2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktor agustos basindan mi temmuz ortasindan mi ne itibaren yok. Erken doğum olmadığı sürece her halukarda baskasina kaldım zaten.

Ben ayvayi yedim ya siz devam edin. Benim doktor ondan rahat nasılsa o dogurtmayacak
Benimde en korktuğum şey bu henüz konuşmadık dr la bu konuyu.buyuk konuşmak istemem ama ben kendi dr um olsun istiyorum başkası girerse psikoloji yerlerde olur heralde.dr mu seviyorum ben ama yaa..insallah o zaman hastanede olur..hamile kalmadan önce herşeyi hesapladım epilasyon seanslarımı bitirdim ufak bir ameliyat olmam gerekiyordu onu da hallettim vs vs..dedim herşey tamm simdi sırada bebek ama bayramı hesap edememisin

Sen hangi hastaneye gidiyordun..avcilara yakındın yanlış hatırlamıyorsam

Bizde henüz bir isin düşünmedik..kız olaydı yağmur olacaktı o kesindi de..bizim junier ters köşe yaptı ve erkek olduoğlum rüzgar oba uysun istiyorum poyraz diyorum ama bakalım babası tutturmuş ateş de ateş diye ama ben istemiyorum ve galip gelirim diye düşünüyorum..ruzgara uyumlu isim önerilerinize bende açığım

İsim bulamayan var mı? Hiçbiri içime sinmiyo. Eşim Gökçe diyo İrem diyo İpek diyo. Ben çok takıntılıyım bu konuda

Bende bulamadim hicbir ismi begenemez oldm icime sinmiyo.. Ya ben cocukken oyuncak bebeklerime bile isim koyamazdm. Rumuz bile bulamiyorm.. Buraya kayit olurken survivor acikti ordan yazdm kullanici adimi bile esim en sonunda A yazdircam kimligine buyuyunce kendi koysun artk dedi

Öğlenden beri kasığımda ve bacak aramda ciddi ağrı vardı. Rahim büyüyodur dedim normaldir dedim sabrettim geçmek bilmedi. Akşam 10 gibi doktoruma yazdım normal mi bu ağrılar diye acile git görün mutlaka dedi. Kalktık gittik bebeğe bakıldı kalp atışı dinlendi çok şükür herşey normal bebek iyi dedi. Daha önce düşüğüm olduğu için riskli gebeliğin dedi. Düşük önleyici iğne yapıldı serum takıldı ağrı kesici fitil verildi birde progestan yazdı kullan dedi. az önce geldik eve. Ağır iş yapma dinlen çokta yatma dedi. Kafam allak bullak. Kendi doktorum hiç riskli gebesin vs demedi bana. Şimdi bu doktor beni strese soktu. Yarın kendi doktoruma da gidicem içimin rahat olması için. Allahım bir sağ salim kavuşabilseydik.. o güne kadar rahat nefes almak yok anlaşılan.

g geçmiş olsun canım annelik böyle bisey gerçekten

Gecmis olsun canm farkli bi gorus her zamn iyidir. Hic stres olma cogu kadinin yasadigi durumlar. Belki kendi doktorun oncwki dusugu cok risk saymamistir. Bazilari rahat baZıları daha sıkı olabiliyor.

Çınar olabilir hem ikiside doğa ismi hem ar ekiyle bitiyor ikiside

Gecmis olsun cnm.

O bacak ağrısı bende de var sürekli sızlıyor sürekli ağrıyor az bir ayakta kalsam zaten şimdiden ödem olmaya başladı bakalım o sıcaklarda ne yapacağız?

Hayırlı sabahlar kızlar.Malesef bende gece sol böbrek ağrısına uyandım ; ( Daha öncelerde sağ böbreğim hafif ağrıyıp geçiyordu arada, ilk defa sol böbreğim bu kdr şiddetli ağrıdı. 5 dk ya kendiliğinden geçti uyudum kaldım.Şu anda hafiften ağrım var.İnşAllah kötü bişey yoktur.

gunaydin annisler
Güne bogaz agrisiyla uyandim grip geliyorum diyor ne yapacam ben simdi
calisiyorum da eve gidip yatma durumumda yok.. sihirli bir formülü olan var mi ?? Help me

Gecmis olsun sizlere.

Gecmis olsun. Bobrek agrisini hafife alma mutlaka doktoruna soyle. Bebek bobreklere baski yapabiliyomus enfeksiyon da olabilir ihmal etme.

gunaydin annisler
calisiyorum da eve gidip yatma durumumda yok.. sihirli bir formülü olan var mi ?? Help me

Ben de gecen sabah bogaz batmasiyla uyandim zencefil cayi yaptim hemn iyi geldi. Taze zencefili rendeledim(toz zencefil de olur 1 cay kasigi) limon dilimi ve bal demliyosun sicak suyla. Ihlamur da yapabilirsin bu sekilde. Zencefil ve ihlamur zararlı degl bebise 1 fincan gunde icebilirsin. Gecmis olsn

gunaydin annisler
Günaydın herkese
Geçmiş olsun.
Haftasonu benimde boğazım şişmişti, bal zencefil limon karışımını gün içinde tükettim, bir de ıhlamur, bugün iyiyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…