2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet güvenilir site bende ordn dolap aldım perde aldım ikiside çok güzel başka şeyler almıştım memnun kaldım ne zaman gelecek siparişin G Grmn35
canım 24 nisan kargoa verılcek 30 nisan teslım tarıhı gorunuyor ama o kadar gec mı gelır bılmıyorum belkı daha once gonderırler dıye umudum o yönde :) dolap bebek dolabı mı bende alıcam bebek dolabıysa atarmısın

Kızlar bende pıhtılaşma olduğu için hergün göbekten iğne yapıyorum.5.aya geldiğimiz için göbekte iyice büyümeye başladı.İğnemi hala göbekten yapıyorum ama yaparken tedirginde oluyorum .İğne yapanlar benim gibi hala göbekten mi yapıyor?

Lcw ve defacto hamile giyim, tişörtler çok kötü. Slim fit bir hamileyseniz evet olabilir ama zaten kiloluyum kardeşim, dar hamile tisortunu ben ne yapayim?!
Lcw de 2li muslinler 85*85cm 25tl

bencede daha erken gelebilir benim dolap da yazdığı tarihten 4..5 gün önce geldi
Gelince yazar mısın beğenip beğenmediğini bende Mayıs gibi almayı düşünüyorum evet canım bebek odası için aldim ben çok beğendim kullanışlı geldi bana

Bende göbekten yapıyorum hala göbeğim çıkmadı daha sorun olmuyor ama koldan yada bacaktanda yapilabiliyor

Canım ben ilk günden beri kolumdan yapiyorum göbekten cesaret edemedim

Bayanlar cumartesi detayli.ultrasonum.vardi doktorum.izinliymis sorum.su detaylı.ultrasonda.kadin.doğum.uzmani.oluyormu yaninizda bana.sonuclari.whatsappten.yolla ben.bakim.olumsuz durum.varsa pazartesi yoksa 1 ay sonra.gorusuruz seker.yuklemesinde dedi.biraz sinirlendim detayliya girenler.ne.yapiliyor anlatabilirmi

Radyoloji uzmanı baktı bana sadece o vardi sekreteriyle o gün doktorumun çalışması yoktu ertesi gün gittim zaten bilgisayardan bakıp söylüyor bana bişey verilmedi internetten kaydetti doktorumda gittiğimde oradan bakıp söyledi

İcim rahatladı teşekkür ederim canım

Eşim yapıyor cnm hemşire öğretti ilk yapılırken sonra hep eşim yaptı
Ben eşime yaptiramiyorum ya korkuyor ilk bı hafta o yaptı sonra bı gün çok acıdı bı daha da ellemedi göbeğimden kendim yapıyorum hep kolumdan sen yap artık diyorum yapmiyo

yok kuzu dr izin vermedi. ondan kullanamadim. simdiki doktoruma da demin yazdim. cevap su: gebeliktr araba kullanimi onermiyorum. tibbi olarak zarari yok.....
yani diyor ki: ben onermiyorum. gerisi senin bilecegin is.
o yuzden kullanmamaya devam.
elbette anliyorum seni de, secim lüksü olmayanlar da var:) kaldi ki araba elim ayagim süremesem napardim bilmiyorum:))

Ben baslarda göbekten yapmıştım cnm smdi koldan yapıyorum eşim yapıyor hem kol dha az acıyor sanki :) doktr dönüşümlü olarak koldan bacaktan yapabilirsin demişti

Kızlar doğumdan sonra korse kullanacak misiniz kullanacaksanız nasıl korse tercih edeceksiniz ?
Sezaryanda kullanılır mı bilmiyorum hiç ama normal olursa kullanicam annemin herkese önerdiği bişey var korsenin yeri ayrı çarşafla sıkı sıkıya sarın duştan duşa açın sadece der göbeği eski haline getirmek için çok etkiliymismuhtemelen bende korseyle beraber onu denicem

Benm radyoloji doktoru bakti başka doktr da yoktu yanında herşeyi inceledi uzun uzun anlattı bi sorun görmedi çok şükür eğer bisey görseydi söylerdi zaten dosyada herşeyi ayrıntılı yazmış açıklamış onu kendi doktrun bakardı herlde diye düşünüyorm :)

Ben eşime yaptiramiyorum ya korkuyor ilk bı hafta o yaptı sonra bı gün çok acıdı bı daha da ellemedi göbeğimden kendim yapıyorum hep kolumdan sen yap artık diyorum yapmiyo
Sağlık ocagindada yaptirabilirsin cnm tabi hergun git-gel zor olur ama esin de korkmasın yapsın kasa denk getirdiyse o yüzden çok acımıştır yumuşak yerlerine dirsekten 4 parmak uste vurun demişti hemşire biraz morarmalar oluyor ama mecbur katlaniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…