2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İşi bırakınca sağlık ocağında yaptircam galiba hafta sonlarında yine kendim yaparım morarma olmadı bende bı iki kere falan oldu

Sinirlenme canım:) kendi doktorumuz olmuyor detaylı sırasında. Benim doktorum da seninki gibi söylemişti. Bir sorun görürse ertesi gün gel, görmezse birkaç hafta sonra gel demişti. Çok şükür bir sorun çıkmadı inşallah senin de çıkmaz

Bu arada araba kullanmayı neden önermiyor acaba doktor ikinci doktorun da önermeyince merak ettim. R Rzg14 benim arabasız okula gitmem mümkün değil mecburen her gün kullanıyorum. Ben de sorsam doktoruma dedim ama önermese de kullanmak zorundayım. Daha geçen gün birkaç araba arkamda kaza oldu. Allah’a emanet artık okul kapanana kadar kullanacağım

Kızlar mesajlarınızda okudum beli ağrıyanlar varmış, benim de kuyruk sokumum ağrıyor ama yürürken ya da ayakta durunca değil oturunca ağrıyor. Hatta otururken kalkmakta zorlanıyorum. 1 aydır var bu. Daha önce belim ağrıyordu kalçam ağrıyordu kramp girer gbi oluyordu onlar magnezyum kullanınca geçti mesela bu çıktı şimdi de.

Çok üzüldüm ya çok korktuğum bişey gerçekten allah sabır versin

Kac haftalik bebisin canim? Gözün aydın darısi basima

ay kizlar an itibariyle delirmek üzereyim. acayip acayip tikler olustu bende. bir elbise giydim bugun, altina da bir panty. yemin ederim panty mi söküp atmak uzereyim. utanmasam dopdolu olan şu trende herkesin icinde ‘yaniyorum be!’ diye cikaricam ciplak bacaklarla oturucam tovbe estagfirullah vallahi deliricem! oturdugum yerlerimi kasintidan sinir krizine soktu etrafimdakiler tuhaf tuhaf bakmaya basladi benim delirmis gibi oflayan poflayan hareketime. Inmeme daha 45 dk var agliicam sinirden yahu.

Cok sukur gozun aydin canim

ben hala karnimdan yapiyorum. hatta suan en rahat zamanjm. oglumda 26dan sonra yapamamistim karnima asiri gerilmisti o zaman karnim cunku.
simdi bazen bacagimdan bazen kolumdan yapiyrm. kendim yapiyrm ben her bolgeye.

cnm benim detayli usg yi riskli gebelik uzmani yapti..kadin dogum uzmani kendisi de. o zaman dr.um demisti ki detayliya gir 2 hafta sonra da bana gel. iste o zamani bekliyorum ben de.
cnm ben riskli gebeyim. ilk zamanlar kanamalarim maglum. ilk dr "sen ne kadar dikkatli olursan ol etrafinda dikkatsiz arac kullananlar olur. ani hareket yapmana sebep olabilir. o nedenle 3 aydan itibaren kullanmani istemiyorum" dedi. sonra ben 6.ci haftada dr degistim. riskimden dolayi evden bile cikmami istemiyordu, o yuzden araba meselesini hic sormamistim. simi kullanmam lazim diye mesaj attim. "ben onermiyorum kullanmanizi ama tibben sorun yok" dedi. detay soramadim tabi yuzyuze olmadigimiz icin.
cnm biz simdi normale gore daha sicagiz. coraplarda naylon karisimi. cildin de kuruyunca hoppp al sana kasinma sebebi. eve gidince hemen yikayip kremle rahatlarsin. ama kasinti uzar ve gecmezse dr.una danisirsin cnm.
Bende bugün bunu sipariş verdim hm den hafta sonu kuzenin nişanı var başka da içime sinen bulamadım maalesef Eki Görüntüle 2256012
cok da guzel cnm. gule gule giy.

Daha güzelleri sizin olsun canım

burada hastane çıkışı diye birşey yok, tam olarak ne var o takımların içerisinde? ben de parça parça tamamlayayım olmazsa? benim ikizler olduğu için rakamlar çok daha yüksek. tek tek şunu alayım bunu alayım derken bir koca koli eşya oldu :) sanırım bir kaç tane alt üst takım daha, eldiven, çorap ve şapka aldım mı kıyafet olayı bitecek. doğumdan sonra tr ye döneceğimiz için beşik filan hiç birşey almayacağım. bir tek puset ve araba alacağım. heh bi de kozmetikler şampuan krem vb...

birşey diyeyim mi ister istemez gülümsedim mesajını okuyunca ne tatlı :) insan gördükçe duramıyor ki onu da alayım bunu da alayım derken oluyor.

ben de sayılar konusunda emin değilim. herkes çok alma diyor ama ne çok ne az bilmiyorum ki benim ikizlerin şu şekilde: 4 er tane fermuarlı tulum, 5 er tane alttan çıtçıtlı badi (kısakollu), 2şer takım alt üst, 2 şer banyo havlusu, 2şer battaniye (biri ince biri kalın), çorap almıştık ama onları büyük almışız tekrar alacağım, 2 şer tane şapka. eldivenleri yok. ama tulumların ve üstlerin bazılarının el kısımlarında eldiven gibi kumaş var onu katlayıp eldiven gibi yapabiliyosun. yine de eldiven şart sanırım.

Alırım diye aklımda olan da, banyo küveti, kundak, müslin, emzirme yastığı, pompa, biberonlar, araba ve pusetler. he bir de çanta alacağım sırt çantası bez kıyafet taşımak için. çok heyecanlıymış ama alışveriş

Ben başladım bebek arabasini aldim onun disinda tırnak makasi seti taragini biberon emzik emzirme yastigi zibinlari hastane çıkışı takımları ates ölçeri göğüs pedi aldim aklima gelenler bunlar

aa göğüs pedini ben unutmuştum hemen listeme ekleyeyim :) bir de kalkan alın mutlaka diyorlar sen alacak mısın? ve ya aldın mı? tırnak makası setlerine ben de baktım aslında ama sanki aslında törpü yetecek gibi geldi. bilemedim almalı mı ki?

Ben de alıyorum beğendiğim oldukça hastane çıkışı bı kaç zıbın battaniye biberon küvet seti beşik. odasına halı perde dolap aldım şimdilik

oo maşallah en büyüklerden başlamışsın sen :)

Bi çorap dahi almadım henüz.. Artık yetistiremezsem fazla gelenleri bana postalarsiniz

ben yollarım kız buradan. liste yap

I ikuayko ben haziranda ettircem.tras kopeklerimi detaylı temizlik
L labfaresi ben ufak tefek caktirmadan aldim ama eşimle anlasmamiz haziran basi alisveris

ben de inidirimde gördükçe tek tek alıyordum. geçen eşim gidip alalım dedi. dedim ki ne almışız bir bakalım da ona göre alalım. bir liste yaptım herşeyi almışım biraz bozuldu ama arabaları da o seçecek artık

Ben baslarda göbekten yapmıştım cnm smdi koldan yapıyorum eşim yapıyor hem kol dha az acıyor sanki :) doktr dönüşümlü olarak koldan bacaktan yapabilirsin demişti
Anladım canım.Ben doktoruma sormuştum sonuna kdr göbekten yapablrsin bebeğe asla ulaşmaz,için rahat olsun dedi.Ben hep göbekten yapıcam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…