2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım çok teşekkür ederim Bütün anneler olarak hepimiz süper kahramanlarız. Sevgiler

Kendi bedenimde aldım hep oldu canım. Çok kilo alıyorum ya benim bile oldu yani. Kumaşı esnek olanlardan almaya gayret edersen daha rahat oluyor ve esneme payı olur ilerleyen aylarda.
Bende öyle yaptım canm değiştirmeyeyim o zaman esnek ince olanlardan aldım yazın rahat olur diye

Bende m beden aldım hafifte bol oldu ama yinede l mı almalıyım diye teretdutte kaldım AVM den çıkmadan size sorayim dedim değiştireyim diye doğru almışım o zaman
dogru almissin cnm. esniyorlar zamanla. doguma kadar ben hep ayni bedeni kullandim oglumda da. M idi onda da.

Canım bizim ayrıntılı ultrasonda sa bağırsakta parlaklık gördü daha büyük hastaneye yönlendirdi oradaki doktorlar da baktı bize de dediğin gibi tek bulgu birşey ifade etmiyor zamanla o parlaklık kaybolacaktır ben de içimi çok rahat tutuyorum. Senin de için rahat olsun bebeklerini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah

Kızlar çok erken ama bu gün kafamı çok kurcaladı. Çalışan anneler Doğum izninize ne zaman ayrılacaksınız. Ben normalde 37. Haftaya kadar çalışıp iznimi kalan iznimi Doğum sonrası kullanmak istiyordum ama bu gün yönetmelikte Doğum öncesi iznimizden Doğum sonrasını en fazla 5 haftayı aktarabiliyormuşuz. Şöyle ki 37 de ayrıldık izne diyelim, 37+3 de doğum oldu diyelim kullanamadığımız 3 haftamız yanıyormuş. Yönetmelik bu şekilde anca uygulamada esneklikler olabiliyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Bir de bir sorum daha olucak ama anlayabilecekmiyim bilmiyorum

Eğer 32. Haftada Doğum iznine ayrılmazsam ki o hafta Ramazan bayramının sonrası oluyor 1 hafta yıllık izin kullanmak istiyorum. Hala şehir dışında olmuş olucam bayram sonrası. Çalışabilir raporunu 33. Hafta da almak ve kuruma vermek sıkıntı olur mu?

Eklentiler

• 6C3DAE48-B28D-4909-B018-0E14B106F2F2.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 38
Benimkindede gördü parlamayı. Benim dörtlüde riskli çıktı. Ondan kan testi yaptırdım yurt dısına gitti sonuç bekliyorum. Ama tek basına önemsiz kalp parlaması korkma doktorlar önemsemiyor

Gunaydin bayanlar guzel anneler ve ve minik.prens ve prensesler detaylıdan.ciktim sukur hersey.yolunda 27cm 400 gram @sewils88 @pratik45 erkek.kesinlesti kesindi de artik.kesinin kesini herkese mutlu saglikli.günler
Maşallah canım seninle aramızda 3 gün var bebisin ne kadarlıktı ayrintili yaptirdiginda?

Benimkinde de kendi doktorum 16. haftada gördü, 21. haftada detaylı usgde de perinatolog gördü, ikisi de birbirinden habersiz olarak artık hiç önemsediğimiz bir durum değil dedi. Bebeğin sağlığına da olumsuz hiçbir etkisi yokmuş.

Maşallah canım seninle aramızda 3 gün var bebisin ne kadarlıktı ayrintili yaptirdiginda?
Cumartesi dun.yaptırdım 20+5 yani tatlim insallah herkesin.sonucu tertemiz cikar rabbim.kimseyi.evladiyla.sinamasin

benimde bebeğimin böbreğindekiöbreğinde genişleme ve bağırdakta parlaklık gördü perinatolog zaten amniyosentez için gitmiştik, yaptırdık Bu belirtiler amniyosentez için birer belirti ama senin ikiz bilmiyorum ikizlere yapılıyor mu ? 2 li ve 4 lü test sonuçların nasıl ?

cnm ben de hipotiroid (hasimato) im yillardir. metabolizma olarak hic sorun yasamadim sukur. ilac dozu uygun ayarlandiktan sonra sifir problem ben de
Hasimato ve hipotroid cok farklı hastalklar hipotrd hasimatoyo donusmstr sizde. Kan değerim normal oldgu için ilac kullandgmda kalp çarpıntısı yapyr bende malsf ilaç kullananmyrm.

Öncelikle 32.haftada çalışmaya devam etmek için muhakkak rapor almalısınız yoksa onunla ilgili sorun çıkarırlar. Diğer konuda ben ikinci bebeğimde 37 haftam dolana kadar çalıştım 39+0 da Doğum yaptım kalan hafta da Doğum sonrasına aktarılmış oldu hatta arkadaşım erken doğum yaptı 35+3 tü 16 haftanın tamamı Doğum izni olarak kaldı kıza tabi kurumdan kuruma değişiyor mu bilemeyeceğim ama yönetmelikte de erken doğumda kalan hafta aktarılır diyor bildiğim kadarıyla. Bir de nöbet mevzusu konuşulmuş 24+0 olunca artık nöbet yazamaz kurum ben daha cuma günü 16 saat nöbet + bugünde 8 saat mesai çalıştım 24 haftam dolmadığı için artık 18 inden sonra nöbetten çıkmış olacağım

hayat normal senin doktora ya hiç kasmıyor işte ne güzel..

Hasimato ve hipotroid cok farklı hastalklar hipotrd hasimatoyo donusmstr sizde. Kan değerim normal oldgu için ilac kullandgmda kalp çarpıntısı yapyr bende malsf ilaç kullananmyrm.
ayni hastalik cnm. benimki hastalik boyutunda..tsh im bozulmustu seneler once. senin tsh in normalse zaten ilaca gerek yok. o zaman da hipotiroid denmiyor. adayi deniyor... tsh in bozulmadigi surece hasta degilsin canim. ben o sekilde 5 sene filan yasadim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…