Çoklu alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hanımlar ♥ Hamileliğin çoğu gitti azı kaldı diren Şeyma diyorum :) Bu halimize de bin şükür. Rabbim hasta olan tüm annelere şifa versin inşallah, sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza
RRzg14
canım henüz gitmedik doktoruma gece geç geldik anca uyanabildik birazdan gidicez gelişmeleri yazarım mutlaka. Düne göre daha iyiyim çok şükür ♥
Allahım erkek anaları niye böyle?
5.5 aylık hamileyim daha kvdemler bir çöp almadı bebeğe.
Güya oğullarının ilk torunu ,cok beklediler.
Almayı geçtim,insan bi patik bile örmez mi ya?
Ama bilmem kime altın takılck,size taktılar.Siz takın demeyi bilyor kvde..
Sakin ol cnm.Bu modeller böyle
Erkek ailelerinde malesef böyle bi durum var..sanki çocukları para basıyor da onlarda hiç para bitmiyor..herkezin kendine gore bi kazancı bi geçimi var ama.bunu anlamazlar.bende öyle kv ler.saolsun iyilerdir bi sorun yaşamadık karışmazlar..bizimkilerin de.karismama huyu biraz abartidir evlenirken bir iğnelerini bile görmedik açıkçası cocuk doğdu aynı şekilde.. görümceler öyle.degildir.ama.elleri açık yaparlar..
Benimde hiç beklentim yok düğünde hiç biseylerini gormedim. KV lerle görüşmüyoruz geçen bı düğünde karşılaştık hayırlı olsun normal doğum mu yapcan dedi sadece
Bence agustos kayinvalideleri diye grup acalim dusundukce.sinirleniyorum bak.simdi kizlar costum dugunde 1 bilezik takan 2000 tl lik bir de perde aldilar nasil ama.cocuga bir zibin.yeter.onlara.gore
Ben cidden anlamıyorum ya ,malesef erkek annelerinin geneli böyle.Benim annembabam o kadr hevesli ki geçen geldiler bir alışverişe gittik bebeğe bir sürü alışveriş yaptk hepsini onlar ödedi nerdeyse .Bir de tutturmuş o da takımını da ben alıcam diye.Kayınvalidemler ben hamileyken geldiler bebeğin cinsiyeti belli olduğu halde eliboş geldiler.İnsan ufacıkta olsa birşey alır gelir ya.Hiç konuşmuyorlar da biz şunu alalım bunu alalım.Aslında başından beri bir beklentim yoktu ama insan küçükte olsa birşey bekliyor onunda 15senesonra ilk kız torunu olacak sonuçta.Valla bu konuda o kdr doluyum ki anlat anlat bitmez kızlar.Birde üstüne bugün aramış parası kalmadığı için telefon su faturasını eşime ödetti.
sizinkiler almiyor diye kiziyorsunuz ben de aliyor diye. cunkuuuuu. ben bisi aliyorum bebege, kv sanki bebegin annesi kendisiymis gibi benle kavga ediyor. neden sen aldin diye hesap soruyor. sinirimi tepeme cikariyor. bisi alinca "gule gule kullan bebegine" demiyor. direk kavga . hatta besigi oldugu halde besik almaya karar veriyor filan.
degisikler iste.
Kayınvalide anne meselelerinde benim felsefem "sıfır beklenti sıfır sorun"
Yaparlarsa başım gözüm üstüne, yapmazlarsa ben zaten yapıyorum. Bir de onlar için canımı sıkamayacağım valla bin tane dert var başımda.
Aynen ben de öyle bekliyorum ya halbuki ne heyecanla cinsiyet belli olsun da alayım diye düşünüyordum Bi kaç parça aldım dediğin gibi beyefendiler canı isteyince artık eksikleri tamamlarız inşallah
ben kendim baktim hep cnm. annemle de kalmama izin vermedi ... yazdikca sinirim atiyor. allah korusun ondan. ondan gelecek Allahtan gelsin cnm. ben biraktim meslegimi oh mis bakiyrm kuzuma.
