burada hastane çıkışı diye birşey yok, tam olarak ne var o takımların içerisinde? ben de parça parça tamamlayayım olmazsa? benim ikizler olduğu için rakamlar çok daha yüksek. tek tek şunu alayım bunu alayım derken bir koca koli eşya oldu :) sanırım bir kaç tane alt üst takım daha, eldiven, çorap ve şapka aldım mı kıyafet olayı bitecek. doğumdan sonra tr ye döneceğimiz için beşik filan hiç birşey almayacağım. bir tek puset ve araba alacağım. heh bi de kozmetikler şampuan krem vb...
birşey diyeyim mi ister istemez gülümsedim mesajını okuyunca ne tatlı :) insan gördükçe duramıyor ki onu da alayım bunu da alayım derken oluyor.
ben de sayılar konusunda emin değilim. herkes çok alma diyor ama ne çok ne az bilmiyorum ki
benim ikizlerin şu şekilde: 4 er tane fermuarlı tulum, 5 er tane alttan çıtçıtlı badi (kısakollu), 2şer takım alt üst, 2 şer banyo havlusu, 2şer battaniye (biri ince biri kalın), çorap almıştık ama onları büyük almışız tekrar alacağım, 2 şer tane şapka. eldivenleri yok. ama tulumların ve üstlerin bazılarının el kısımlarında eldiven gibi kumaş var onu katlayıp eldiven gibi yapabiliyosun. yine de eldiven şart sanırım.
Alırım diye aklımda olan da, banyo küveti, kundak, müslin, emzirme yastığı, pompa, biberonlar, araba ve pusetler. he bir de çanta alacağım sırt çantası bez kıyafet taşımak için. çok heyecanlıymış ama alışveriş
aa göğüs pedini ben unutmuştum hemen listeme ekleyeyim :) bir de kalkan alın mutlaka diyorlar sen alacak mısın? ve ya aldın mı? tırnak makası setlerine ben de baktım aslında ama sanki aslında törpü yetecek gibi geldi. bilemedim almalı mı ki?
oo maşallah en büyüklerden başlamışsın sen :)
ben yollarım kız buradan. liste yap
ben de inidirimde gördükçe tek tek alıyordum. geçen eşim gidip alalım dedi. dedim ki ne almışız bir bakalım da ona göre alalım. bir liste yaptım herşeyi almışım
biraz bozuldu ama arabaları da o seçecek artık