canım 24 nisan kargoa verılcek 30 nisan teslım tarıhı gorunuyor ama o kadar gec mı gelır bılmıyorum belkı daha once gonderırler dıye umudum o yönde :) dolap bebek dolabı mı bende alıcam bebek dolabıysa atarmısın
Kızlar bende pıhtılaşma olduğu için hergün göbekten iğne yapıyorum.5.aya geldiğimiz için göbekte iyice büyümeye başladı.İğnemi hala göbekten yapıyorum ama yaparken tedirginde oluyorum .İğne yapanlar benim gibi hala göbekten mi yapıyor?
Lcw ve defacto hamile giyim, tişörtler çok kötü. Slim fit bir hamileyseniz evet olabilir ama zaten kiloluyum kardeşim, dar hamile tisortunu ben ne yapayim?!
Lcw de 2li muslinler 85*85cm 25tl
canım 24 nisan kargoa verılcek 30 nisan teslım tarıhı gorunuyor ama o kadar gec mı gelır bılmıyorum belkı daha once gonderırler dıye umudum o yönde :) dolap bebek dolabı mı bende alıcam bebek dolabıysa atarmısın
bencede daha erken gelebilir benim dolap da yazdığı tarihten 4..5 gün önce geldi
Gelince yazar mısın beğenip beğenmediğini bende Mayıs gibi almayı düşünüyorum evet canım bebek odası için aldim ben çok beğendim kullanışlı geldi bana
Kızlar bende pıhtılaşma olduğu için hergün göbekten iğne yapıyorum.5.aya geldiğimiz için göbekte iyice büyümeye başladı.İğnemi hala göbekten yapıyorum ama yaparken tedirginde oluyorum .İğne yapanlar benim gibi hala göbekten mi yapıyor?
Radyoloji uzmanı baktı bana sadece o vardi sekreteriyle o gün doktorumun çalışması yoktu ertesi gün gittim zaten bilgisayardan bakıp söylüyor bana bişey verilmedi internetten kaydetti doktorumda gittiğimde oradan bakıp söyledi
Radyoloji uzmanı baktı bana sadece o vardi sekreteriyle o gün doktorumun çalışması yoktu ertesi gün gittim zaten bilgisayardan bakıp söylüyor bana bişey verilmedi internetten kaydetti doktorumda gittiğimde oradan bakıp söyledi
Ben eşime yaptiramiyorum ya korkuyor ilk bı hafta o yaptı sonra bı gün çok acıdı bı daha da ellemedi göbeğimden kendim yapıyorum hep kolumdan sen yap artık diyorum yapmiyo
yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.
Ben baslarda göbekten yapmıştım cnm smdi koldan yapıyorum eşim yapıyor hem kol dha az acıyor sanki :) doktr dönüşümlü olarak koldan bacaktan yapabilirsin demişti
Ayrintilidan geldim kızlar çok şükür herşey yolundaymış 23 cm 380 gram olmuş dha çok minik:) çok hareketli dedi doktr yüzünün fotoğrafını zor aldı çok şükür Rabbime bugünleride gördüm insallah hepimiz sağlıkla kucagmza alırız yawrularmzi:)
Sezaryanda kullanılır mı bilmiyorum hiç ama normal olursa kullanicam annemin herkese önerdiği bişey var korsenin yeri ayrı çarşafla sıkı sıkıya sarın duştan duşa açın sadece der göbeği eski haline getirmek için çok etkiliymismuhtemelen bende korseyle beraber onu denicem
Benm radyoloji doktoru bakti başka doktr da yoktu yanında herşeyi inceledi uzun uzun anlattı bi sorun görmedi çok şükür eğer bisey görseydi söylerdi zaten dosyada herşeyi ayrıntılı yazmış açıklamış onu kendi doktrun bakardı herlde diye düşünüyorm :)
Ben eşime yaptiramiyorum ya korkuyor ilk bı hafta o yaptı sonra bı gün çok acıdı bı daha da ellemedi göbeğimden kendim yapıyorum hep kolumdan sen yap artık diyorum yapmiyo
Sağlık ocagindada yaptirabilirsin cnm tabi hergun git-gel zor olur ama esin de korkmasın yapsın kasa denk getirdiyse o yüzden çok acımıştır yumuşak yerlerine dirsekten 4 parmak uste vurun demişti hemşire biraz morarmalar oluyor ama mecbur katlaniyom