İşi bırakınca sağlık ocağında yaptircam galiba hafta sonlarında yine kendim yaparım morarma olmadı bende bı iki kere falan olduSağlık ocagindada yaptirabilirsin cnm tabi hergun git-gel zor olur ama esin de korkmasın yapsın kasa denk getirdiyse o yüzden çok acımıştır yumuşak yerlerine dirsekten 4 parmak uste vurun demişti hemşire biraz morarmalar oluyor ama mecbur katlaniyom
Ben kac migrosa baktim bulamadim migros sanalda da kalmamis avent biberonCanlar günaydın
Migrosta cok güzel indirimler vardı dun
Avent biberonu 38 tlye aldık,
Granül c.deterjanı 19 tlye aldık 1 kilo
Bi ufak biberon aldık 19 tl pasabhce cam(120 ml)
Sinirlenme canım:) kendi doktorumuz olmuyor detaylı sırasında. Benim doktorum da seninki gibi söylemişti. Bir sorun görürse ertesi gün gel, görmezse birkaç hafta sonra gel demişti. Çok şükür bir sorun çıkmadı inşallah senin de çıkmazBayanlar cumartesi detayli.ultrasonum.vardi doktorum.izinliymis sorum.su detaylı.ultrasonda.kadin.doğum.uzmani.oluyormu yaninizda bana.sonuclari.whatsappten.yolla ben.bakim.olumsuz durum.varsa pazartesi yoksa 1 ay sonra.gorusuruz seker.yuklemesinde dedi.biraz sinirlendim detayliya girenler.ne.yapiliyor anlatabilirmi
Dogrudr 1 tane kalmıstı bizde aksm aldığımızda buyuk boyBen kac migrosa baktim bulamadim migros sanalda da kalmamis avent biberon
Çok üzüldüm ya çok korktuğum bişey gerçekten allah sabır versinkizlar bende alisveris yapmadim sadece birkac parca esya kiyafet aldim. Bebek 30. haftaya gelene kadar da almayi düşünmuyorum. dun cocukluk arkadasimin bebegi 21 haftalikken kese yirtilmasi sonucu ölmüş. bebegi mezarliga gömmüşler. bugun ziyarete gidecegim arkadasimi. Durumunu ogrenince cok üzüldüm.
Kac haftalik bebisin canim? Gözün aydın darısi basimaAyrintilidan geldim kızlar çok şükür herşey yolundaymış 23 cm 380 gram olmuş dha çok minik:) çok hareketli dedi doktr yüzünün fotoğrafını zor aldı çok şükür Rabbime bugünleride gördüm insallah hepimiz sağlıkla kucagmza alırız yawrularmzi:)
Amin cnm Inşallah . Adete tarihine göre 19+5 ama 1 hafta önce çıkıyormuş 20+5 cnmKac haftalik bebisin canim? Gözün aydın darısi basima
Cok sukur gozun aydin canimAyrintilidan geldim kızlar çok şükür herşey yolundaymış 23 cm 380 gram olmuş dha çok minik:) çok hareketli dedi doktr yüzünün fotoğrafını zor aldı çok şükür Rabbime bugünleride gördüm insallah hepimiz sağlıkla kucagmza alırız yawrularmzi:)
Sağol cnm Allah razı olsnCok sukur gozun aydin canim
Sen we ben ayniyiz08.08 evlilik yildonumumuz keşke bnmkiler o gün doğsa ne güzel olurdu :) 15.08 gözüküyor doğum tarihimiz sat a gore ama bakalım bebeğin ne zmn geleceği belli olmaz derler :)
Ayyy doğurama kadar böyle geçermi zaman ama neyseki başka test yok şeker ve tetanoz var sadece çok şükür cnm geçmiş olsun sanadaÇok şükür.
