basta baska dr.a gidiyordum. kanamalar vs vardi maglum. otomatik vites kullaniyorum. ama dr dediki 3 aya kadar kullan sonra kullanma. cunku trafikte ani seyler oluyor, tehlikeye atarsin. sonra dr degistirmistim. ama ona hic sormak aklima geldi zaten evden cikmama bile karsiydi o zaman. simdi kontrole 1 hafta var. Sizin dr.lariniz bu konuda birseu dedi mi?
Ben arabayla ise gidiyorum dogumdan bir ay oncesine kadar da calismaya devam edecegim insallah. Ustelik bes dklik bir yol degil, gunde 90 km yapiyorum en az. Kaldi ki aileme gidip gelebilmek icin yine asagi yukari 120 km yapmam gerekiyor. Hep otoban hep otoban:)
Doktorum bu konuda bir uyarida bulunmadi, bulunacaginida sanmiyorum. Evhama gerek yok bence, olacaga care zaten yok:)
kizlar bende alisveris yapmadim sadece birkac parca esya kiyafet aldim. Bebek 30. haftaya gelene kadar da almayi düşünmuyorum. dun cocukluk arkadasimin bebegi 21 haftalikken kese yirtilmasi sonucu ölmüş. bebegi mezarliga gömmüşler. bugun ziyarete gidecegim arkadasimi. Durumunu ogrenince cok üzüldüm.
Çok sukur bugün ayrıntılı ultrosan yapıldı herşey çok güzeldi bebeğim gayet iyiydi gitmeyen arkadaşlarda sağlıkla ferahla geçirsin stresten mideme ağrılar girdi acaba kötü bişey mi solucek dye
Çok sukur bugün ayrıntılı ultrosan yapıldı herşey çok güzeldi bebeğim gayet iyiydi gitmeyen arkadaşlarda sağlıkla ferahla geçirsin stresten mideme ağrılar girdi acaba kötü bişey mi solucek dye
08.08 evlilik yildonumumuz keşke bnmkiler o gün doğsa ne güzel olurdu :) 15.08 gözüküyor doğum tarihimiz sat a gore ama bakalım bebeğin ne zmn geleceği belli olmaz derler :)
Efelihayat Iikuayko
Lohusa takımlarını ben de sevemedim, ilk doğumumda almıştım, bir pijama bir gecelik, sade bir şeyler bulacağım diye bayağı uğraşmıştım, pijamayı giymedim gibi bir şey oldu zaten. Gecelik daha iyi geldi, yaz olduğu için sanırım.
Şimdi de 8. aydan sonra üzerime uyan normal bir pijama/gecelik/sabahlık almayı düşünüyorum. Oysho'da çok tatlı gecelikler oluyor. Oradan bakacağım.
Kızlar bnmde çarşamba sabah ayrıntılı ultrasyonum ama tuhaf bir şekilde içim çok rahat endişem yok şükür ama heyecanliyim saatleri saymaya başladım bebislerimi girmek için özledim onları bir ayi geçti görmedim eşim gülüyor bana daha doğmadan mi ozluyon diye ah erkekler hissedemiyorlar tabi yogun olmuyor duygulari bu surecte biz anneler gibi :)
Ben arabayla ise gidiyorum dogumdan bir ay oncesine kadar da calismaya devam edecegim insallah. Ustelik bes dklik bir yol degil, gunde 90 km yapiyorum en az. Kaldi ki aileme gidip gelebilmek icin yine asagi yukari 120 km yapmam gerekiyor. Hep otoban hep otoban:)
Doktorum bu konuda bir uyarida bulunmadi, bulunacaginida sanmiyorum. Evhama gerek yok bence, olacaga care zaten yok:)
yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.
Insallah canim tesekkur ederim, hepimizinkinden guzel haberler gelsin insallah 23.haftadayim ilk defa bunu duyunca üzüldüm. Yasim 31 oldgu icin risk cikmis sanirim detayli ultrasonum da bi macera oldu. 2si devlette toplam 3kere yaptirmiş olucam :) hayirlisi inşallah
Amin cnm Inşallah. Yaştan dolayısıyla hiç korkma ztn neden 3 kere yaptriyon cnm risk cıktı diyemi? Bide devlete gittiğinde özelde yaptırdığını gormuyo demi doktor :)
Yoo şoyle oldu detayli ultrason fiyatlari asiri pahali gelince devlet hastanesine gittim , 1 dakika bile sürmedi baktiklari . o içime sinmedi bu sefer şehir hastanesinden randevu aldim. Yani yine devlet :) sonra onun randevusu gelene kadar öncekinin sonucunu doktora göstermistim. o da ufak riski görünce özele gidin uzun uzun bakılsın dedi. Ben de uygun fiyatli bir yer buldum özelde , orda bakilacak. Ama sehir hastanesi randevusunu da iptal etmedim :) hayirlisi olur insallah
yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.
Gözünaydın maşAllah yarım kilo olmuş bile benim ayrıntılı yarın, bende çok çok heyecanlıyım. Yaklaşık 1 ay olacak görmeyeli çok özledim. Darısı bize inşAllah.
Sağol canım Allah razı olsun ♥ İnsan nasıl da özlüyor ultrasonda görmeyi bile, doğduklarında düşünemiyorum :) Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı, bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ♥