2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
b maddesinde yazıyor aslında canım 32+0 olduğunda teslim etmen lazım raporu. Bizim bir arkadaş almadı hemen boşuna çalışmış oldu. Diğer sorduğun da yazıyordu aslında. Erken doğum olursa doğum öncesi iznin asla yanmıyor kalanın tamamını ekliyorlar doğum sonrasına. Hatta geç doğum olursa da sen geç doğurdun fazladan kullandıklarını silelim demiyorlarmış bugün hatmettim resmen bu yönetmelikleri

inşallah canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah bu durum geçer miniklerimizden
Benimkindede gördü parlamayı. Benim dörtlüde riskli çıktı. Ondan kan testi yaptırdım yurt dısına gitti sonuç bekliyorum. Ama tek basına önemsiz kalp parlaması korkma doktorlar önemsemiyor
evet pek önemsemedi ama birşey yok ta diyemedi inşallah güzel sonuçlar alırsın sende canım
tedavisi de yokmuş bekliycez dedi bana da drum inşallah geçer canım
2 li yaptırdım risk çıkmadı canım zaten 4lü falan önermedi eğer testin yüksek çıksaydı farklı konuşurduk ama şimdi bekliycez dedi inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız canım birbirimiz için dua edelim senin 2li testin nasıl çıkmıştı riskli miydi ?

Benim doktor agustos basindan mi temmuz ortasindan mi ne itibaren yok. Erken doğum olmadığı sürece her halukarda baskasina kaldım zaten.

Ben ayvayi yedim ya siz devam edin. Benim doktor ondan rahat nasılsa o dogurtmayacak
Valla insan kendi seçtiği doktoru görmek istiyor benim ikisinde de başka doktorlar girdi gece yarısı doğuma gittim nöbetçi doktor girdi kalakaldım öyleee ama normal doğumda dikiş atıyor onlar sadece ebeler ilgileniyor hep ebelerim çok naziklerdi sağolsun lar yine aynı hastanede doğururum inşallah tatlış insanlar çıkar karşımıza.. 3 bebişimi de aynı hastanede doğurmuş olucam inşallah

Balon baliklarinin birbrine kawusmasi gibi cocuklarimiz kadersiz yumurcak gbi doktorlari bile dogacaklari zaman izne cikiyolar anasini satim 1 0 yenik basliyolar
Balon balığı beyime aldığım ilk hediyedir. Daha önce de konusu gecmisti boyle lafi geldikce gülüyorum ben. Geleceğimi görmüşüm o zamanlardan

Kızlar iyi geceler 2 gündür kötü geçiyo günlerim Dün sarımsaklı yoğurt yedim tansiyonum aşırı düştü gözlerimi açamadım elim kolum kalkmadı midem bulandı eşim tuzlu ayran yaptı kendime geldim şükür. Bugünde ağzıma zehir gibi su geldi boğazım hala yanıyo midem ekşiyo ne zormuş ilk defa yaşıyorum bunları :/

Yaaa ne güzel söyledin ağzına sağlık duygularıma tercüman oldun :) ne yazıkki yardımcım yok ilkokul bünyesindeyim cocuklar yemeklerini yeyince yerleri süpürme görevi dahibende birde günlük 130 km yol cekiyorum gün sayıyorum artık tatile inşallah Allah sağlık versin 8 hafta daha gidip geleceğiz

Kizlar bu nöbet konusunda ben nöbet tutmuyorum ama nöbet parasi alıyorum okul oncesi öğretmenleri sınıf içerisinde nöbet tutar diyor yönetmelik benim 24. haftada nöbet param kesilirmi sizce kat nöbeti tutmuyorum sonuçta müdürüme belirtmem lazım mı

İsim bulamayan var mı? Hiçbiri içime sinmiyo. Eşim Gökçe diyo İrem diyo İpek diyo. Ben çok takıntılıyım bu konuda
Bizde bulamadık bir türlü karar veremiyoruz bnm söylediğimi eşim beğenmiyor onun dediğini bn beğenmiyorum isimsiz kalacak kızlarım artık isimsiz 1 isimsiz 2 diye cagiracagiz eski türk toplumlarındaki gibi isimlerini kendilerinin almalarını bekleyeceğiz bu gidişle

Herkes aklına gelen isimleri söylesin belki birbirimize fikir olur :)
Ecrin , ceylin , zehra , Asel, ahsen, kübra, belinay , meva hoşuma giden isimler bunlar ama tabi işte ortak karara varamıyoruz bir türlü birde eşimin önerisi seher var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…