Çok iyi fikir derdimizi birbirimize anlatırızO zaman geldiğinde bizde ağustos kaynanaları diye grup açarız
Oğlum da son ay olmuştu hatta dışarı falan çıkamadım kış çocuğu olduğundan sorun olmadı.. Ama buda çok erken başladı böyle devam ederse yazı evde geçiricem heralde gerçi ayakta bisey yok oturup kalktıgımda oluyor
Aynen ya anne annedir. Kendimizinkilerle sınırsız anlasiyoruz da sanki kayinvalidelerle %100 anlasma bekleyemeyiz. İnsan kendi ailesine yeri geliyor tahammül edemiyor.Kayınvalidesi ile aynı binada olan bir de ben varım2 nokta olduk
Annemin gözleri görmüyor. Organ nakli yaptırdık göz reddetti. Hayatında herşey flu. Ama öyle de olsa anne gene naz konusunda ve depresyon konusunda beni çeker diye düşünüyorum. Bebeği indir kaldır yardımcı olur.
Kayınvalidem arada gelir, yemekleri yapar evinde. Onda yeriz. 2si birbirini tamamlar. Tecrübe konusunda 2sine de güvenmiyorum
Torunları var ama gelinler pek elletmediBen de bebeğin her işini kendim görürüm muhtemelen. Çok da takacağımı sanmıyorum kimseyi Kafama yatmayan hiç bişeyi yapmam, yaptırmam. Yüzüm yumuşaktır ama tavrım keskindir. Eşim müdahale eder atlatırız diye düşünüyorum.
Ben bi de gittim tüm varımı yoğumu koyarak aynı apartmandan ev aldımHiç pişman değilim. İşten geliyorum misss gibi anne yemeği önüme geliyor. Tabağımı tezgaha koyuyorum daireme çıkıyorum. Hem de kocamın sevdiği yemekler oluyor. Allah razı olsun . Ne mide bulantısı ne koku rahatsızlığı hiç birşey yaşamadım 5 ayda. Ben avantajları yönünden bakıyorum. Karışmıyorlar mı karışıyorlar .Hiç umursamıyorum. Kanamam olunca kadın sağolsun daireme kadar tepsiyle yemek getirdi raporluyken her gün. Önüme koydu. O bile yeter. kayın bile olsa anne yine annedir
Bence et icin rahat etsin canim.Daha yeni görümcem bu markanın anakucağından almıştı. İade etsek mi
Bebeklerin ölümüne neden olan ana kucağı geri çekildi – DW – 13.04.2019
ABD'li oyuncak üreticisi Fisher Price yaklaşık 4 milyon 700 bin ana kucağını geri çekti. Gerekçe geçen on yılda en az 30 bebeğin bu ürün içinde hayatını kaybetmesi.amp.dw.com
Kayınvalidesi ile aynı binada olan bir de ben varım2 nokta olduk
Annemin gözleri görmüyor. Organ nakli yaptırdık göz reddetti. Hayatında herşey flu. Ama öyle de olsa anne gene naz konusunda ve depresyon konusunda beni çeker diye düşünüyorum. Bebeği indir kaldır yardımcı olur.
Kayınvalidem arada gelir, yemekleri yapar evinde. Onda yeriz. 2si birbirini tamamlar. Tecrübe konusunda 2sine de güvenmiyorum
Torunları var ama gelinler pek elletmediBen de bebeğin her işini kendim görürüm muhtemelen. Çok da takacağımı sanmıyorum kimseyi Kafama yatmayan hiç bişeyi yapmam, yaptırmam. Yüzüm yumuşaktır ama tavrım keskindir. Eşim müdahale eder atlatırız diye düşünüyorum.
