2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin kan testi ne cikti canim varmiymis bi skinti benimkinde cikmadi bana doktor avil die bi ilac yazdi

Senin kan testi ne cikti canim varmiymis bi skinti benimkinde cikmadi bana doktor avil die bi ilac yazdi
Kan ile alakali olabilir mi bu kasinti? Degerlerimde anormal bisey yok hersey yolunda. Inan eve gelir gelmez dusa girdim, ardindan bacaklarima krem surdum ince rahat hafif bi tight giydim haaaala oturdugum anda ust bacaklarim arka kismi deli gibi kasiniyor. Yan yattim artik oraya temas olmasin diye

Sende kan degerlerinde bisey mi cikmisti, kasintiyla baglantili olan?

Ay sen bide herseyi x2 yapiyosun haha! Ne zor!
Bu aldiklarinin bedenini de yaziverseydin tatlim ben yine anlamadim ki?
Ben su anda;
50 beden den 3 takim
56 beden den 4 takim
aldim. Yeterli mi sence?
Bende hastane cikisi almadim, alsam mi bilmiyorum ki. Henuz hic bir citcitli (zibin mi diyorlar ona) almadim bu kucuk bedenlerden (buyuk beden aldim). eldivenlerimiz de yok. en minik numara sapka (bitane sapkamiz var ama sicak tutmaz ki o sanirim) ve coraplarimiz da yok.

62 bedenden bircok kiyafet aldim, genelde yumos sicak olmasina ve tek parca olmasina ozen gosterdim. oyle kucuk olduklarinda daha bu komforlu olmasi gerekiyor kiyafeti. bikac zibin alirim ama yine su an eksigimiz var.

cnm biz simdi normale gore daha sicagiz. coraplarda naylon karisimi. cildin de kuruyunca hoppp al sana kasinma sebebi. eve gidince hemen yikayip kremle rahatlarsin. ama kasinti uzar ve gecmezse dr.una danisirsin cnm.
Ay sicagi hic sorma sicak cok sicak diye dolandim durdum ofiste tum gun. toplantinin ortasinda paldir kuldur kalkip odanin bi ucundaki tahta sandalyeyi cektim altima kumas yastikli sandalyeyi bi koseye itip. bana bakislari hic sormayin tabi o anda, bildiginiz komedi sitkomuyum.
ayy corabi uzerimden parcalayarak sokup aliyodum nerdeyse. dedigin gibi dusa girdim, kremimi surdum ama mumkun degil rahatlamadim simdi bide kolonya takviyesi yaptim. evde biyerlerde menthol jelim var kasintiya özel, onu da kullanirim devam ederse (su an hafif sakinledi bacaklarim uzandim yanlamasina..)

Bacaklarda niye kaşıntı oluyor ki acaba yazık ya.. Çatlama olmaz inşallah Vala üşeniyor insan sürekli bişeyler sürmeye ama çatlayıncaya da dönüşü yok ben ilk hamileliğimde karnıma yoğunlaşmıştım Bi baktım bacaklarımın üstü kedi tırmalamış gibi çatladı ben şok..

Selam herkeze iyi aksamalr kızlar...biraz geç oldu ama yeni eve girdim sayılır..bizim ufaklığı uyut banyo yap derken bu saat oldu..ayrıntiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda dedi doktor..devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili bir doktordu hatta kendisine devlette ilk defa böyle bir dr la karsilastigimi soyledim..ve cinsiyetide öğrendim sonunda
Soyluyorummm
Veeeee
Bizden de birrrrrr
ŞEHZADEEEE geliyor iki erkek annesi olacağım hayırlısıyla..evde 3 böcek bir çiçek misali...oğluma da söyledik sonunda bugün bir kardeşi olacağını o kadar sevindiki anlatamam size..karnımı öpüyor seviyor kucaklıyor kardeşim benim diyorrr..hep istediği bişeydi zaten ama bu kadar sevinip güzel tepki vereceğini ben bile düşünmemiştim.. hepinize iyi dilekleri için çok tşk ederim...darısı diğer arkadaşlarımızın başına..artik yavastan bende oğlumda kalan ları eleyip ne var ne yok eksikleri çıkartıp başlarım almaya

