2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben arabayla ise gidiyorum dogumdan bir ay oncesine kadar da calismaya devam edecegim insallah. Ustelik bes dklik bir yol degil, gunde 90 km yapiyorum en az. Kaldi ki aileme gidip gelebilmek icin yine asagi yukari 120 km yapmam gerekiyor. Hep otoban hep otoban:)
Doktorum bu konuda bir uyarida bulunmadi, bulunacaginida sanmiyorum. Evhama gerek yok bence, olacaga care zaten yok:)

Canim

İnsallah canim ikimizin de doguracagi muhtemel tarih ayniymis imzana bakinca gordum Allah yuzumuze gulsun

Bende 08.08 diyor sanirim senden 1 hafta önceymis canim :) amiiin Allah o günümüzde yardimcimiz olsun sabirsizlikla bekliyorum agustosun gelmesini:)

Bende 08.08 diyor sanirim senden 1 hafta önceymis canim :) amiiin Allah o günümüzde yardimcimiz olsun sabirsizlikla bekliyorum agustosun gelmesini:)
Evet canim yanlis gormusum ya da baskasinda gordum sen sanip ewet insallah agustosumuz gelsin de gelsinlee minik aslan burclarimiz

Ne kadar zor Allah sabır versin

Çok şükür.
Benimde dudağımda uçuk çıktı detaylıdan çıktıktan sonra. İçten içten yemiştim kendimi ne olcak diye

08.08 evlilik yildonumumuz keşke bnmkiler o gün doğsa ne güzel olurdu :) 15.08 gözüküyor doğum tarihimiz sat a gore ama bakalım bebeğin ne zmn geleceği belli olmaz derler :)

Efelihayat
I ikuayko
Lohusa takımlarını ben de sevemedim, ilk doğumumda almıştım, bir pijama bir gecelik, sade bir şeyler bulacağım diye bayağı uğraşmıştım, pijamayı giymedim gibi bir şey oldu zaten. Gecelik daha iyi geldi, yaz olduğu için sanırım.
Şimdi de 8. aydan sonra üzerime uyan normal bir pijama/gecelik/sabahlık almayı düşünüyorum. Oysho'da çok tatlı gecelikler oluyor. Oradan bakacağım.

Kızlar bnmde çarşamba sabah ayrıntılı ultrasyonum ama tuhaf bir şekilde içim çok rahat endişem yok şükür ama heyecanliyim saatleri saymaya başladım bebislerimi girmek için özledim onları bir ayi geçti görmedim eşim gülüyor bana daha doğmadan mi ozluyon diye ah erkekler hissedemiyorlar tabi yogun olmuyor duygulari bu surecte biz anneler gibi :)

yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.

Amin cnm Inşallah. Yaştan dolayısıyla hiç korkma ztn neden 3 kere yaptriyon cnm risk cıktı diyemi? Bide devlete gittiğinde özelde yaptırdığını gormuyo demi doktor :)

B bebegim-gel onceki yazdigima etiketleyim seni canim. :) bnmki biraz ucuza kacmaktan oldu

yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.
Saç boyası gibi, doktorlar riske girmek istemiyor. Bir sey olursa sorumlu tutulmak kötü.

Aman ben yazin ehliyet aldim, bebekten önce arabayi kullanmaya alismam lazım diye, garajda duruyor alet. Niyetim yok hic. Eve kapandim resmen.

Saç boyası gibi, doktorlar riske girmek istemiyor. Bir sey olursa sorumlu tutulmak kötü.

Aman ben yazin ehliyet aldim, bebekten önce arabayi kullanmaya alismam lazım diye, garajda duruyor alet. Niyetim yok hic. Eve kapandim resmen.
benim evde 5 yasinda okula giden eleman olunca, babasi da goreve gidince araba kullanmam gerekti canim. ama yurumeye mecbur devam...

Gözünaydın maşAllah yarım kilo olmuş bile benim ayrıntılı yarın, bende çok çok heyecanlıyım. Yaklaşık 1 ay olacak görmeyeli çok özledim. Darısı bize inşAllah.
Sağol canım Allah razı olsun ♥ İnsan nasıl da özlüyor ultrasonda görmeyi bile, doğduklarında düşünemiyorum :) Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı, bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ♥

sag olun hanimlar
o zaman mecbur 1 hafta daha bekleyip dr.a soracagim.

cnm bizden hastane hususi Istemedi... biz almadik o zaman. mama gerekirse siringa ile veriyorlar...
Anladım canım ben de eğer gerek varsa alayım diyorum ama yoksa da boşa masraf yapmayayım dedim

Evet güvenilir site bende ordn dolap aldım perde aldım ikiside çok güzel başka şeyler almıştım memnun kaldım ne zaman gelecek siparişin G Grmn35

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…