2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben kolumdan ve bacağımdn yapmayı bilmiyorum malesef.O yüzden sürekli göbekten yapıyorum ,öyle de devam edecek gibi.Bazen iğne yaparken hareket ediyor o yüzden tedirgin oluyorum.

Üşenmedim heepsini okudum
Hastane çıkışında battaniye iç zıbın tulum alt ust takım eldiven şapka önlük kisa kol zibin corap oluyo
Ben gerek duymuyorum almaya cunku anlamadan epey birsey almisiz 0-3 ay 0-1 ay 1-2 ay ölçülerinde :)

Canım Bende senin gibi dusunmyrdm ama sana tavsiye 0-3 ay bu hallet kıyafet işini ben bugün kalablkta aşırı yoruldm. 0 3 ay kıyafet alınca kafan rahatlar sorna 3 6 ay almak istersen 7. Ayda alirsn

sucu panty ye hatta hamilelikte olur olmaz seyler takmaya atmistim. dogru ya, kuru cilt! karnimi yaglamak bile bana okadar yorucu geliyo ki tum vucudu nasil kremliicem off!
Aynen. Kocam bacaklarina da sür dedi, la ben gobege zor ikna oldum kendi icimde gerisini yapmak bana zul (dedi ve catladi)

Canım valla benimki 8kilo tek patisiyle bile basınca 5cm içeri göçüyo karnım. Birşey olmaz merak etme benimki hep karnımda yatıyor 8kilo düşün

ahahah. gecen bir is arkadasim günde iki kez krem surdugunu soyledi. hic catlamamis. git surdan diye kovdum kadini ahaha..
Ben de useniyorum ama.baslamis basen.popo catlamis bunun çözümü.yokmudur arkadas yag krem basit yöntemi biz usengeciz dusta kremler varmis ise yarar mi acep

Eki Görüntüle 2255834
İçeriği zararsiz olanlar, hepsi önleyici sag alttaki desitin sadece tedavi edici.
En iyisi soğuk sıkım hakiki zeytinyağı pişik olmadan da azıcık sürmek lazımmış. Ben de bambudan kumaş bez almak istyrdm annem olmaz yapmzsn dedi sadece bezin iç tarafına tülbent tarzı bez de koyacgm pamuklu silecegm nasip olursa

Bu 6 aydan sonra veya ek parca alarak en başından itibaren. Üsküdar ve her sokağı bayır olan mahalleden dolayı benim hafife yurumem şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…