2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
https://www.hepsiburada.com/blr-montessori-yatak-p-HBV00000EUNN5?magaza=BLR-AHSAP linki bu canım teşekkür ederim
birde bişey sorucam travel sistem bebek arabalarına baktık e bebekte sonra almadan önce son bır araştırma yapayım dedım oturma yerı kullanışlı degıl 6 aydan sonra dıyorlar kararsız kaldım ilk bebek olunca tecrübe de yok , tecrübeli annelerden fikir almak isterim

Benim de sali gunu var özelde, bi de carsamba gunu var devlette. Hersey yolunda gidiyordu ama 3lu testte ufak bir risk gordu doktor. Riskli gebelik dedi cok sasirdim. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz
Bende bugün özel e 1 hafta sonrada devlete gidicem ayrıntılı için cnm ben de riskli gebeliğe gidiyrm devlette doktr en ufak şey görse risk diyor korkma cnm onlar riske atmıyor eminim bi sorun cikmicaktir

Aman Allahım siz yazdıkça bunalıma giriyorum zuhahaha haziran.basina.kadar sizin aldıklarınızı listesini yazicam.o zaman alicam.ufak.tefek kacamak aldiklarim var neyseki.o bana.moral.oluyor
Canım benimde çok aldığım birşey yok daha oğlumdan çok kalan eşya var onları yıkayıp ütülücem. Bir de kaynanam almış 5-10 parça. Şimdi elime para geçtikçe bir kaç parça bakıcam daha kendim tek bir parça bile almadım6. Ayı bekliyordum. Bebek bezi en uygun nerelerde var araştıran oldu mu? E bebek te fiyatlar dolgun gibi ama şuan kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum. Gecelik hiç bakmadım kendime ne giycem nasıl olacak bilmiyorum.

I ikuayko icimizde en.relax sendin sen.bile bozdun.kendini annem.bu ne doktor bu ne
Ben rahatım da araştırma yapmadan duramıyorum sorunum o
Zaten ben yeterince icimdeyken zarar veriyorum, aldigi depolarim da temiz degildir. Bari dogduktan sonra korumaya çalışayım.

Ya seviyorum bakmayi etmeyi. Sampuan temizlik urunleri falan kaldi, onları da yaparım yakinda, liste yayinlarim.

Pamuk (buyuk olan kedim) ilk geldiginde de böyle olmustum; mama iceriklerini arastirip fiyat performansa yurumek istemistim. Mamalarda iyi bilinenlerin ana protein kaynagi tavukken ustunde somonlu yazar mesela, o hesap.

İş hayatı işte, nasıl bozduyda beni zamanında

Akakce ve cimri de baktim fiyatlara. Butun online sitelerin onlarla aanlasmasi olmasa da baya fikir verecektir. Mesela bezlerde adet fiyati da yazıyor.

Ya bisey sorcam neden logusa takımları hep.pembe yesil.mavi koyu.renk.yok.ben.koyu istiyorum.lacivert ne.bilim.gri siyah
Aynen. Kanama olacak diuorlar. Regl oldugumda bile riskliyim ben, kac kere koltuk kiliflarini yikadim. Koyu renk takım istiyorum, bulursam yazarim
Ama cok pahali geliyor lohusa/hamile giyim bana, son ana da kalabilir alisverisim.

Tetenoz acitmiyor diyenleri cok seviyorum
I ikuayko ne dicem.listelerin bitince basin aciklamasi.bekliyorum birde kedi mamasi suan.ne kullaniyorsun yani neler iyi sende.sanabella nd suan.bizimkiler degistircem de ne onerirsin

Normalde bel ağrım yok çok şükür ama iki bacak egzersizi yapayım diyorum hemen belim sızlıyor yürümekten başka seçenek yok
Ben de yurumeye calisiuorum ama kuyruk sokumuma agri giriyor doktora da soyledim normalde de belinde problen vardir hamilelikle artmistir dedi bilemicem artik

Tetenoz acitmiyor diyenleri cok seviyorum
I ikuayko ne dicem.listelerin bitince basin aciklamasi.bekliyorum birde kedi mamasi suan.ne kullaniyorsun yani neler iyi sende.sanabella nd suan.bizimkiler degistircem de ne onerirsin
Gönül ister ki orijen olmadi acana alalım; ayni gruba ait ve sadanlar ithalatcisiydi. Ama fiyatlar öyle böyle artmadı. Tek sorunlari protein oranlari fazla, tahilsizdir bu mamalar. Hareketsiz kedilerin bobreklerini yorabilir. Daha az gramajla beslenirler ve doyarlar gercekten. Nd nin tahilsiz ve az tahilli serisi var, o zamanki ithalatcisini cok sevmezdim ama mama iyidir.
Keşke barf/raw yapabilsek..

merhabalar, ben cok takip edemiyorum ama arada okuyorum yazılanları. şu an 19+3 teyim. ama bebeği cok net hala hissedemiyorum. böyle olan var mı.2 gün önce hissettim ama gaz da olabilir mi bilemedim, ayıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…