2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen canim uzun süre oturunca faln benimde oluyo

Evet canim bi sorayim ama suanda abanmicam yemege daha da ozellikle tatli ekmek ve oglenncok cok hafif

Yaw zaten ilk oğlum 3550gr 51 cm doğdu. Normal yani. Ne bekliyor ki bunlar. Yok canım bitmiyor ama işte hormonlar coştuğundan tahammül etmek zor oluyor aslında ciddiye bile almamak lazım
Ben de elimden geldigince kulagimi kapamaya calisiyorum yoksa moralim bozuluyo cok

@udg06 amannnn.kilo.nedir kardesim
İşte en korkunçlu soru geldi itiraf ediyorum 66,5 ile başladım 73 kg oldum. Boy da ufak 156 cm. Bir yuvarlak toparlak koca popolu 40 yaşında kır saçlı komik kadın oldum. Oğlumda 60 ile başladım 78 ile Doğuma gitmiştim. Sonrasında 62/66 aralığında hep inip çıkıyordum zaten kilolu halimle hamile kalmış oldum yani. Artık allah ne verdiyse geliyor kilolar. Öyle abur cubur paket gıda yemiyorum aslında çok da yemiyorum ama vücudum depoluyor habire. Bir de barsaklar hiç çalışmıyor biraz da o etken herhalde. Vayyy oyyy ben nirelere gidem

Hangi vitaminleri verdi cnm kan tahlili sonucuna göremi verdi
Kan tahlili daha önce yapmıştı o zaman vermemişti kendi doktorumda vermeyince ben sağlık ocağını aradım başlaman gerekiyor dedi gittim. İki tanesini zaten sağlık ocağı ücretsiz veriyormuş ( decavit diye bir multivitamin ve tera d3 diye d vitaminini) bir tane de yazdı oda gyno ferro sanol bu da demir ilacı bunları kullanman lazım dedi

Amannnn 62 idim 69'olmusum sallaaa veririz bebeklerimiz iyi olsun bosverrrrrr ben takmiyorun mutluyummm.sisko.anne.olmaktan

Benimde bir ay sonra geldiğinde şeker yüklemesi yapalım dedi

Karismiycaz etmiycez diyorsunuz ya, sizinkiler de o zamanin forumu vs ne olursa oraya konu açacak. Ahahah

Kız karışmıycam vallahi nitekim gelin beni istemez oğlumu özlerim en nihayetinde. (Hani kendim için bişiy istemiyorum) Tutacağım kendimi yeri gelir dağlara taşlara haykırırım da geline bişiy demicem sözüm söz.

Ben devlet hastanesine gidiyorum. Şeker yüklemesini de devlette yaptıracağım
Yaw aile savligindaki doktor dahiliye yapiyo dedi ama bence kadin dogum yapiyodur gbime geliyo sen biliyomsn canim bu arada dogumuda mi dewlette yaptirican

Valla canım bikaç gün bende de oldu geçti,şimdi de sol kasığım ağrımaya başladı.Rahim büyüdüğü için herlde. Çok şiddetli bir ağrı olmadıkça kötü düşünmemeye çalışıyorum.

Benim aklima enfeksiyon geldi bide rahim buyudugu icin de agri oluyordu oyle demisti benim doktor ama yine tabii ej iyisini senintaniyan doktor bilir

O zaman geldiğinde bizde ağustos kaynanaları diye grup açarız

Oğlum da son ay olmuştu hatta dışarı falan çıkamadım kış çocuğu olduğundan sorun olmadı.. Ama buda çok erken başladı böyle devam ederse yazı evde geçiricem heralde gerçi ayakta bisey yok oturup kalktıgımda oluyor

Benim aklima enfeksiyon geldi bide rahim buyudugu icin de agri oluyordu oyle demisti benim doktor ama yine tabii ej iyisini senintaniyan doktor bilir
Enfeksiyon gibi bi durum yok şükür bu sefer sormadım ama ilk hamilelikte sorduğum da rahim buyudugunden demisti dr um..bu sefer erken başladı beji zorlayacak sanirim

Doktoruna sor canım istersen hem için rahat eder.Bolbol dinlen yorma kendni.Allah ın izniyle bişey olmaz kuzucuklara.

Kayınvalidesi ile aynı binada olan bir de ben varım 2 nokta olduk

Annemin gözleri görmüyor. Organ nakli yaptırdık göz reddetti. Hayatında herşey flu. Ama öyle de olsa anne gene naz konusunda ve depresyon konusunda beni çeker diye düşünüyorum. Bebeği indir kaldır yardımcı olur.
Kayınvalidem arada gelir, yemekleri yapar evinde. Onda yeriz. 2si birbirini tamamlar. Tecrübe konusunda 2sine de güvenmiyorum
Torunları var ama gelinler pek elletmedi Ben de bebeğin her işini kendim görürüm muhtemelen. Çok da takacağımı sanmıyorum kimseyi Kafama yatmayan hiç bişeyi yapmam, yaptırmam. Yüzüm yumuşaktır ama tavrım keskindir. Eşim müdahale eder atlatırız diye düşünüyorum.
Ben bi de gittim tüm varımı yoğumu koyarak aynı apartmandan ev aldım Hiç pişman değilim. İşten geliyorum misss gibi anne yemeği önüme geliyor. Tabağımı tezgaha koyuyorum daireme çıkıyorum. Hem de kocamın sevdiği yemekler oluyor. Allah razı olsun . Ne mide bulantısı ne koku rahatsızlığı hiç birşey yaşamadım 5 ayda. Ben avantajları yönünden bakıyorum. Karışmıyorlar mı karışıyorlar .Hiç umursamıyorum. Kanamam olunca kadın sağolsun daireme kadar tepsiyle yemek getirdi raporluyken her gün. Önüme koydu. O bile yeter. kayın bile olsa anne yine annedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…