Bilmez miyim ben kasindikca gozumden yas geliyodu doktornkan testi yapti hicbi sey cikmasi bazi hormonlar hamilelikte yukselen kadinlarda alerjinyapiyomus alerji hapi yazdi avil die bira rahatladim bende deri kalmadikinkasinmaktan hani koylerde danalari kasimak icin kocaman aletler varya ahirlarda en sonunda onu alicaktim kendime

Hayirli olsun canim cok sewindim

Gözün aydın sağlıkla gelsin paşa

Hemen yoruluyor insan ya ben de ayakta durayım kasılıyor karnım taş kesiliyor yaa.. Okulda ne yoruluyorsun dur şimdi..
Aynen canim 23 nisan gösteri hazırlığı falan derken oturtmaya fırsatım yok öğrenciler sağ olsun fıkır fıkırlar bugün haftalar sonra kahverengi akintim yine basladi herhalde yorgunluktan oluyor

peridrol84 aaaa cok sasirdim.hayirli.olsun canim prenses bekliyorduk ama.prens geliyor sansiyla bahtiyla gelsin
elaide sakin ol dus al ılık suyla bahar alerjin varsa oda tetikler benim de ayni haldeyim kasima sakin vücudunu losyon krem sür

cnm kasintiya kolonya kullanmamani tavsiye ederim. su aralar dusta beyaz sabun disinda kullanmaman da kasintini azaltir. dus jelleri ne yazik ki artirir.

Kizlarr iyi akşamlar ağrılarınız var mi ben bel ağrısından karin agrisindan duramiyorum okulda çocukların peşinde koşmaya gücüm yetmiyor artik
ayakta durunca karnin taş kesiliyor cnm. oturmak zorunda kaliyorum. bir de sag kalcam agriyor genelde.

50 60 derken onları da ben anlamadım iyi mi

şöyle diyeyim burada eşyalar newborn, 0-3 months, 3-6 months... diye gidiyor. Ben newborn yani yeni doğan olanlardan aldım hep çünkü ikizler azcık küçük doğuyormuş diğer bebeklere göre. 0-3 olanları da ihtiyaç duydukça alacağım. senin aldıkların da ilk etapta yeter bence. 0-3 aylık aralık için bir kaç eşya daha ekleyebilirsin belki.

çorap ve şapka çok önemliymiş. bebeklerin kafaları çok üşüyormuş doğduktan sonra ne yap et en az 2-3 tane şapkan olsun. eldiven de gerekli yüzlerini çiziyolar hareketlerini kontrol edemedikleri için sıpalar

ben yazın doğacaklar diye kalın hiç birşey almadım. sadece diğerlerine nazaran az daha kalın birer tulum aldım onlar da gerekir mi bilmem. aldım dursun diye. bana annem, şu önü çıtçıtlı üstler var ya onlardan al göbek bağı olacak çok rahat olur dedi. o yüzden birer tane ondan aldım ama sanırım birer takım daha alıcam. genelde çıtçıtlı badileri de kısa kollu aldım altalrına giydirecek şeyim yok bi de bir kaç tane alt lazım.

sanırım çok fazla sayıda da almamak lazım çok hızlı büyüyorlarmış. tüm dertler yetmezmiş gibi bir de ona şunu aldım ötekinin busu yok derdi var bende bir de bir kız bir erkek aynı olsalardı çok rahat olacaktı

banyo yaptırman gerektiğini filan unutma havlu battaniye kundak önemlş :)

cnm perinatolog detaylica bakti kendi doktorum yoktu muayene sirasinda aslinda gerek de olmuyor ben ayni hastanede yaptirdim sonucum kendi doktorumun ekranina düşmüştü zaten detaylidan cikinca yanima gel sonuclarina bakalim demisti ama doktorum ameliyatta oldugu icin yüzyüze gorusemedim daha sonra telefonla görüşüp sonucu degerlendirmisti

o kadar anlamıyorum ki iç zıbın neymiş diye google a sordum

zıbın dışında diğerlerini almışım aslında ben. o zaman hastane çıkışına filan gerek yok demek ki. Allah razı olsun yaa iyi ki söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…