Dolap kullanışlı canm rafları baya işini görür. Çok yer de kaplamaz. Bence güzel.
Ben de şimdi iki oğlumunda kullanabileceği büyük bir dolap yaptırmayı düşünüyorum. Oğlumda Meltem mobilyadan büyüyen yatak almıştık.çok sağlam ve güzel çıktı. Şimdi onu tekrar toplucaz, bebek kullanacak oğlumada tek kişilik bazalı yatak alıcam kısmetse.
Merhaba güzel anneler, kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda. Oğlum 540 gr olmuş :) 1 buçuk ayda 2 kilo almışım bende. Korktuğum gibi olmadı kilom ama doktorum yinede dikkat et dedi. Son günlerde iştahım acaip açıldı nasıl başedicem hiçbir fikrim yok.
merhabalar, ben cok takip edemiyorum ama arada okuyorum yazılanları. şu an 19+3 teyim. ama bebeği cok net hala hissedemiyorum. böyle olan var mı.2 gün önce hissettim ama gaz da olabilir mi bilemedim, ayıramadım.
Bende bugün özel e 1 hafta sonrada devlete gidicem ayrıntılı için cnm ben de riskli gebeliğe gidiyrm devlette doktr en ufak şey görse risk diyor korkma cnm onlar riske atmıyor eminim bi sorun cikmicaktir
Insallah canim tesekkur ederim, hepimizinkinden guzel haberler gelsin insallah 23.haftadayim ilk defa bunu duyunca üzüldüm. Yasim 31 oldgu icin risk cikmis sanirim detayli ultrasonum da bi macera oldu. 2si devlette toplam 3kere yaptirmiş olucam :) hayirlisi inşallah
Günaydın kızlar.
Uzun süredir giremedim umarım bebişler ve anneler, herkes iyidir.
Biz de artık iyiyiz. Her şey üst üste geldi 10 gün önce kızım idrar yolu enfeksiyonundan hastaneye yattı. 4 gece kaldı. kayınvalidem ameliyat oldu. babaannem vefat etti. her şey o kadar üst üste geldi ki. anca toparlanıyoruz desek yeridir
Insallah canim tesekkur ederim, hepimizinkinden guzel haberler gelsin insallah 23.haftadayim ilk defa bunu duyunca üzüldüm. Yasim 31 oldgu icin risk cikmis sanirim detayli ultrasonum da bi macera oldu. 2si devlette toplam 3kere yaptirmiş olucam :) hayirlisi inşallah
merhaba kızlar izmirden yazıyorum hafta sonu bır ıkı bebek mağazasını gezdim burdan ısım vermem doğru olur mu bılmıyorum. pek bılındık bir bebek mağazasıydı gıttık 3 bın dedıler besık artı dolap için, normal adı sanı duyulmamış mağazalarda aşağı yukarı aynı fıyatı soyledıler artı pesin fiyatlarıydı, montessorıler 2 bınden aşağı değil, bir internet sitesinden aldık 500 tlye güzeldir diye umut ederek demonte gelıcek ve de ağaç rengınde bız boyucaz artık. isteyenlere için fikir olsun
kizlar bende alisveris yapmadim sadece birkac parca esya kiyafet aldim. Bebek 30. haftaya gelene kadar da almayi düşünmuyorum. dun cocukluk arkadasimin bebegi 21 haftalikken kese yirtilmasi sonucu ölmüş. bebegi mezarliga gömmüşler. bugun ziyarete gidecegim arkadasimi. Durumunu ogrenince cok üzüldüm.
kizlar bende alisveris yapmadim sadece birkac parca esya kiyafet aldim. Bebek 30. haftaya gelene kadar da almayi düşünmuyorum. dun cocukluk arkadasimin bebegi 21 haftalikken kese yirtilmasi sonucu ölmüş. bebegi mezarliga gömmüşler. bugun ziyarete gidecegim arkadasimi. Durumunu ogrenince cok üzüldüm.
Merhaba güzel anneler, kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda. Oğlum 540 gr olmuş :) 1 buçuk ayda 2 kilo almışım bende. Korktuğum gibi olmadı kilom ama doktorum yinede dikkat et dedi. Son günlerde iştahım acaip açıldı nasıl başedicem hiçbir fikrim yok.
Gözünaydın maşAllah yarım kilo olmuş bile benim ayrıntılı yarın, bende çok çok heyecanlıyım. Yaklaşık 1 ay olacak görmeyeli çok özledim. Darısı bize inşAllah.
Çok zor gerçekten Allah sabır versin. İnsan kötüyü düşünmemeye çalışıyor ama ben de 2 kayıp yaşadım ve daha başlarındaydı.. çok çok üzülmüş ağlamıştım... şimdi çok şükür büyüdük hareketlendik, Allahım kimselere böyle acı yaşatmasın.. sağlıkla huzurla kucaklayalım Ağustos böceklerimizi...
Yoo şoyle oldu detayli ultrason fiyatlari asiri pahali gelince devlet hastanesine gittim , 1 dakika bile sürmedi baktiklari . o içime sinmedi bu sefer şehir hastanesinden randevu aldim. Yani yine devlet :) sonra onun randevusu gelene kadar öncekinin sonucunu doktora göstermistim. o da ufak riski görünce özele gidin uzun uzun bakılsın dedi. Ben de uygun fiyatli bir yer buldum özelde , orda bakilacak. Ama sehir hastanesi randevusunu da iptal etmedim :) hayirlisi olur insallah
Yoo şoyle oldu detayli ultrason fiyatlari asiri pahali gelince devlet hastanesine gittim , 1 dakika bile sürmedi baktiklari . o içime sinmedi bu sefer şehir hastanesinden randevu aldim. Yani yine devlet :) sonra onun randevusu gelene kadar öncekinin sonucunu doktora göstermistim. o da ufak riski görünce özele gidin uzun uzun bakılsın dedi. Ben de uygun fiyatli bir yer buldum özelde , orda bakilacak. Ama sehir hastanesi randevusunu da iptal etmedim :) hayirlisi olur insallah
Aslinda en iyisini yapmissin ben de o yuzden pek bisey almadim sadecw kafamda herseyi belirliyorum eskiden hatta dogmadan bisey alinmazmis ananem oyle derdi Allah korusun herkesin bebegininkemdine bagislasin