- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Senin kan testi ne cikti canim varmiymis bi skinti benimkinde cikmadi bana doktor avil die bi ilac yazdiay kizlar an itibariyle delirmek üzereyim. acayip acayip tikler olustu bende. bir elbise giydim bugun, altina da bir panty. yemin ederim panty mi söküp atmak uzereyim. utanmasam dopdolu olan şu trende herkesin icinde ‘yaniyorum be!’ diye cikaricam ciplak bacaklarla oturucam tovbe estagfirullah vallahi deliricem! oturdugum yerlerimi kasintidan sinir krizine soktu etrafimdakiler tuhaf tuhaf bakmaya basladi benim delirmis gibi oflayan poflayan hareketime. Inmeme daha 45 dk var agliicam sinirden yahu.
Kan ile alakali olabilir mi bu kasinti? Degerlerimde anormal bisey yok hersey yolunda. Inan eve gelir gelmez dusa girdim, ardindan bacaklarima krem surdum ince rahat hafif bi tight giydim haaaala oturdugum anda ust bacaklarim arka kismi deli gibi kasiniyor. Yan yattim artik oraya temas olmasin diyeSenin kan testi ne cikti canim varmiymis bi skinti benimkinde cikmadi bana doktor avil die bi ilac yazdi
Ay sen bide herseyi x2 yapiyosun haha! Ne zor!birşey diyeyim mi ister istemez gülümsedim mesajını okuyunca ne tatlı :) insan gördükçe duramıyor ki onu da alayım bunu da alayım derken oluyor.
ben de sayılar konusunda emin değilim. herkes çok alma diyor ama ne çok ne az bilmiyorum kibenim ikizlerin şu şekilde: 4 er tane fermuarlı tulum, 5 er tane alttan çıtçıtlı badi (kısakollu), 2şer takım alt üst, 2 şer banyo havlusu, 2şer battaniye (biri ince biri kalın), çorap almıştık ama onları büyük almışız tekrar alacağım, 2 şer tane şapka. eldivenleri yok. ama tulumların ve üstlerin bazılarının el kısımlarında eldiven gibi kumaş var onu katlayıp eldiven gibi yapabiliyosun. yine de eldiven şart sanırım.
Alırım diye aklımda olan da, banyo küveti, kundak, müslin, emzirme yastığı, pompa, biberonlar, araba ve pusetler. he bir de çanta alacağım sırt çantası bez kıyafet taşımak için. çok heyecanlıymış ama alışveriş
Ay sicagi hic sorma sicak cok sicak diye dolandim durdum ofiste tum gun. toplantinin ortasinda paldir kuldur kalkip odanin bi ucundaki tahta sandalyeyi cektim altima kumas yastikli sandalyeyi bi koseye itip. bana bakislari hic sormayin tabi o anda, bildiginiz komedi sitkomuyum.cnm biz simdi normale gore daha sicagiz. coraplarda naylon karisimi. cildin de kuruyunca hoppp al sana kasinma sebebi. eve gidince hemen yikayip kremle rahatlarsin. ama kasinti uzar ve gecmezse dr.una danisirsin cnm.
