50 60 derken onları da ben anlamadım iyi mi
şöyle diyeyim burada eşyalar newborn, 0-3 months, 3-6 months... diye gidiyor. Ben newborn yani yeni doğan olanlardan aldım hep çünkü ikizler azcık küçük doğuyormuş diğer bebeklere göre. 0-3 olanları da ihtiyaç duydukça alacağım. senin aldıkların da ilk etapta yeter bence. 0-3 aylık aralık için bir kaç eşya daha ekleyebilirsin belki.
çorap ve şapka çok önemliymiş. bebeklerin kafaları çok üşüyormuş doğduktan sonra ne yap et en az 2-3 tane şapkan olsun. eldiven de gerekli yüzlerini çiziyolar hareketlerini kontrol edemedikleri için sıpalar
ben yazın doğacaklar diye kalın hiç birşey almadım. sadece diğerlerine nazaran az daha kalın birer tulum aldım onlar da gerekir mi bilmem. aldım dursun diye. bana annem, şu önü çıtçıtlı üstler var ya onlardan al göbek bağı olacak çok rahat olur dedi. o yüzden birer tane ondan aldım ama sanırım birer takım daha alıcam. genelde çıtçıtlı badileri de kısa kollu aldım altalrına giydirecek şeyim yok bi de bir kaç tane alt lazım.
sanırım çok fazla sayıda da almamak lazım çok hızlı büyüyorlarmış. tüm dertler yetmezmiş gibi bir de ona şunu aldım ötekinin busu yok derdi var bende
bir de bir kız bir erkek aynı olsalardı çok rahat olacaktı
banyo yaptırman gerektiğini filan unutma havlu battaniye kundak önemlş :)