2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet ya çok zor bulamiyoruz şöyle içimize sinen bı isim kız olsaydı Lina ismini eşim bulmuştu bende çok beğenmiştim onu koycaktik büyük ihtimal nehir de çok güzel

ya maşallah ne güzel de çıkmış

Herkese Günaydın Kızlarrr
ilk hamilelikle şimdikinin arasında benimde fark var. ilkinde hiç ağrım yoktu. sedece 1 kere krampım olmuştu. bunda bacağıma çok kramp giriyor bir de bacak aram ve rahmin alt kısmı çok ağrıyor. sol bacağımın kalçamla eklem yeri daha çok ağrıyor. hatta bazen ilk ayağa kalktığımda acısından topallıyor gibi oluyorum. doktora söyledim. hamilelikte normal vücut çok değişiyor dedi. ee ilk hamileliğimde olmamıştı hiç dedim. ee yaş geçiyor normal dedi :) yine de magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, magnezyum verdi her gün kullanıcam. 33 yaşındayım ilk hamileliğimde 28 dim :)
benim de öyle canım. belimde yok ama bacak aramda çok var. otururken bile ağrıyor. ama yürüyünce açılıyor.
erken doğumda izinlerin yanmıyor. ben 38+1 de doğum yaptım. kalanların hepsi sonraya aktarıldı. ama çalışabilir raporunu hatırlamıyorum canım.
daha erken rahat olun gerçi ben de kzıımda karar verememiştim. o da güzel bu da güzel diye en sonunda eşimin önerisi oldu ben karar veremeyince doğuma 1 ay kala karar vermiştik

zencefilli limonlu balli karisim yapip ictim ama ne lanet birseymis o igrenc bir tadi vardi ins faydasi olur bir de pastil attim agzima her yolu denicem artik simdilik ateşim yok ama kendimi halsiz hissediyom. Aksam olsa da evime gitsem

peridrol84 ruzgarla poyraz bulut ayaz bora boran aklima gelenler bunlar
Bizimkinin ne esyasi ne ismi var bogachan performansiyla ismini kazanmasini beklicez bosverin kizlar.son ay karar veririz insallah

İsim bulamayan var mı? Hiçbiri içime sinmiyo. Eşim Gökçe diyo İrem diyo İpek diyo. Ben çok takıntılıyım bu konuda
Gökçe ismi çok güzel , önemli olan senin hangi isimleri beğendiğin. Kendi beğendiklerini yaz bir yere , eşinle ortak karar vermeye çalışırsınız. Senin beğendiklerini de o beğenmiyordur dimi

Kız isimlerinde Öykü, Pelin, Alya, Nil hoşuma gidiyor

zencefilli limonlu balli karisim yapip ictim ama ne lanet birseymis o igrenc bir tadi vardi ins faydasi olur bir de pastil attim agzima her yolu denicem artik simdilik ateşim yok ama kendimi halsiz hissediyom. Aksam olsa da evime gitsem
Cnm geçmiş olsun. Maalesef hastayken tek bir şey fayda etmiyor hepsini denemek lazım. Tarçın karanfil limon elma-ayva kabuğu, hepsinden dene. Ama en önemlisi yatıp dinlenmek.

Cnm geçmiş olsun. Maalesef hastayken tek bir şey fayda etmiyor hepsini denemek lazım. Tarçın karanfil limon elma-ayva kabuğu, hepsinden dene. Ama en önemlisi yatıp dinlenmek.
sagol canim elimden geldiginden denicem yazdiklarini, gruptan bir arkadaş daha demisti karanfil eve gidince dolapta vardi pek sevmesemde aticam artik agzima artk

kızlar canim cok sıkıldı dün
eşim kaynanyla komusuyo dün
demiş elektrk tel fatura öde diye eşim de para yok demiş
o kadr sinirlendim eşim memur ben çalışmıyorum şimdi. ama maaşın yarışı ev taksidi ne gidiyo .öyle sinirlendimko daha ben çocuğuma bi parca eşya almadim. milletin umursamazligina bak eşim ede bağırdım cagirdim konuşmuyorum çok sinirliyim

İsim konusu zor hele de fikir birliği kurmak daha zor biz oğlumda bir türlü orta yolu bulamıyorduk kızlar da çok rahat oldu niyeyse . Biz hilal koymayı düşünüyoruz inşallah ama Aylin de çok hoşuma gidiyordu kız ismi çok ya ben erkek ismi bulamıyorum niyeyse ama sonunda o isim buluyor sahibini son aya kadar düşünmeye devam

Erkek olsaydılar erdem ve ömer isimlerinib dusunurdum kardeşim adem oğlumda erdem olurdu :)) şaka bi yana 3 erdem isimli tanıdığım var ikisi doktor idealist oluyorlar kafaya koyduğunu yapıyorlar

Sakin olmaya çalış zaten hamilelikte gerim gerim geriliyor insan.. Böyle durumlar olabiliyor etrafımda da var yani öyle anneler olsa neyse de dediğin gibi borç harçla çocuk masrafıyla insan zorlanıyor açıkçası eşin yok demiş zaten sakin ol..

Erkek olsaydılar erdem ve ömer isimlerinib dusunurdum kardeşim adem oğlumda erdem olurdu :)) şaka bi yana 3 erdem isimli tanıdığım var ikisi doktor idealist oluyorlar kafaya koyduğunu yapıyorlar
Ayy bizim bebişler de akıllı başarılı güçlü karakterli olurlar inşallah.. Meva ile Merve de yakışır birbirine bence ya ikiz ismi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…