Bacaklarda niye kaşıntı oluyor ki acaba yazık ya.. Çatlama olmaz inşallah Vala üşeniyor insan sürekli bişeyler sürmeye ama çatlayıncaya da dönüşü yok ben ilk hamileliğimde karnıma yoğunlaşmıştım Bi baktım bacaklarımın üstü kedi tırmalamış gibi çatladı ben şok..Kan ile alakali olabilir mi bu kasinti? Degerlerimde anormal bisey yok hersey yolunda. Inan eve gelir gelmez dusa girdim, ardindan bacaklarima krem surdum ince rahat hafif bi tight giydim haaaala oturdugum anda ust bacaklarim arka kismi deli gibi kasiniyor. Yan yattim artik oraya temas olmasin diye
Sende kan degerlerinde bisey mi cikmisti, kasintiyla baglantili olan?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kız mı erkek mi hemen sorayım hahaİnşallah bende ağustos annesiyim
Hemen yoruluyor insan ya ben de ayakta durayım kasılıyor karnım taş kesiliyor yaa.. Okulda ne yoruluyorsun dur şimdi..Kizlarr iyi akşamlar ağrılarınız var mi ben bel ağrısından karin agrisindan duramiyorum okulda çocukların peşinde koşmaya gücüm yetmiyor artik
Bilmez miyim ben kasindikca gozumden yas geliyodu doktornkan testi yapti hicbi sey cikmasi bazi hormonlar hamilelikte yukselen kadinlarda alerjinyapiyomus alerji hapi yazdi avil die bira rahatladim bende deri kalmadikinkasinmaktan hani koylerde danalari kasimak icin kocaman aletler varya ahirlarda en sonunda onu alicaktim kendimeKan ile alakali olabilir mi bu kasinti? Degerlerimde anormal bisey yok hersey yolunda. Inan eve gelir gelmez dusa girdim, ardindan bacaklarima krem surdum ince rahat hafif bi tight giydim haaaala oturdugum anda ust bacaklarim arka kismi deli gibi kasiniyor. Yan yattim artik oraya temas olmasin diye
Sende kan degerlerinde bisey mi cikmisti, kasintiyla baglantili olan?
Hayirli olsun canim cok sewindimSelam herkeze iyi aksamalr kızlar...biraz geç oldu ama yeni eve girdim sayılır..bizim ufaklığı uyut banyo yap derken bu saat oldu..ayrıntiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda dedi doktor..devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili bir doktordu hatta kendisine devlette ilk defa böyle bir dr la karsilastigimi soyledim..ve cinsiyetide öğrendim sonunda
Soyluyorummm
Veeeee
Bizden de birrrrrr
ŞEHZADEEEE geliyor iki erkek annesi olacağım hayırlısıyla..evde 3 böcek bir çiçek misali...oğluma da söyledik sonunda bugün bir kardeşi olacağını o kadar sevindiki anlatamam size..karnımı öpüyor seviyor kucaklıyor kardeşim benim diyorrr..hep istediği bişeydi zaten ama bu kadar sevinip güzel tepki vereceğini ben bile düşünmemiştim.. hepinize iyi dilekleri için çok tşk ederim...darısı diğer arkadaşlarımızın başına..artik yavastan bende oğlumda kalan ları eleyip ne var ne yok eksikleri çıkartıp başlarım almaya
Gözün aydın sağlıkla gelsin paşaSelam herkeze iyi aksamalr kızlar...biraz geç oldu ama yeni eve girdim sayılır..bizim ufaklığı uyut banyo yap derken bu saat oldu..ayrıntiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda dedi doktor..devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili bir doktordu hatta kendisine devlette ilk defa böyle bir dr la karsilastigimi soyledim..ve cinsiyetide öğrendim sonunda
Soyluyorummm
Veeeee
Bizden de birrrrrr
ŞEHZADEEEE geliyor iki erkek annesi olacağım hayırlısıyla..evde 3 böcek bir çiçek misali...oğluma da söyledik sonunda bugün bir kardeşi olacağını o kadar sevindiki anlatamam size..karnımı öpüyor seviyor kucaklıyor kardeşim benim diyorrr..hep istediği bişeydi zaten ama bu kadar sevinip güzel tepki vereceğini ben bile düşünmemiştim.. hepinize iyi dilekleri için çok tşk ederim...darısı diğer arkadaşlarımızın başına..artik yavastan bende oğlumda kalan ları eleyip ne var ne yok eksikleri çıkartıp başlarım almaya
Aynen canim 23 nisan gösteri hazırlığı falan derken oturtmaya fırsatım yok öğrenciler sağ olsun fıkır fıkırlar bugün haftalar sonra kahverengi akintim yine basladi herhalde yorgunluktan oluyorHemen yoruluyor insan ya ben de ayakta durayım kasılıyor karnım taş kesiliyor yaa.. Okulda ne yoruluyorsun dur şimdi..
