2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lcwde hamile sortu attım sepete, 44 beden ama daha almadim. Ne güzel m falan giyiyor insanlar

Sallamiyor da mi normal, normal oldugundan mi normal işte onu bilebilsem :
Her şey normal inşallah o da öyle relax da olunca biraz çifte kavrulmuş oluyor işte.. Benim doktora bir sürü şikayet sunucam ben bu hafta bakalım benimki ne diyecek

Kullandığım multivitaminde magnezyum var benimde bir kere oldu kramp inşallah birdaha olmaz. Sizinde inşallah vitamin ile geçer tekrarlamaz.
İnşallah canım, krampların sabaha karşı olup uykudan uyandırması kötü. Bütün depolarımınızı kurutuyorlar sağolsun minnaklarımız

Sadcee tsh bakilmyr canım hipotroidde tanısı konması için bilmiyorsan soyleyym 2005den bu yana hipotroid hastsym benim gatadaki doktorumdan da iyi biliyrsn demek ki keşke baştan tanisydm seni aday oldgmu bilirdim sevinirdim vallahi geçmiş olsun sana da

teaduf ki ben de gataya gidenlerdenim. hem de 18 yildir... usluplar bazen hos olmuyor degil mi... ne diyim...

Bizim doğumlar bayrama denk gelirse napacaz ya? Şu an aklıma geldi de. Doktor olur demi hastanede
İzinli degilmis benimki ama.aksi durum olursa nobetci.kadin.dogumcu var dedi iyi dusun lutfen 19 agustosa alistir kendini en erken hahaha

Kiz uyuyamiyom agridan bu seferde hareketsizlikten belim tutuluyo artik hawalar guzellesti sahilde 30 dakka yurusek kar kardid bide acilmam olmaz diye cok korkuyorum sezeryana kalirkm diye ondan da yurumek istiyorum
Oğlum da o kadar çok yürüdum ki son aya kadar ama son ay rahim agrisindan çok cikamadim ama o kadar yürümeye bile yola girmedi benim.koca kafalı oğlum sezeryan olduk ondan..

Oğlum da o kadar çok yürüdum ki son aya kadar ama son ay rahim agrisindan çok cikamadim ama o kadar yürümeye bile yola girmedi benim.koca kafalı oğlum sezeryan olduk ondan..
guldurdun wallahi beni ne diim simdilik elimden geleni yapim artik en azindan sezeryama alirlarsa elimden geleni yaptim derim

İnşallah canım, krampların sabaha karşı olup uykudan uyandırması kötü. Bütün depolarımınızı kurutuyorlar sağolsun minnaklarımız
Benimde uykudan uyandırdı sağolsun eşim hemen ovaladı da biraz hafiflemisti ama acısı da akşama doğru anca geçmişti çok fena oluyor o kramplar. Evet onlar iyi olsun da biz idare ediyoruz :)

Benim doktor agustos basindan mi temmuz ortasindan mi ne itibaren yok. Erken doğum olmadığı sürece her halukarda baskasina kaldım zaten.

Ben ayvayi yedim ya siz devam edin. Benim doktor ondan rahat nasılsa o dogurtmayacak
Benim de mujtemelen kendi doktorum dogurtmayacak tatile gidecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…