Benimde dudağımda uçuk çıktı detaylıdan çıktıktan sonra. İçten içten yemiştim kendimi ne olcak diye
ben hala karnimdan yapiyorum. hatta suan en rahat zamanjm. oglumda 26dan sonra yapamamistim karnima asiri gerilmisti o zaman karnim cunku.Kızlar bende pıhtılaşma olduğu için hergün göbekten iğne yapıyorum.5.aya geldiğimiz için göbekte iyice büyümeye başladı.İğnemi hala göbekten yapıyorum ama yaparken tedirginde oluyorum .İğne yapanlar benim gibi hala göbekten mi yapıyor?
cnm benim detayli usg yi riskli gebelik uzmani yapti..kadin dogum uzmani kendisi de. o zaman dr.um demisti ki detayliya gir 2 hafta sonra da bana gel. iste o zamani bekliyorum ben de.Bayanlar cumartesi detayli.ultrasonum.vardi doktorum.izinliymis sorum.su detaylı.ultrasonda.kadin.doğum.uzmani.oluyormu yaninizda bana.sonuclari.whatsappten.yolla ben.bakim.olumsuz durum.varsa pazartesi yoksa 1 ay sonra.gorusuruz seker.yuklemesinde dedi.biraz sinirlendim detayliya girenler.ne.yapiliyor anlatabilirmi
cnm ben riskli gebeyim. ilk zamanlar kanamalarim maglum. ilk dr "sen ne kadar dikkatli olursan ol etrafinda dikkatsiz arac kullananlar olur. ani hareket yapmana sebep olabilir. o nedenle 3 aydan itibaren kullanmani istemiyorum" dedi. sonra ben 6.ci haftada dr degistim. riskimden dolayi evden bile cikmami istemiyordu, o yuzden araba meselesini hic sormamistim. simi kullanmam lazim diye mesaj attim. "ben onermiyorum kullanmanizi ama tibben sorun yok" dedi. detay soramadim tabi yuzyuze olmadigimiz icin.Sinirlenme canım:) kendi doktorumuz olmuyor detaylı sırasında. Benim doktorum da seninki gibi söylemişti. Bir sorun görürse ertesi gün gel, görmezse birkaç hafta sonra gel demişti. Çok şükür bir sorun çıkmadı inşallah senin de çıkmaz
Bu arada araba kullanmayı neden önermiyor acaba doktorikinci doktorun da önermeyince merak ettim. R Rzg14 benim arabasız okula gitmem mümkün değil mecburen her gün kullanıyorum. Ben de sorsam doktoruma dedim ama önermese de kullanmak zorundayım. Daha geçen gün birkaç araba arkamda kaza oldu. Allah’a emanet artık okul kapanana kadar kullanacağım
cnm biz simdi normale gore daha sicagiz. coraplarda naylon karisimi. cildin de kuruyunca hoppp al sana kasinma sebebi. eve gidince hemen yikayip kremle rahatlarsin. ama kasinti uzar ve gecmezse dr.una danisirsin cnm.ay kizlar an itibariyle delirmek üzereyim. acayip acayip tikler olustu bende. bir elbise giydim bugun, altina da bir panty. yemin ederim panty mi söküp atmak uzereyim. utanmasam dopdolu olan şu trende herkesin icinde ‘yaniyorum be!’ diye cikaricam ciplak bacaklarla oturucam tovbe estagfirullah vallahi deliricem! oturdugum yerlerimi kasintidan sinir krizine soktu etrafimdakiler tuhaf tuhaf bakmaya basladi benim delirmis gibi oflayan poflayan hareketime. Inmeme daha 45 dk var agliicam sinirden yahu.
cok da guzel cnm. gule gule giy.Bende bugün bunu sipariş verdim hm den hafta sonu kuzenin nişanı var başka da içime sinen bulamadım maalesef Eki Görüntüle 2256012
Daha güzelleri sizin olsun canımben hala karnimdan yapiyorum. hatta suan en rahat zamanjm. oglumda 26dan sonra yapamamistim karnima asiri gerilmisti o zaman karnim cunku.
simdi bazen bacagimdan bazen kolumdan yapiyrm. kendim yapiyrm ben her bolgeye.