Yaa dikkat et ama.. Allah korusun inşallahAynen canim 23 nisan gösteri hazırlığı falan derken oturtmaya fırsatım yok öğrenciler sağ olsun fıkır fıkırlar bugün haftalar sonra kahverengi akintim yine basladi herhalde yorgunluktan oluyor
cnm kasintiya kolonya kullanmamani tavsiye ederim. su aralar dusta beyaz sabun disinda kullanmaman da kasintini azaltir. dus jelleri ne yazik ki artirir.Ay sicagi hic sorma sicak cok sicak diye dolandim durdum ofiste tum gun. toplantinin ortasinda paldir kuldur kalkip odanin bi ucundaki tahta sandalyeyi cektim altima kumas yastikli sandalyeyi bi koseye itip. bana bakislari hic sormayin tabi o anda, bildiginiz komedi sitkomuyum.
ayy corabi uzerimden parcalayarak sokup aliyodum nerdeyse. dedigin gibi dusa girdim, kremimi surdum ama mumkun degil rahatlamadim simdi bide kolonya takviyesi yaptim. evde biyerlerde menthol jelim var kasintiya özel, onu da kullanirim devam ederse (su an hafif sakinledi bacaklarim uzandim yanlamasina..)
ayakta durunca karnin taş kesiliyor cnm. oturmak zorunda kaliyorum. bir de sag kalcam agriyor genelde.Kizlarr iyi akşamlar ağrılarınız var mi ben bel ağrısından karin agrisindan duramiyorum okulda çocukların peşinde koşmaya gücüm yetmiyor artik
Ay sen bide herseyi x2 yapiyosun haha! Ne zor!
Bu aldiklarinin bedenini de yaziverseydin tatlim ben yine anlamadim ki?
Ben su anda;
50 beden den 3 takim
56 beden den 4 takim
aldim. Yeterli mi sence?
Bende hastane cikisi almadim, alsam mi bilmiyorum ki. Henuz hic bir citcitli (zibin mi diyorlar ona) almadim bu kucuk bedenlerden (buyuk beden aldim). eldivenlerimiz de yok. en minik numara sapka (bitane sapkamiz var ama sicak tutmaz ki o sanirim) ve coraplarimiz da yok.
62 bedenden bircok kiyafet aldim, genelde yumos sicak olmasina ve tek parca olmasina ozen gosterdim. oyle kucuk olduklarinda daha bu komforlu olmasi gerekiyor kiyafeti. bikac zibin alirim ama yine su an eksigimiz var.
cnm perinatolog detaylica bakti kendi doktorum yoktu muayene sirasinda aslinda gerek de olmuyor ben ayni hastanede yaptirdim sonucum kendi doktorumun ekranina düşmüştü zaten detaylidan cikinca yanima gel sonuclarina bakalim demisti ama doktorum ameliyatta oldugu icin yüzyüze gorusemedim daha sonra telefonla görüşüp sonucu degerlendirmistiBayanlar cumartesi detayli.ultrasonum.vardi doktorum.izinliymis sorum.su detaylı.ultrasonda.kadin.doğum.uzmani.oluyormu yaninizda bana.sonuclari.whatsappten.yolla ben.bakim.olumsuz durum.varsa pazartesi yoksa 1 ay sonra.gorusuruz seker.yuklemesinde dedi.biraz sinirlendim detayliya girenler.ne.yapiliyor anlatabilirmi
Üşenmedim heepsini okudum
Hastane çıkışında battaniye iç zıbın tulum alt ust takım eldiven şapka önlük kisa kol zibin corap oluyo
Ben gerek duymuyorum almaya cunku anlamadan epey birsey almisiz 0-3 ay 0-1 ay 1-2 ay ölçülerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?