Sizlere o kadar büyük bir saygı duyuyorum ki tarif bile edemem. Evde olduğum halde zorlanıyorum, çalışan Annelere Rabbim daha çok sabır ve dayanma gücü versin. Bazı kahramanların pelerine ihtiyacı yoktur, sizler gerçek kahramanlarsınız ♥ :)
Bende m beden aldım hafifte bol oldu ama yinede l mı almalıyım diye teretdutte kaldım AVM den çıkmadan size sorayim dedim değiştireyim diye doğru almışım o zamankendi bedenim de cnm. gebelik oncesi gibi. M beden.
Bende öyle yaptım canm değiştirmeyeyim o zaman esnek ince olanlardan aldım yazın rahat olur diyeKendi bedenimde aldım hep oldu canım. Çok kilo alıyorum ya benim bile oldu yani. Kumaşı esnek olanlardan almaya gayret edersen daha rahat oluyor ve esneme payı olur ilerleyen aylarda.
dogru almissin cnm. esniyorlar zamanla. doguma kadar ben hep ayni bedeni kullandim oglumda da. M idi onda da.Bende m beden aldım hafifte bol oldu ama yinede l mı almalıyım diye teretdutte kaldım AVM den çıkmadan size sorayim dedim değiştireyim diye doğru almışım o zaman
Ben pantolonda 40 giyiyodum 42 almistim rahat ettimBende m beden aldım hafifte bol oldu ama yinede l mı almalıyım diye teretdutte kaldım AVM den çıkmadan size sorayim dedim değiştireyim diye doğru almışım o zaman
Ben kendi bedenimden olanı giyiyorum canımKızlar hamile pantolonlarını kendi bedeninizden mı alıyorsunuz yoksa büyük beden mi
Canım bizim ayrıntılı ultrasonda sa bağırsakta parlaklık gördü daha büyük hastaneye yönlendirdi oradaki doktorlar da baktı bize de dediğin gibi tek bulgu birşey ifade etmiyor zamanla o parlaklık kaybolacaktır ben de içimi çok rahat tutuyorum. Senin de için rahat olsun bebeklerini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallahKızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Sağol canım ilk defa alınca bilemedimdogru almissin cnm. esniyorlar zamanla. doguma kadar ben hep ayni bedeni kullandim oglumda da. M idi onda da.
Ben m giyiyorum ama biraz bolda oldu kilo verdiğim için yani rahat olur yine heraldeBen pantolonda 40 giyiyodum 42 almistim rahat ettim
İyi olmus canim denediysen netten alsaydin belki l alsan daya iyi die dusunurdum deneyip ixine olduysa. Hatta bol geldiyse sorun yokBen m giyiyorum ama biraz bolda oldu kilo verdiğim için yani rahat olur yine heralde
Benimkindede gördü parlamayı. Benim dörtlüde riskli çıktı. Ondan kan testi yaptırdım yurt dısına gitti sonuç bekliyorum. Ama tek basına önemsiz kalp parlaması korkma doktorlar önemsemiyorKızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Maşallah canım seninle aramızda 3 gün var bebisin ne kadarlıktı ayrintili yaptirdiginda?
Benimkinde de kendi doktorum 16. haftada gördü, 21. haftada detaylı usgde de perinatolog gördü, ikisi de birbirinden habersiz olarak artık hiç önemsediğimiz bir durum değil dedi. Bebeğin sağlığına da olumsuz hiçbir etkisi yokmuş.Kızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Cumartesi dun.yaptırdım 20+5 yani tatlim insallah herkesin.sonucu tertemiz cikar rabbim.kimseyi.evladiyla.sinamasinMaşallah canım seninle aramızda 3 gün var bebisin ne kadarlıktı ayrintili yaptirdiginda?
Kızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Hasimato ve hipotroid cok farklı hastalklar hipotrd hasimatoyo donusmstr sizde. Kan değerim normal oldgu için ilac kullandgmda kalp çarpıntısı yapyr bende malsf ilaç kullananmyrm.cnm ben de hipotiroid (hasimato) im yillardir. metabolizma olarak hic sorun yasamadim sukur. ilac dozu uygun ayarlandiktan sonra sifir problem ben de
Öncelikle 32.haftada çalışmaya devam etmek için muhakkak rapor almalısınız yoksa onunla ilgili sorun çıkarırlar. Diğer konuda ben ikinci bebeğimde 37 haftam dolana kadar çalıştım 39+0 da Doğum yaptım kalan hafta da Doğum sonrasına aktarılmış oldu hatta arkadaşım erken doğum yaptı 35+3 tü 16 haftanın tamamı Doğum izni olarak kaldı kıza tabi kurumdan kuruma değişiyor mu bilemeyeceğim ama yönetmelikte de erken doğumda kalan hafta aktarılır diyor bildiğim kadarıyla. Bir de nöbet mevzusu konuşulmuş 24+0 olunca artık nöbet yazamaz kurum ben daha cuma günü 16 saat nöbet + bugünde 8 saat mesai çalıştım 24 haftam dolmadığı için artık 18 inden sonra nöbetten çıkmış olacağımKızlar çok erken ama bu gün kafamı çok kurcaladı. Çalışan anneler Doğum izninize ne zaman ayrılacaksınız. Ben normalde 37. Haftaya kadar çalışıp iznimi kalan iznimi Doğum sonrası kullanmak istiyordum ama bu gün yönetmelikte Doğum öncesi iznimizden Doğum sonrasını en fazla 5 haftayı aktarabiliyormuşuz. Şöyle ki 37 de ayrıldık izne diyelim, 37+3 de doğum oldu diyelim kullanamadığımız 3 haftamız yanıyormuş. Yönetmelik bu şekilde anca uygulamada esneklikler olabiliyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Bir de bir sorum daha olucak ama anlayabilecekmiyim bilmiyorum
Eğer 32. Haftada Doğum iznine ayrılmazsam ki o hafta Ramazan bayramının sonrası oluyor 1 hafta yıllık izin kullanmak istiyorum. Hala şehir dışında olmuş olucam bayram sonrası. Çalışabilir raporunu 33. Hafta da almak ve kuruma vermek sıkıntı olur mu?
Tek bebek ve ikili üçlü herhangi bir test yaptirmadim. Zaten yaş riskim yüksek, down deseler koca aldormaya yanasmazdi diye düşündüm, bir de yaş 38
Ya yapmayin ben normal halimle yarim saat yurumedim hic, hamileyken güldürmeyin beni
Benden de selamlar saygılar. Biz hastası olsak yandik demek :)))
Doguracagim 1 ay sonra 39 olacağımhem de ilk gebelik
Benim doktorum çok rahat, attık kac bin tane cocuk dogurttuysa, ya umursamiyor ya strese sokmamak icin böyle. Bu kireclenme isinde de umursamadi. Gogsumde morluk var dedim normal dedi. Ne desem normal. Ya bi bakaydin belki bir sey vardi ama yok. Normal :)
ayni hastalik cnm. benimki hastalik boyutunda..tsh im bozulmustu seneler once. senin tsh in normalse zaten ilaca gerek yok. o zaman da hipotiroid denmiyor. adayi deniyor... tsh in bozulmadigi surece hasta degilsin canim. ben o sekilde 5 sene filan yasadim sanirim.Hasimato ve hipotroid cok farklı hastalklar hipotrd hasimatoyo donusmstr sizde. Kan değerim normal oldgu için ilac kullandgmda kalp çarpıntısı yapyr bende malsf ilaç kullananmyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?