Ben bi de gittim tüm varımı yoğumu koyarak aynı apartmandan ev aldımHiç pişman değilim. İşten geliyorum misss gibi anne yemeği önüme geliyor. Tabağımı tezgaha koyuyorum daireme çıkıyorum. Hem de kocamın sevdiği yemekler oluyor. Allah razı olsun . Ne mide bulantısı ne koku rahatsızlığı hiç birşey yaşamadım 5 ayda. Ben avantajları yönünden bakıyorum. Karışmıyorlar mı karışıyorlar .Hiç umursamıyorum. Kanamam olunca kadın sağolsun daireme kadar tepsiyle yemek getirdi raporluyken her gün. Önüme koydu. O bile yeter. kayın bile olsa anne yine annedir
Özür dilerim tatlım ya üzmek istemedim. Allah hiçbir anneyi evladı ile sınamasın, evlat acısı göstermesin. Hiç bir yavruya da anasızlık yaşatmasın. Kimseyle kurulabilecek yeri doldurulabilecek bir bağ değil bu anne-evlat ilişkisi. İşte her zorluğa değerler gerçekten.
Ne güzel lafHaklısın canım iyilikleri de yok değil şimdi allah var. Ben de ilk çocuğumda çok desteğini gördüm. Kızdığım hoşlanmadığım şeyler oldu elbette ama en azından evladımı gözüm kapalı emanet edebileceğim bilerek kötülük yapmayacak biriydi. Sadece şımartmadı, sebze yerine sürekli nazına uygun şeyler pişirmesi, şişmanlatma ve giydirme çabaları beni rahatsız etti ve bunlar da çoğunlukla hepsinin huyları. Ama bence de en doğrusu evladınla kendin ilgilen. Geçen gece uyuyakaldı büyük oğlan (11yaş) baktım yüzüne, düşündüm bu yaşlara nasıl geliverdi. Her şeyini yaşadım hiç kaçırmadım o zamanlar yarım gün olduğundan okullar. İlk kelimeleri, adımları, hastalıkları,mutluluk/huysuzlukları. Hepsi yaşamaya değerdi işte anne olmak biraz da bu ortak birikimler dedim kendi kendime. Ben annesiz büyüdüm annem hayattayken de yanımda değildi. O bana aynı şeyleri hissedememiştir herhalde. Sadece fiziksel bağ değil annelik duygusal bağın çoğu yaşantı ile oluşuyor. Oğlum gibi birini tanımaktan mutluyum mesela özellikleri kişiliği ile farklı bir birey. Onu tanımasam hayatımda büyük eksiklik olurdu. Her anını yaşamasam onu bu kadar iyi tanıyamazdım diye düşünüyorum. Konuyu nereye getirdim ya kusura bakma duygulandım.
Çok kötü değildir inşallah benim gelen giden yok daha yaAliexpress cantam.geldi.kizlar.kalitesi.digeri.kadar iyi degil foto aksam.atarim kirmizi.olan sizinle.ayni olan
Benimde var fena halde vallahi ezik domates gibiyim her yerimde bir ağrı bacak arası ağrısı, kasık ağrısı bla bla blaaa..Yaff kızlar sizlerde rahim ağrısı var mı.. benim oğlumda ilk 2 ay ve son ay çok ağrı olmuştu yürüyemeyecek kadar.. bu sefer yoktu ama yeni başladı.ozellikle oturduğumda ayağa kalkıyorum penguen gibi bi sağa bi sola devrilerek yürüyorum resmen bacak arası agrisindan
Canım.bu arada ben 25.ve 26 yi okudum haberin olsunaynen canim uzun süre oturunca faln benimde oluyo
Anaaa geline bak düşman başınaAyrı şehirler de.sorun yaşıyorsunuz yada aynı bina da yaşıyorsunuz...şimdi benden size bi oha dedirtecek bir şey geliyor..kız ben aynı evde yaşıyorum ya kv ilee..en vahim durumda.benim dicem ama açıkçası şikayetim yok..evlendigimizdee bir yıl diye girdik eve 8 yıl oldu hala burdayiz..rahat geldi ye iç yat bi şey yaptırmazlar biseye karışmazlar..e kazandigimizi da kendimize yiyince rahat geldi açıkçası.. Ama tabi şimdi ıkınci cocuk olunca yavaştan ayrı ev yolu göründü bizede..Ama diyorum bende bunu da doğurayım zorluğu burada atayım lohusalık mevlut falan sonra herkez kendi yoluna lohusalikta falan iyi bakıyorlar biliyonuz mu
