2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allahım erkek anaları niye böyle?
5.5 aylık hamileyim daha kvdemler bir çöp almadı bebeğe.
Güya oğullarının ilk torunu ,cok beklediler.
Almayı geçtim,insan bi patik bile örmez mi ya?
Ama bilmem kime altın takılck,size taktılar.Siz takın demeyi bilyor kvde..
Sakin ol cnm.Bu modeller böyle

Canim.ayniyiz artik.torun.torun.dediler annem.dunyayi.aldi kadin.bir.cop almadi.erkenmis annemin.aldıkları benim arada aldiklarim.cok.erkenmis insan.kucuk.birşey alir ne.bilim yaptirir yok erken

Canim.ayniyiz artik.torun.torun.dediler annem.dunyayi.aldi kadin.bir.cop almadi.erkenmis annemin.aldıkları benim arada aldiklarim.cok.erkenmis insan.kucuk.birşey alir ne.bilim yaptirir yok erken
Benim kaynanam İn bilmem kaçıncı torunu bu maşallah bir sürü şey almış kadıncağız battaniyesi çorabı elbiseleri her bişey ben şok daha ben Bi üst bile almadım benim de eşim bekletiyor erken erken diye

Maşallah kaynana bizimkinde tik.yok anneme.laf ediyor benim esimde ayni haziran.basi alisveris yapcaz erkenmis anasi kılıklı hazirani.bekliyorum cocugun.annemin.aldiklari.ve benim.tek.tük aldigim.seyler.haric.biseyi.yok

Kocanın bir suçu yok, istemisler vermemiş. Boşuna aranızi bozmayasin

Erkek ailelerinde malesef böyle bi durum var..sanki çocukları para basıyor da onlarda hiç para bitmiyor..herkezin kendine gore bi kazancı bi geçimi var ama.bunu anlamazlar.bende öyle kv ler.saolsun iyilerdir bi sorun yaşamadık karışmazlar..bizimkilerin de.karismama huyu biraz abartidir evlenirken bir iğnelerini bile görmedik açıkçası cocuk doğdu aynı şekilde.. görümceler öyle.degildir.ama.elleri açık yaparlar..

Valla biz bebe mğazalrına gidiyorz kociyle, ne alczki diye bakıp cıkıyorz.
Annem ve kız kardesm o kadr yaptılarki,gecelgıme kadr aldılar.
Kardesim kapı süsüme kadr sipariş verdi?
2 halamız var:)1 Babannemz ortada yoklar:)
Yok cok bilendim,ilk fırsatta sokcam lafımı:)

Insanın kendi annesi gibi yok..ne kadar iyi anlaşırsan anlaş kendi annen gibi olmuyor..anam güzel.anam.neye nereye parcalanacagina şaşırır bizler ve torunları icin

Benım görümcelerde de is yok:)
Hadi onlar evli,beni mi dusuncekler diyorm da.Kvdem düğünde de aynıydı,ses var görüntü yok.
Beni arayıp,surda indirm varmis git bak diyor.4. torunun bana diyene kaadr al gel:)
Ay cok bileniyorm bu ara:)

babyloading87 peridrol84 Yap kiz yap Allah razi olsun annemizden.valla olmasalar napcaz .cok.sukur iyiki varlar.saygida kusur.etmiyoruz anlasiyoruz sozde.ama insan.dedigin.gibi.dugunde de.ayniydi cocukta da ayni valla sukur halimize.Allah kimseden.umdurmasin karismasinlar.yeter

Boşver takma bizim kv de aynisi konuşmaya gelince ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım der iş icraata gelince tik yok kimseden de hi beklentim yok zaten alıştım onların bu durumuna eksikler ile.alakali yada yapacağım şeylerle ilgili konuşmuyorum hiç sadece alıp geliyorum

Insanın kendi annesi gibi yok..ne kadar iyi anlaşırsan anlaş kendi annen gibi olmuyor..anam güzel.anam.neye nereye parcalanacagina şaşırır bizler ve torunları icin
Ulan annesi bir şey almayan yapmayan bir ben mi varim?
Kayinvalidem aldi bir şeyler. Ben daha hic kiyafet falan almadim. Annem hic lafini bile etmiyor zaten, almaz herhalde. Dogumda inci takacagiz sana diyordu. Çul caputla uğraşmaz validem

Son anda patlatir annen sen.rahat ol anneler.candir

sizinkiler almiyor diye kiziyorsunuz ben de aliyor diye. cunkuuuuu. ben bisi aliyorum bebege, kv sanki bebegin annesi kendisiymis gibi benle kavga ediyor. neden sen aldin diye hesap soruyor. sinirimi tepeme cikariyor. bisi alinca "gule gule kullan bebegine" demiyor. direk kavga . hatta besigi oldugu halde besik almaya karar veriyor filan.
degisikler iste.

Zuhahaha alsin madem.laf edene.kadar hepsi ayri cins yemin ederim.cok.acilmayin.cok acilmayin demesi.yok mu parcalayasim geliyor
I ikuayko desene.kolej eğitim masrafları dahil planlar tamam zuhahah

Zuhahaha alsin madem.laf edene.kadar hepsi ayri cins yemin ederim.cok.acilmayin.cok acilmayin demesi.yok mu parcalayasim geliyor
I ikuayko desene.kolej eğitim masrafları dahil planlar tamam zuhahah
olmayan seyi alda neyse. ben ne alsam aynisindan aliyor cins ...

oglumda da tasiyici anne muamelesi yapiyordu bana. dogurup ona verecegimi disunuyrdu sanirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…