2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
eldiven belki de ilk birkac gun kullanilan birsey. bebekler dunyayi elleriyle taniyorlar. dokunarak ve hissederek. o yuzden eldiven tavsiye edilen birsey degil. bir de vucut islarini el ve ayaklari ile ayarliyorlar. o yuzden eldivene karisyiz oglumda oyledik biz. hic giydirmedim.

ama corap candir. gaz olmamasi icin. onu da 40i ciktiktan sonra geceleri hic giydirmedim. yine vucut isisi dengelensin, ateslenmesin diye.

Merhaba herkese ve bebişlere :)
Kızlar gebe okuluna gidiyor musunuz devlet hastanesi veya özel hastane de. Ben hiç gitmedim. Normal doğum ve bebekle ilk aylar için faydali diyorlar ama karar veremedim ben..

Aklıma gelmişken :) ben oda yapacagim ama bebek odasi gibi değil dolap alacağım ikeanın cocuk genc yataklarindan almistim ben o var o şekildr oda yapacagim susleme yastik vs . Bebek 1.5 2 yaşına kadar bizim odamizda olacak anne yanı beşik dusunuyorum ve 50 ye 90 boyutlarinda 2 yaş a kadar kullanilan besiklerden alicam sanirim. bide 60 a 120 ler var ama cok buyuk geldi gözüme. Tecrubeli anneler fikirlerini söyleyebilir mi :)

Benim odamda bebek odasından farklı olucak sepet beşik aldım yatak odamıza bebek odasına 100*200 Montessori yatak yaptiricam 140 cm eninde gardrop aldım yani büyüyünce kullanılacak şeyler tekrar tekrar oda yenilemeyi düşünmüyorum

Aynı mantıkta hareket ediyorum bende :) sepet besikleri cok seviyorum ama anne yanina birlesene karar verdik boyutu yeterli mi emin olamadim :) 60a 120 olanlarda cok buyuk yani 4 yasa kadar bile yatilir onlarda. 50ye90 alıp pisman olmam umarım

Ne kadar sürüyor bilgin var mı canım . Bide grup falan mi olusturuluyo nasil dahil oluyorz baştan sona eğitim almak için
4hafta haftanın bir günü bı saat diye biliyorum ben her hafta konuyla ilgili uzman gelip anlatıyor soruları yanıtlıyor dogumhaneyi falan gezdiriyo ebeler de tanışıp anlatım falan yapiyo ilk hamileligimde bı kere gitmiştim doktor göndermişti kilo tansiyon takibin falan yapılsın egitimlerede katilirsin demişti bı daha gidemedim kürtajla sonuçlandı şimdi de çalıştığım için işi bırakmayı bekliyorum. Bebek bezi broşürleri falan da dagitmislardi

1.5yasa kadar idare edersin bencede çok büyüğe gerek yok yatagida olucak nasılsa hazırda bende anne yani düşünmüştüm sepette karar kıldım eskiden beri hayalimdi diye

Merhaba herkese ve bebişlere :)
Kızlar gebe okuluna gidiyor musunuz devlet hastanesi veya özel hastane de. Ben hiç gitmedim. Normal doğum ve bebekle ilk aylar için faydali diyorlar ama karar veremedim ben..
Ben de geçen gün netten baktim, hem gittigim hastaneye soracagim ama onlarda olduğunu sanmıyorum hem de devlet hastanelerine bakayim diyorum.
Yatak alirken ic yatagi da dusunmek lazim; o olcude secenek var mi vs?
60*120 aldim ben, 3 yaş diyor ama bilemiyorum. O kadar da büyük değil. Gorumcemde 80*140 mi ne var, 4 yas yatiyor hala onda.

korkma cnm. bebege denk gelecek bir igne ucu degil bizimki.

Doktorum da öyle söyledi ama ister istemez insan tedirgin oluyor.Bebiş içinde kıpır kıpırken iğne yapmak çok tuhaf ama bebişin iyiliği için yapmak zorundayız.

Canım ben detaylıya aynı hastanenin perinataloğuna gittim doktor muayene ederken tek tek söylüyor ztn herşeyi iyi diye.Sonucu da bana vermedi ,pc den direk kendi doktoruma gönderdi.Sonra kendi doktorumn odasına geçtik o da herşey iyi dedi ,o kdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…