Senin yaş grubu çok zor gerçekten. Hep aktif olmak ve onları bir amaç için organize tutmak gerekiyor yoksa ortalık birbirine girer biliyorum. Allah kolaylık versin. Bir de şu durumda bir sürü kanama vs atlattın allah korudu ve hep korusun. Yine de yardımcın varsa biraz ona devret çok da zorlama kendini. Sizin branş çok önemli olmasına rağmen hep hakkı yenen ve ne yapsanız kıymeti bilinmeyen branştır. Şu an senin ve bebeğin sağlığı ilk planda olmalı.
Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim. Ortaokul olduğu için iri yarılar ama çocukça hareket ediyorlar. Koridorlarda koşarlarken bir çapsalar bırak bebeği camdan uçarım
. Yeni nesil hormonlu gıdalardan mı neyse çok iri. Erkek çocukları östrojen kalça ve memelerine sahip resmen. Derslerde de susturmak ve seslerini bastırmak için uğraşmak lazım nefesim yetmiyor. Zor yani her ne olursa olsun hamileyken çalışmak zor iş bence. Hayatımın her anında gerçekten çok sevmişimdir çalışmayı ama İnan şu an çok zor gidiyorum okula. Allah hepimize kolaylık versin.