2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah rahmet eylesin başın saolsun.
Kızına da çok geçmiş olsun. Üstüste gelmiş gerçekten. Allah kolaylık versin.

merhaba kızlar izmirden yazıyorum hafta sonu bır ıkı bebek mağazasını gezdim burdan ısım vermem doğru olur mu bılmıyorum. pek bılındık bir bebek mağazasıydı gıttık 3 bın dedıler besık artı dolap için, normal adı sanı duyulmamış mağazalarda aşağı yukarı aynı fıyatı soyledıler artı pesin fiyatlarıydı, montessorıler 2 bınden aşağı değil, bir internet sitesinden aldık 500 tlye güzeldir diye umut ederek demonte gelıcek ve de ağaç rengınde bız boyucaz artık. isteyenlere için fikir olsun

canım bende kullanıyorum sorun yok. son aya kadar kullanabiliyoruz bence sorun olmaz diye düşünüyorum :S

erken doğum riskin varsa yasaklayabilir sana doktoruna danışman en iyisi. ben ilk hamileliğimdedoğurdugum güne kadar kullandım.

R Rzg14 canm e bebek te 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası var. Ondan da yararlansaydın. Gecelik için 100 tl hediye çeki oluyor.
Ben de bu hafta sonu bir şeyler bakıcam. Oğlumun zıbınları giysileri çıkarttık 4 takım hastane çıkışı var. Kaynanam da yeni bi takım almış sanırım başka almayacağım. Zıbın ve alt patikli 0 ay pijamalar da var. Bakalım düşünüyorum ne alsam diye. Şampuan, pişik kremi, yağ olarak Sebamed kullanmış memnun kalmıştım. Ama 6 yıl geçti sizler hangi marka alacaksınız? Yeni doğan bebek bezi kaçlı aldınız? Prima premium vardı onu düşünüyorum. Bi pakette 2 numara alırım. Kampanyadan yararlanayım dedim.

Canım link atabilir misin :)

erken doğum riskin varsa yasaklayabilir sana doktoruna danışman en iyisi. ben ilk hamileliğimdedoğurdugum güne kadar kullandım.
erken dogum riskim yok cnm.ben direk kan pihtilasmamdan dolayi riskli gebeyim.
cnm ebebek ten almadim ben. Yanindaki magazdan aldim. Ebebek ciddi pahaliya satiyor aklinizda olsun.
Guzel gunler de kullan insallah hepsini.
Ben 1no 1 paket prima premium care bel oyuntulu aldim. Gobek bagi icin. 2 tane 2 no. 1 de 3 no aldim. Sonrasinda dokunmazsa canbebeye gececegim. Daha ekonomik oluyor. Oglumda memnundum.
Krem olarak mustela kullandim hep ogluma. Pisik kremi de sadece mor renk desitin işe yaradi. Cinko miktari cok yuksek . iyilesmeyi hizlandiriyor o yuzden. İslak mendil kullanmadim. Kare pamuklarfdan aldim. Temiz de tas. İlik su yapip onunda yikadim temizledim poposunu hep.
Aman Allahım siz yazdıkça bunalıma giriyorum zuhahaha haziran.basina.kadar sizin aldıklarınızı listesini yazicam.o zaman alicam.ufak.tefek kacamak aldiklarim var neyseki.o bana.moral.oluyor
[/QUOTE]
Yok kuzu girme bunalima. Benim oglum var masraflari var. Kardesim temmuzda evlenecekona masraf var.bu kadar masraf olunca mecbur aliyorum kizima. Yoksa ciplak cikacagiz bebisle

Ben de pek bişey almadım ya indirimde almak daha mantıklı gerçekten.. Neyse daha vakit var bu da kızım gibi yaparsa 41 hafta sonunda gelmişti Bi türlü doğmuyordu zorla doğurttuk eylüle sarkarım kesin.. Hayırlısı artık.. Primanın yeni doğanından Bi tane alırım büyük boy olanlardan 2 numaradan da bi tane sonrası Allah kerim çünkü bazı bebişler çabuk büyüyor ya da bez tahriş edebiliyor deneme yanılma yaptım ben hep canbebe iyiydi gerçekten bakalım yenilenmiştir onlar da şimdi

İçeriği zararsiz olanlar, hepsi önleyici sag alttaki desitin sadece tedavi edici.

Aman Allahım siz yazdıkça bunalıma giriyorum zuhahaha haziran.basina.kadar sizin aldıklarınızı listesini yazicam.o zaman alicam.ufak.tefek kacamak aldiklarim var neyseki.o bana.moral.oluyor
yanlız değilsin canım bende 2 biberon 2 müslin battaniye ve 2 yeni doğan takım hariç bişi almadım:) listelerimi yapıyorum burdan bakıp bakıp:)

Kizlarrrrr bugün saat 2 de ayrıntiliya gidicem..dualarınızı bekliyorum..inşallah bana da buradan hayırlı haberleri yazmak nasip olur..çok stresli ve gerginim daha şimdiden.. sabah nasıl olacak bakalim
Inşallah güzel haberler alırsın alırız cnm bnmde bugün 4 te ayrıntılı çok heycanlı ve merakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…