Allah rahmet eylesin başın saolsun.Günaydın kızlar.
Uzun süredir giremedim umarım bebişler ve anneler, herkes iyidir.
Biz de artık iyiyiz. Her şey üst üste geldi 10 gün önce kızım idrar yolu enfeksiyonundan hastaneye yattı. 4 gece kaldı. kayınvalidem ameliyat oldu. babaannem vefat etti. her şey o kadar üst üste geldi ki. anca toparlanıyoruz desek yeridir
Normalde bel ağrım yok çok şükür ama iki bacak egzersizi yapayım diyorum hemen belim sızlıyor yürümekten başka seçenek yokBen de duramoyorum bel agrisindan az bisey yurim ya da is yapim asiri belim agriyo
canım bende kullanıyorum sorun yok. son aya kadar kullanabiliyoruz bence sorun olmaz diye düşünüyorum :Saraba kullanan annelere sorayim ben de.
basta baska dr.a gidiyordum. kanamalar vs vardi maglum. otomatik vites kullaniyorum. ama dr dediki 3 aya kadar kullan sonra kullanma. cunku trafikte ani seyler oluyor, tehlikeye atarsin. sonra dr degistirmistim. ama ona hic sormak aklima geldi zaten evden cikmama bile karsiydi o zaman. simdi kontrole 1 hafta var. Sizin dr.lariniz bu konuda birseu dedi mi?
erken doğum riskin varsa yasaklayabilir sana doktoruna danışman en iyisi. ben ilk hamileliğimdedoğurdugum güne kadar kullandım.araba kullanan annelere sorayim ben de.
basta baska dr.a gidiyordum. kanamalar vs vardi maglum. otomatik vites kullaniyorum. ama dr dediki 3 aya kadar kullan sonra kullanma. cunku trafikte ani seyler oluyor, tehlikeye atarsin. sonra dr degistirmistim. ama ona hic sormak aklima geldi zaten evden cikmama bile karsiydi o zaman. simdi kontrole 1 hafta var. Sizin dr.lariniz bu konuda birseu dedi mi?
Canım link atabilir misin :)gunaydinnnn.
haftasonu cokkk yogun gecti benim. o yuzden hic bakamadim. baksam da tam okuyamadim. umarim herkes iyidir.
dun aksam ic camasiri lazim diye Ankara Antaresteki hamile pijama magazasina gittim. e bebek yani. ama istedigim gibi bulamadim. yerine pijama-gecelik-sabahlik takimi aldim.... 600 kusur tl imis. indirime girmis. 400tl ye aldim bilginiz olsun. hastane icin aldim.
asil sunu diyim. e bebek e girdim. emzirme camasiri icin. ben kapli olandan istedim. mycey marka. 50tl. 1 tane aldim. eve gelince netten baktim.18tl hanimlar. kargosuyla 25 tl. bilginiz olsun. bosa para vermeyin....
Benmde çok yürüyünce oluyr cnm ayakta kalıyorsan da ağrırBenım bel agrım cok oluyor hele aksamları sızın nasıl kızlar?
erken dogum riskim yok cnm.ben direk kan pihtilasmamdan dolayi riskli gebeyim.erken doğum riskin varsa yasaklayabilir sana doktoruna danışman en iyisi. ben ilk hamileliğimdedoğurdugum güne kadar kullandım.
cnm ebebek ten almadim ben. Yanindaki magazdan aldim. Ebebek ciddi pahaliya satiyor aklinizda olsun.R Rzg14 canm e bebek te 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası var. Ondan da yararlansaydın. Gecelik için 100 tl hediye çeki oluyor.
Ben de bu hafta sonu bir şeyler bakıcam. Oğlumun zıbınları giysileri çıkarttık 4 takım hastane çıkışı var. Kaynanam da yeni bi takım almış sanırım başka almayacağım. Zıbın ve alt patikli 0 ay pijamalar da var. Bakalım düşünüyorum ne alsam diye. Şampuan, pişik kremi, yağ olarak Sebamed kullanmış memnun kalmıştım. Ama 6 yıl geçti sizler hangi marka alacaksınız? Yeni doğan bebek bezi kaçlı aldınız? Prima premium vardı onu düşünüyorum. Bi pakette 2 numara alırım. Kampanyadan yararlanayım dedim.
Aman Allahım siz yazdıkça bunalıma giriyorum zuhahaha haziran.basina.kadar sizin aldıklarınızı listesini yazicam.o zaman alicam.ufak.tefek kacamak aldiklarim var neyseki.o bana.moral.oluyorR Rzg14 canm e bebek te 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası var. Ondan da yararlansaydın. Gecelik için 100 tl hediye çeki oluyor.
Ben de bu hafta sonu bir şeyler bakıcam. Oğlumun zıbınları giysileri çıkarttık 4 takım hastane çıkışı var. Kaynanam da yeni bi takım almış sanırım başka almayacağım. Zıbın ve alt patikli 0 ay pijamalar da var. Bakalım düşünüyoruzsm ne alsam diye. Şampuan, pişik kremi, yağ olarak Sebamed kullanmış memnun kalmıştım. Ama 6 yıl geçti sizler hangi marka alacaksınız? Yeni doğan bebek
bezi kaçlı aldınız? Prima premium vardı onu düşünüyorum. Bi pakette 2 numara alırım. Kampanyadan yararlanayım dedim.
hamile iken iki tane doğumdan 3 ay sonra bi tane galiba. bide bi yil arayla iki taneKaç ayda bir yapıp 5 e tamamladiniz
Pişik kremi olarak size sudocrem öneririm başka bir krem denemeye girmeyin derim direk ve net..kaç çeşit krem vardı ama sudocremin üstüne tanımam diğerleri çöp oldu hep..pişman olmazsınız düşünmeden alın derim
R Rzg14 canm e bebek te 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyası var. Ondan da yararlansaydın. Gecelik için 100 tl hediye çeki oluyor.
Ben de bu hafta sonu bir şeyler bakıcam. Oğlumun zıbınları giysileri çıkarttık 4 takım hastane çıkışı var. Kaynanam da yeni bi takım almış sanırım başka almayacağım. Zıbın ve alt patikli 0 ay pijamalar da var. Bakalım düşünüyorum ne alsam diye. Şampuan, pişik kremi, yağ olarak Sebamed kullanmış memnun kalmıştım. Ama 6 yıl geçti sizler hangi marka alacaksınız? Yeni doğan bebek bezi kaçlı aldınız? Prima premium vardı onu düşünüyorum. Bi pakette 2 numara alırım. Kampanyadan yararlanayım dedim.
[/QUOT bakım ve banyo ürünleri için bende tecrübeli annelerden fikir bekliyorum:)
yanlız değilsin canım bende 2 biberon 2 müslin battaniye ve 2 yeni doğan takım hariç bişi almadım:) listelerimi yapıyorum burdan bakıp bakıp:)Aman Allahım siz yazdıkça bunalıma giriyorum zuhahaha haziran.basina.kadar sizin aldıklarınızı listesini yazicam.o zaman alicam.ufak.tefek kacamak aldiklarim var neyseki.o bana.moral.oluyor
Nete enucuzmyceyemzirmesutyeni yazinca akakce sitesinde cikiyor canim.Canım link atabilir misin :)
Inşallah güzel haberler alırsın alırızKizlarrrrr bugün saat 2 de ayrıntiliya gidicem..dualarınızı bekliyorum..inşallah bana da buradan hayırlı haberleri yazmak nasip olur..çok stresli ve gerginim daha şimdiden.. sabah nasıl olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?