2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çoklu alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hanımlar ♥ Hamileliğin çoğu gitti azı kaldı diren Şeyma diyorum :) Bu halimize de bin şükür. Rabbim hasta olan tüm annelere şifa versin inşallah, sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza

R Rzg14 canım henüz gitmedik doktoruma gece geç geldik anca uyanabildik birazdan gidicez gelişmeleri yazarım mutlaka. Düne göre daha iyiyim çok şükür ♥

aynen canim aynı çok canim sıkılıyo

Benimde hiç beklentim yok düğünde hiç biseylerini gormedim. KV lerle görüşmüyoruz geçen bı düğünde karşılaştık hayırlı olsun normal doğum mu yapcan dedi sadece

Ben cidden anlamıyorum ya ,malesef erkek annelerinin geneli böyle.Benim annembabam o kadr hevesli ki geçen geldiler bir alışverişe gittik bebeğe bir sürü alışveriş yaptk hepsini onlar ödedi nerdeyse .Bir de tutturmuş o da takımını da ben alıcam diye.Kayınvalidemler ben hamileyken geldiler bebeğin cinsiyeti belli olduğu halde eliboş geldiler.İnsan ufacıkta olsa birşey alır gelir ya.Hiç konuşmuyorlar da biz şunu alalım bunu alalım.Aslında başından beri bir beklentim yoktu ama insan küçükte olsa birşey bekliyor onunda 15senesonra ilk kız torunu olacak sonuçta.Valla bu konuda o kdr doluyum ki anlat anlat bitmez kızlar.Birde üstüne bugün aramış parası kalmadığı için telefon su faturasını eşime ödetti.

Sahiplenmesi güzel ama biraz fazla abartmış sanki :)

Maşallah kaynana bizimkinde tik.yok anneme.laf ediyor benim esimde ayni haziran.basi alisveris yapcaz erkenmis anasi kılıklı hazirani.bekliyorum cocugun.annemin.aldiklari.ve benim.tek.tük aldigim.seyler.haric.biseyi.yok
Aynen ben de öyle bekliyorum ya halbuki ne heyecanla cinsiyet belli olsun da alayım diye düşünüyordum Bi kaç parça aldım dediğin gibi beyefendiler canı isteyince artık eksikleri tamamlarız inşallah

Seher ismi olursa adaşım olur :) ismim diye demiyorum ama Seher ler ağırbaşlı, sakin, uyumlu, ailesine düşkün, güler yüzlü, başarılı insanlar oluyorlar. Benim büyükbaannemin isimi olduğu için koymuşlar oda saydığım karakterdeymis. Benden de size bi öneri olsun Hayrunnisa ismi de çok güzel. Benim kızım olsa ismi Hayrunnisa olacaktı erkek bizimkisi ve daha isim bulamadık :))

ben varim galiba annemin ilk torunu olcak cok istedi torunum olsun diye daha bi corap almadi neyse kendi annem oldugu icin fazla gömmeyeyim. Kaynanami hic sevmem ama kadin yine iki yelek ördü agiz mendilleri falan yapti..

Benimde hiç beklentim yok düğünde hiç biseylerini gormedim. KV lerle görüşmüyoruz geçen bı düğünde karşılaştık hayırlı olsun normal doğum mu yapcan dedi sadece
o da nasil bisimis yahu
Sahiplenmesi güzel ama biraz fazla abartmış sanki :)
bu otesi cnm. karninda bebek ölüp kaybedince "gelinin sucu"... saglikli bebek olunca kendi torunu. oyle bir degisik iste.

Kızlar valla kv kp konusunda birçoğumuz aynı durumdayız bende son birkaç haftadır baya stres oldum bu konuda. Annem dünyaları aldı onun aldıkları dışında hala bebeğimin hiçbirşeyi yok. Kafama çok taktım bu durumu üstüne birde dün yaşadığım üzücü olay olunca sonuç acilde bitti. Üzüntü stres bu gibi durumlardan uzak olmak lazım. Aman şu dönemler yine riskli dönemler dikkat edin sinirlerinizi bozmayın daha rahat olmaya çalışın. Zor biliyorum ama başka şansımız yok gibi görünüyor :) bolca sabır hepimize

bizimki de her iki tarafın ilk torunu olacak. ama şuan her iki taraftan da bir hareketlenme bir alışveriş yok :) gerçi bizim adetlerden dolayı birazda böyle olması. belki gizliden sessiz sedasız yapıyorlardır :) babasında bile yok bana da kızıyor daha erken diye alamıyorum gizli saklı alıyorum birşeyler :)

Kızlar muhabbet kv olmuş baktım. Ay neler yazmışsınız ben de benimkinin karışma ve şişmanlatma özelliğine kızıyorum ama öpüp başıma koyacağım. Para istemek nedir. Bizimki biz çalıştığımız halde çocuğumuzun cebine ha bire harçlık koyar. Marketten birşey istese parasını ille de vermeye kalkar. Ben çocuğa çok alışveriş yapmadım daha baktım bunlar ana kız hem örüyor hem alıyor. Ben de aldım birkaç parça. Örmeden almadan önce de sorarlar sağolsunlar “kullanır mısın?” Diye. Yine iyiymiş benimki de şu açlık şişmanlık takıntısı olmasa.

Bu babalar hep mi aynı ya benim eşimde her akşam hissediyor sabahları soruyorum ne kadar çok hareket etti dimi diye Yoo o kadar çok etmedi ki diyor hey Allahım ya herhalde kucağına alınca tam anlayacak :)) bebekle konuşsana seni anlıyor duyuyor diyorum ne konuşacağım ki diyor komik bi kocam var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…