cnm benim detayli usg yi riskli gebelik uzmani yapti..kadin dogum uzmani kendisi de. o zaman dr.um demisti ki detayliya gir 2 hafta sonra da bana gel. iste o zamani bekliyorum ben de.
cnm ben riskli gebeyim. ilk zamanlar kanamalarim maglum. ilk dr "sen ne kadar dikkatli olursan ol etrafinda dikkatsiz arac kullananlar olur. ani hareket yapmana sebep olabilir. o nedenle 3 aydan itibaren kullanmani istemiyorum" dedi. sonra ben 6.ci haftada dr degistim. riskimden dolayi evden bile cikmami istemiyordu, o yuzden araba meselesini hic sormamistim. simi kullanmam lazim diye mesaj attim. "ben onermiyorum kullanmanizi ama tibben sorun yok" dedi. detay soramadim tabi yuzyuze olmadigimiz icin.
cnm biz simdi normale gore daha sicagiz. coraplarda naylon karisimi. cildin de kuruyunca hoppp al sana kasinma sebebi. eve gidince hemen yikayip kremle rahatlarsin. ama kasinti uzar ve gecmezse dr.una danisirsin cnm.
cok da guzel cnm. gule gule giy.
Canim biz hic alışveriş niyetiyle cikmadan bir iki ala ala epey bise almisiz:) sanırım hastane çıkış setine ihtiyacım yok :) ilk 1-2 ay giyebileceği alt üst 9 takım var bunlarin 2 tanesi falan tulum. Bi 10 tane de zıbın almışız:) battaniyeler çoraplarda epey var . Sıra da besik dolap araba falan var ama onlar için biraz daha bekleriz sanirim. Bakim ürünleri de henüz hiç almadım
yahu nerdeyse bitirenler bile var
buyuk esyalardan yatak odamizi dün siparis verdik sukur.
kiyafet dersen bir ortaboy bavul ve bir spor cantasini doldurduk. citcitli badileri filan tamamlamadim, en kucuk bedenden kac adet almam gerektigini bilmiyorumki. havlu eksigim var, en minik boy corap ve sapka yok (bu gece ruyama girdi onlarida alayim bari bir an önce). haricinde kiyafet eksigimiz kalmadi sanirim.
baslayin hanimlar, agirlasiyoruz gittikce, sicaklarda gezmek olmuyor. kaldi ki kafaniz rahat etsin, daha doya doya keyfini surun her anin hamilelikte. yada benim kafa boyle calisiyo bilmiyorum:)
Kalanlar; surme arabasi, maxi cosi, oturma odasina box, goruntulu bebek telsizi, kendi yatak odama yatagimin yanina minik yatak, banyo seti. bunlarin bi kismi hediye gelecek (ama tabi benim sectiklerimi alacaklar sagolsunlar) o yuzden cok acele etmiyorum:)
Ben başladım bebek arabasini aldim onun disinda tırnak makasi seti taragini biberon emzik emzirme yastigi zibinlari hastane çıkışı takımları ates ölçeri göğüs pedi aldim aklima gelenler bunlar
Ben de alıyorum beğendiğim oldukça hastane çıkışı bı kaç zıbın battaniye biberon küvet seti beşik. odasına halı perde dolap aldım şimdilik
Bi çorap dahi almadım henüz.. Artık yetistiremezsem fazla gelenleri bana postalarsiniz
Anladım canım.Ben doktoruma sormuştum sonuna kdr göbekten yapablrsin bebeğe asla ulaşmaz,için rahat olsun dedi.Ben hep göbekten yapıcam galiba.Ben baslarda göbekten yapmıştım cnm smdi koldan yapıyorum eşim yapıyor hem kol dha az acıyor sanki :) doktr dönüşümlü olarak koldan bacaktan yapabilirsin demişti
Maşşşallah bebişe. Önden gidiyo senin benim hemen hemen senle aynı günlerimiz benimki 21 cm 310 gram çıkmıştı 2 gün önce. Tam günüyle uyumluydu.maşşallah hepimizeAmin cnm Inşallah . Adete tarihine göre 19+5 ama 1 hafta önce çıkıyormuş 20+5 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?