Her şey normal inşallah o da öyle relax da olunca biraz çifte kavrulmuş oluyor işte.. Benim doktora bir sürü şikayet sunucam ben bu hafta bakalım benimki ne diyecek
ayni hastalik cnm. benimki hastalik boyutunda..tsh im bozulmustu seneler once. senin tsh in normalse zaten ilaca gerek yok. o zaman da hipotiroid denmiyor. adayi deniyor... tsh in bozulmadigi surece hasta degilsin canim. ben o sekilde 5 sene filan yasadim sanirim.
Sadcee tsh bakilmyr canım hipotroidde tanısı konması için bilmiyorsan soyleyym 2005den bu yana hipotroid hastsym benim gatadaki doktorumdan da iyi biliyrsn demek ki keşke baştan tanisydm seni aday oldgmu bilirdim sevinirdim vallahi geçmiş olsun sana da
Sadcee tsh bakilmyr canım hipotroidde tanısı konması için bilmiyorsan soyleyym 2005den bu yana hipotroid hastsym benim gatadaki doktorumdan da iyi biliyrsn demek ki keşke baştan tanisydm seni aday oldgmu bilirdim sevinirdim vallahi geçmiş olsun sana da
Kiz uyuyamiyom agridan bu seferde hareketsizlikten belim tutuluyo artik hawalar guzellesti sahilde 30 dakka yurusek kar kardid bide acilmam olmaz diye cok korkuyorum sezeryana kalirkm diye ondan da yurumek istiyorum
Oğlum da o kadar çok yürüdum ki son aya kadar ama son ay rahim agrisindan çok cikamadim ama o kadar yürümeye bile yola girmedi benim.koca kafalı oğlum sezeryan olduk ondan..
Oğlum da o kadar çok yürüdum ki son aya kadar ama son ay rahim agrisindan çok cikamadim ama o kadar yürümeye bile yola girmedi benim.koca kafalı oğlum sezeryan olduk ondan..
Benimde uykudan uyandırdı sağolsun eşim hemen ovaladı da biraz hafiflemisti ama acısı da akşama doğru anca geçmişti çok fena oluyor o kramplar. Evet onlar iyi olsun da biz idare ediyoruz :)