2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tetenoz yaptirip kolunda alerji tarzi sisme vs olan var mi ya da buyuk bi yan etki ???

Ben geçen hafta yaptrdım canım,şükür bir sıkıntı yaşamadım.İlk iki gün üstüne yatınca veya kolumu hareket ettirirken biraz ağrım oldu o kdr.Bir de bebiş için sürekli soluma yattığımdan sağ koluma yaptrdım çok iyi oldu,unutma yaptırırsan sağ koluna yaptır.

Hani diyolar ya 3 4 gun kolumu kaldiramadjm vs oyle bi etki olmadi diyosun
Kişiden kişiye değişiyor galiba bu. Çünkü benim bir arkadaşım kolum kütük gibi oldu demişti ama benim şişme filan olmadı. Sağ kolumu kullandığım için sola yaptırdım ben çünkü kolunu kullandıkça ağrı oluyor gerçekten bir de üstüne yatamıyorsun. Kolumu kullanmadığım sürece hiç hissetmedim 2-3 günde tamamen geçti.

60 120 al bence digeri küçük canim

Merhaba herkese ve bebişlere :)
Kızlar gebe okuluna gidiyor musunuz devlet hastanesi veya özel hastane de. Ben hiç gitmedim. Normal doğum ve bebekle ilk aylar için faydali diyorlar ama karar veremedim ben..
Ben yarın başlıyorum canım eşimle birlikte yazarım yine yarın :)

Günaydın kızlar
Bugün 14.30 da ayrıntılı var çok heyecanlıyım inşAllah güzel şeyler duyarız.
Canm ben de hala göbekten yapıyorum. Bazı yerler daha iğneyi sokarken çok acıyor hemen geri çekiyorum sanırım kas a denk geliyor sonra Yumuşak yer arıyorum kendime:))
Canm detaylıda perinatoloji uzmanı yada radyoloji uzmanı oluyor tek. Sonucu doktoruna daha sonra ulaştırıyorsun için rahat olsun.

canım çok sevindim tebrik ederim :)
hangi doktora denk geldin acaba aynı kişi mi raporda ismi yazar

ilk gün hiç hissetmedim ama sonraki 2-3 gün yukarı kaldırdığımda üstümü giyerken falan ağrı oldu ama o kadar dayanılmayacak gibi değil şişme kaşıntı hiçbir belirti de olmadı
İnsallah canim o damar gbi sisiyo ya onlardan cok korkuyorum insallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…