi canim. biz de desitinden memnun kaldik. mor renk olan. cinko orani yuksek oldugu icin iyilestirmeyi hizlandiriyor.Pişik kremi olarak size sudocrem öneririm başka bir krem denemeye girmeyin derim direk ve net..kaç çeşit krem vardı ama sudocremin üstüne tanımam diğerleri çöp oldu hep..pişman olmazsınız düşünmeden alın derim
8-10 kg arasi almistir tahmini.
Yaa Allah rahmet eylesin canım ya.. Kızın ve kayın validen e de Allah şifa versin baya zor olmuştur senin için.. Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Uzun süredir giremedim umarım bebişler ve anneler, herkes iyidir.
Biz de artık iyiyiz. Her şey üst üste geldi 10 gün önce kızım idrar yolu enfeksiyonundan hastaneye yattı. 4 gece kaldı. kayınvalidem ameliyat oldu. babaannem vefat etti. her şey o kadar üst üste geldi ki. anca toparlanıyoruz desek yeridir
ebebej yani yazinca yanlis anlasiliyor gibim e bebek magazasinin yanıgunaydinnnn.
haftasonu cokkk yogun gecti benim. o yuzden hic bakamadim. baksam da tam okuyamadim. umarim herkes iyidir.
dun aksam ic camasiri lazim diye Ankara Antaresteki hamile pijama magazasina gittim. e bebek yani. ama istedigim gibi bulamadim. yerine pijama-gecelik-sabahlik takimi aldim.... 600 kusur tl imis. indirime girmis. 400tl ye aldim bilginiz olsun. hastane icin aldim.
asil sunu diyim. e bebek e girdim. emzirme camasiri icin. ben kapli olandan istedim. mycey marka. 50tl. 1 tane aldim. eve gelince netten baktim.18tl hanimlar. kargosuyla 25 tl. bilginiz olsun. bosa para vermeyin....
hem gecmis olsun hem basiniz sag olsun.Günaydın kızlar.
Biz de artık iyiyiz. Her şey üst üste geldi 10 gün önce kızım idrar yolu enfeksiyonundan hastaneye yattı. 4 gece kaldı. kayınvalidem ameliyat oldu. babaannem vefat etti. her şey o kadar üst üste geldi ki. anca toparlanıyoruz desek yeridir
Yani trafiğe çıkmak yasak mı şimdi.. Bence bu doktoruna da danış..araba kullanan annelere sorayim ben de.
basta baska dr.a gidiyordum. kanamalar vs vardi maglum. otomatik vites kullaniyorum. ama dr dediki 3 aya kadar kullan sonra kullanma. cunku trafikte ani seyler oluyor, tehlikeye atarsin. sonra dr degistirmistim. ama ona hic sormak aklima geldi zaten evden cikmama bile karsiydi o zaman. simdi kontrole 1 hafta var. Sizin dr.lariniz bu konuda birseu dedi mi?
ben bu doktoruma sormadım ama daha önceki doğumlarda doktorum bir kısıtlama getirmemişti. bende kullandım son ana kadar:)tabi dikkat etmek lazım.araba kullanan annelere sorayim ben de.
basta baska dr.a gidiyordum. kanamalar vs vardi maglum. otomatik vites kullaniyorum. ama dr dediki 3 aya kadar kullan sonra kullanma. cunku trafikte ani seyler oluyor, tehlikeye atarsin. sonra dr degistirmistim. ama ona hic sormak aklima geldi zaten evden cikmama bile karsiydi o zaman. simdi kontrole 1 hafta var. Sizin dr.lariniz bu konuda birseu dedi mi?
bana yasak... gebeligin basindan beri kullandirtmiyorlar. simdi esim yine goreve gidecek. 1 hafta yok. cocugu okulq gotur getir icin kullanmam gerekibilir. ama iste dr.a gitmeme 1 hafta varYani trafiğe çıkmak yasak mı şimdi.. Bence bu doktoruna da danış..
saol cnm.ben bu doktoruma sormadım ama daha önceki doğumlarda doktorum bir kısıtlama getirmemişti. bende kullandım son ana kadar:)tabi dikkat etmek lazım.
günaydın canım,araba kullanan annelere sorayim ben de.
Günaydın, iyi haftalar herkese.araba kullanan annelere sorayim ben de.
SAğlıkla kullanın inşallah canım..Canlar günaydın
Migrosta cok güzel indirimler vardı dun
Avent biberonu 38 tlye aldık,
Granül c.deterjanı 19 tlye aldık 1 kilo
Bi ufak biberon aldık 19 tl pasabhce cam(120 ml)
Tuvaletten de biktim zaten ayni sekilde ne diyelim 30. Haftalari dusunemiyorumAynen cnm bide 7-8 kere tuvalete kalkıyorum, oğlan da durmuyo maşallah sürekli tekmeliyor şöyle bi deliksiz uyuyamıyorum. Şimdiden böyleyse vayyy halimize vay
Basin sagolsun canim kizina da Allah sifa versinGünaydın kızlar.
Ben de duramoyorum bel agrisindan az bisey yurim ya da is yapim asiri belim agriyoBenım bel agrım cok oluyor hele aksamları sızın nasıl kızlar?
günaydın canım,
ben pazarlama görevi yapıyorum ve sürekli araç kullanıyorum. ama benim riskim olmadığı için yasaklamadı doktorum. sen kendi durumuna göre danışmalısın.
Günaydın, iyi haftalar herkese.
Doğuma kadar kullanmanda hiçbir sakınca yok diyor benim doktorum ama geçen hamileliğimde 39. haftada artık kullanamayacağım demiştim, çok sıkıştırmıştı, rahat edememiştim.
Sonuçta sen arabada şoförün yanındayken de trafikte ani şeyler olabilir, gereksiz bir kısıtlama olmuş bence. Yeni kullanmaya başlamışsındır, çok paniksindir ya da tamamen arabaya binmen yasak der o zaman anlarım ama araca bin ama kullanma bana mantıklı gelmedi.
cnm bizden hastane hususi Istemedi... biz almadik o zaman. mama gerekirse siringa ile veriyorlar...SAğlıkla kullanın inşallah canım..
Bende alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum ilk zamanlarda ne kullanılıyo ürün kodu ya da adı varsa söyler misin canım? Birde bu biberon işi gerekli sanırım emsede hastanede istiyolarmış.. ondan mı alıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?