Herkes aklına gelen isimleri söylesin belki birbirimize fikir olur :)
Ecrin , ceylin , zehra , Asel, ahsen, kübra, belinay , meva hoşuma giden isimler bunlar ama tabi işte ortak karara varamıyoruz bir türlü birde eşimin önerisi seher var :)
Seher ismi olursa adaşım olur :) ismim diye demiyorum ama Seher ler ağırbaşlı, sakin, uyumlu, ailesine düşkün, güler yüzlü, başarılı insanlar oluyorlar. Benim büyükbaannemin isimi olduğu için koymuşlar oda saydığım karakterdeymis. Benden de size bi öneri olsun Hayrunnisa ismi de çok güzel. Benim kızım olsa ismi Hayrunnisa olacaktı erkek bizimkisi ve daha isim bulamadık :))
Ulan annesi bir şey almayan yapmayan bir ben mi varim?
Kayinvalidem aldi bir şeyler. Ben daha hic kiyafet falan almadim. Annem hic lafini bile etmiyor zaten, almaz herhalde. Dogumda inci takacagiz sana diyordu. Çul caputla uğraşmaz validem
ben varim galiba annemin ilk torunu olcak cok istedi torunum olsun diye daha bi corap almadi neyse kendi annem oldugu icin fazla gömmeyeyim. Kaynanami hic sevmem ama kadin yine iki yelek ördü agiz mendilleri falan yapti..
Benimde hiç beklentim yok düğünde hiç biseylerini gormedim. KV lerle görüşmüyoruz geçen bı düğünde karşılaştık hayırlı olsun normal doğum mu yapcan dedi sadece
Kızlar valla kv kp konusunda birçoğumuz aynı durumdayız bende son birkaç haftadır baya stres oldum bu konuda. Annem dünyaları aldı onun aldıkları dışında hala bebeğimin hiçbirşeyi yok. Kafama çok taktım bu durumu üstüne birde dün yaşadığım üzücü olay olunca sonuç acilde bitti. Üzüntü stres bu gibi durumlardan uzak olmak lazım. Aman şu dönemler yine riskli dönemler dikkat edin sinirlerinizi bozmayın daha rahat olmaya çalışın. Zor biliyorum ama başka şansımız yok gibi görünüyor :) bolca sabır hepimize
bizimki de her iki tarafın ilk torunu olacak. ama şuan her iki taraftan da bir hareketlenme bir alışveriş yok :) gerçi bizim adetlerden dolayı birazda böyle olması. belki gizliden sessiz sedasız yapıyorlardır :) babasında bile yok bana da kızıyor daha erken diye alamıyorum gizli saklı alıyorum birşeyler :)
Kızlar muhabbet kv olmuş baktım. Ay neler yazmışsınız ben de benimkinin karışma ve şişmanlatma özelliğine kızıyorum ama öpüp başıma koyacağım. Para istemek nedir. Bizimki biz çalıştığımız halde çocuğumuzun cebine ha bire harçlık koyar. Marketten birşey istese parasını ille de vermeye kalkar. Ben çocuğa çok alışveriş yapmadım daha baktım bunlar ana kız hem örüyor hem alıyor. Ben de aldım birkaç parça. Örmeden almadan önce de sorarlar sağolsunlar “kullanır mısın?” Diye. Yine iyiymiş benimki de şu açlık şişmanlık takıntısı olmasa.
Dün gece yatarken babasinin eli karnimdayken icerde parende artı velet, cok kuvvetliydi irkildim. O konustukca daha da hareket etti. Ben kahkaha atmaktan helak oldum çok garip bir sey. Sevisiyorsun ve icinde bir insan büyüyor. Hic de doğal, aklın alabileceği bir durum değil :)))
Sen ne hissettin garip degil mi diyorum. Neden guluyorsun ki ben daha once de hissettim bebek, normal dedi. Sen istiyor dayak?! (14yas küçük kardesi var)
Bu babalar hep mi aynı ya benim eşimde her akşam hissediyor sabahları soruyorum ne kadar çok hareket etti dimi diye Yoo o kadar çok etmedi ki diyor hey Allahım ya herhalde kucağına alınca tam anlayacak :)) bebekle konuşsana seni anlıyor duyuyor diyorum ne konuşacağım ki diyor komik bi kocam var :)))