Kadın Doğum doktoru yapıyor canım normal kan tahlili gibi önce kutu kola kadar bi şekerli bir şey içiyorsun sonra kan alıyorlar aç karnına yapılıyor bu sonuçlara da gene kendi doktorun bakıyor farklı olsa söylerdi doktorum. Evet şuanlık devlette yapmayı düşünüyorum. Çünkü bulunduğum ildeki kadın doğum hastanesinde tekli odada doğum yapıyorsun sancını da orada çekiyorsun. Sancı odasında başkalarının sesini duymuyorsun o yüzden devlette yapıcam :)Yaw aile savligindaki doktor dahiliye yapiyo dedi ama bence kadin dogum yapiyodur gbime geliyo sen biliyomsn canim bu arada dogumuda mi dewlette yaptirican
Benimki de hamile olduğumdan beri babacı oldu. Önceden peşimden ayrılmayan öptürmek için uğraşan hayvan şimdi babasına yapışıyor sülük gibi, inan adamın üstünden kaldıramıyoruz artık. Yemini suyunu kumunu baba hallediyor bir süredir. Ondan olabilir mi kiDün gece yine bin kere uyandım. Kedilerden biri tahminim gardirobu tirnakliyordu, ona bir bagirdim dovucem sizi artık diye (Dovemedi). Diger uyanma sebeplerimi bilmiyorum. Lohusa uykusuzluğun hazırlık bu kadar erken mi basliyor yahu.
Baktim olmuyor aldim 3 bacakli kedimi salonda sarildim yattim. Kirkir yapti kardeşine, sonra o da kaçtı. Terkedildim. Mama veren ben, bokunu temizleyen ben, uyutulmayan yine ben.
Analık işte
Bende aynı durumdayım yeri geliyor zıt düşüyoruz yeri geliyor çok iyi anlaşıyoruz. Çarşıya pazara gitsin bana da bir şey almadan gelmez. Bebeğimize bizden daha çok şey aldı. He bana sormadan bazı şeylere karar verdiği de oluyor o zaman bende söyleyeceğimi söylüyorum oda anlıyor zaten birdaha karışmıyor. Öyle böyle idare ediyoruz :)) katil olma kısmına bende doğumdan sonra karar vericem gibi çünkü sağolsun kendisi beni sen tecrübesizsin bilmezsin gibisinden görüyor bende cevabını veriyorum susuyor he he deyip geçiyorum :)))Aynen ya anne annedir. Kendimizinkilerle sınırsız anlasiyoruz da sanki kayinvalidelerle %100 anlasma bekleyemeyiz. İnsan kendi ailesine yeri geliyor tahammül edemiyor.
Evlendigimiz sene hasta oldum, 3 gun raporluydum, sürekli tepsi getirdi gönderdi. Zaten genelde bize de küçük tencere yemek yapar, işte sarma yapacak mesela kocama da yapar bir tencere. Değişik Bir şey yenecekse siz de gelin der. Ben de evde oldugumdan beri bir şeyler cikariyorum yukarı. Hatta hayirli olsuna gelen çok olduğu dönemde temizligi yapıp onun günü için hazirladiklarindan eve indirmisligim ikram etmisligim bile varO da benim bir boregimi çok seviyor, misafirine ondan yapar mısın diye soruyor falan geçinip gidiyoruz. Misafir gelecek olsa ben ne yapayim diye sorar vs vs. Ki bizde misafir bitmez, artık misafir degiller kendileri yatak yorganlarini alıyor dolaptan Yemek konusunda destekcim sağ olsun. Bakma kayinvalide ama seviyorum kadını. Gorumcem zaten bitane. Benden küçük ama çok aklı başında, çok minnoş.
Aynısı binada yaşamak büyük bir karar, dikkatli düşünmeli. Biz şanslıyız.
Lohusayken buraya katil oldum diye yazmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?