2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin annisler
Güne bogaz agrisiyla uyandim grip geliyorum diyor ne yapacam ben simdi
calisiyorum da eve gidip yatma durumumda yok.. sihirli bir formülü olan var mi ?? Help me
Canım geçmiş olsun. ben boğaz ağrısı olduğunda karanfil çiğnerm iyi gelir. birde bol su ve ılık ayran bende işe yarar

gunaydin annisler
Güne bogaz agrisiyla uyandim grip geliyorum diyor ne yapacam ben simdi
calisiyorum da eve gidip yatma durumumda yok.. sihirli bir formülü olan var mi ?? Help me
Günaydın, Sıcak suya yarım limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal günde 3 kez iç. Toparlamana yardımcı olur. Dikkat et ateşini ölç sürekli yükselmesin. Doktorum bana ateşin yükselmeye başlarsa parol iç demişti aklında olsun. Çok geçmiş olsun. Akşamda eve gidince imkanın varsa hemen yat uyu dinlen başka iyileşme yolu yok

Neris belis komsumun ıkızlerının onerı. Alin lina vardı bırde ıkız bulmak zor gercekten

Günaydın kızlar, hafta sonu yazamadım işe gelince anca işten fırsat bulunca yazabiliyorum. Rossman da indirim vardı. Prima premium care bezler indirimdeydi. 1-2-3 numaralı bezlerden birer paket aldım. Islak mendil aldım unibaby ve şampuan, yağ aldım. Ayın kaçına kadar indirim var bilmiyorum ama netteki fiyatlardan daha ucuzdu devam ediyorsa değerlendirebilirsiniz. Birde bebek arabasını aldım. EleleBaby den. Bir arkadaşım tavsiye etmişti 2 aylık oğlu var. bende gittim baktım hoşuma gitti. AllRoad modeli. İnstagram sayfaları da var. 1450 tl fiyatı. Size de fikir olsun diye yazıyorum. Belki bnm gibi izne ayrılmadan masrafları azaltmak isteyenler vardır. Herkese iyi haftalar. Bu arada bnm en büyük derdim mide yanması

Günaydın güzellikler hasta olanlara acil şifalar herkese güzel haftalar diliyorum güne oğluşumun kalp atışlarını dinleyerek başladım ikinci doz tetanozumu yaptırdım yine hiç hissetmedim erkek isimleri de önerirseniz belki bende oğluma isim bulurum yoksa bizimkide isimsiz kalicak

Meva ismi ve anlamı o kadar güzel ki kuranda da geçiyor sanırım. Mesela ikiz olunca Meva ve Alya olabilir. Soyagacinda büyük büyük anneannemn de ismyms ondan bakmstm

Bulut ve Rüzgar mesela. Bulut ismi de karakteri çok güzel etklyr diye dsnyrm

Allah kısmet ederse Emre Mert yada Yağız Mert bizim seçtiğimiz isim.

Yavuz çok güzel isim, kociskom istemiyor bari sen koy :)

aman nasıl zor isim bulmak oğluma kolay bulmuştuk kızıma bulamıyoruz. eşimin beğendiğini ben benim beğendiğimi o sevmiyor. anonim koyalım kendi büyüyünce seçer diyorum. tabi karadenizli ve trakyalı bir ailede iki tarafında söyleyebilmesi önemli. çok sinir oluyorum söyleyemediklerinde. şimdilik nehir de anlaştık gibi ama

Bir ara biz de anonim koyalım buyuyup bir kahramanlik yapip ismini kazansin dedik

Anaa yanaklara bak dudaklara bak seksi mi olcan çen

Dün gece yatarken babasinin eli karnimdayken icerde parende artı velet, cok kuvvetliydi irkildim. O konustukca daha da hareket etti. Ben kahkaha atmaktan helak oldum çok garip bir sey. Sevisiyorsun ve icinde bir insan büyüyor. Hic de doğal, aklın alabileceği bir durum değil :)))

Sen ne hissettin garip degil mi diyorum. Neden guluyorsun ki ben daha once de hissettim bebek, normal dedi. Sen istiyor dayak?! (14yas küçük kardesi var)

Bir ara biz de anonim koyalım buyuyup bir kahramanlik yapip ismini kazansin dedik
oğlumun adı tuna. çok ağlaktı. eşime bir daha oğlum olursa kaya demir gibi bir isim vercem su isimleri ağlak oluyor dedim. gittim kızıma nehir beğendim. aslında ben gülce ipek veya inci olsun dedim ama malesef beğenilmedi

Sağol canım teşekkür ederim. Şimdi ben de gördüm yönetmeliği, dün benim okuduğum kısım kafamı baya karıştırmıştı Sağol cevabın için erken ama plan yapmadan duramıyorum ne nasıl olucak diye sürekli bir plan halinde kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…