ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
Benim kızçe hiç durmuyor ya bu saatlerde özellikle gümbür gümbür valla hep bi aksiyon içerde içim bi tuhaf oluyo gıdıklanıyomuş gibi sizede öyle oluyomu bende mi gariplik var
Benım oglanda gececı benı asırı gerıyor ya resmen derımı yırtacak. Sırt ustu yatarsam yarım saat oynasıyor. Gece ucte kalkıyom benımkı yıne uyumamıs sagdan soldan vuruyor
vallahi cnm hangi dr.a gitsem sabah tiroid aksam demir ilaci dediler. emilimleri bozuluyor. hatta benim doktor mesaj atti. tiroid ilacla birlikte icme. ben de sordum. gece yatmadan ic dedi. ilaci icmeden once 2 saat bisi yiyip icmeyecegim. sonra icip yatacagim. sen de yarin duzenlersin. telas etme.
Benım oglanda gececı benı asırı gerıyor ya resmen derımı yırtacak. Sırt ustu yatarsam yarım saat oynasıyor. Gece ucte kalkıyom benımkı yıne uyumamıs sagdan soldan vuruyor
Benim kızçe hiç durmuyor ya bu saatlerde özellikle gümbür gümbür valla hep bi aksiyon içerde içim bi tuhaf oluyo gıdıklanıyomuş gibi sizede öyle oluyomu bende mi gariplik var
Benim oğlanda aynı valla özellikle geceleri atağa geçiyor yandın anası gibi gece kuşu olacak diye takılıyor annem eşim falan ve eveett benimde içim bi garip oluyor ama çok güzel bir duyguymuş yaa
Ben baya kufrediyorum bazen, parende atiyor ..zevenk diye bazen de bekliyorum hareket etsin, bugün hissetmedim, bir sorun mu var diye. Böyle böyle kafayı yiycez..
Napsın minişlerimiz egzersiz yapıyo artık bol bol kuvvetlendikçe daha da güçleniyor tekmeler çok güzel bir duygu en çok bu hissi özlüyorum yaa doğumdan sonra..
Ben baya kufrediyorum bazen, parende atiyor ..zevenk diye bazen de bekliyorum hareket etsin, bugün hissetmedim, bir sorun mu var diye. Böyle böyle kafayı yiycez..
Analık işte daha benimki böyle kelebek kanadı modunda sanki çok hisstmyrm annem de sadece beni hisstms aşırı son aylara yakın. Tembel diyip uzmiyim kuzumu ama şuan böyle olması işime geliyor korkarm diye paniklmstm bir ara.
Baska bir seyle mi karistirdim ben acaba ya. Sen günde kaç tablet kullaniyorsun canım ?
Bide hangi saatte aliyorsun . Ben akşam yemegi sonrasi düşünüyorum
Ben sabahtan beri şu moddayim:)) bana da arada garip bir his geliyo icim gidiyo gibi icim bir hos oluyo gibi. Ama bu his ilk hareket etmeye basladigindan b3ri ara ara var anlayamadim.
Aynen. Öyle burun kesinlikle genetikle alakalı diye düşünüyorum mesela benim bebisiminde burnu babaya çekmiş büyük olcak galiba referans sınırında çıktı 7 mm :) gerçi benimde öyle çok küçük bi burnum yok haliyle bebekte bizden almış ki büyük ihtimal seninde bebisin sana çekmiş .Ben de tekrardan ayrıntılı oldum fetal eko yapıldı çok şükür herşey sağlıklı doktorumda iki damar olmasının tek başına hiç bir önemi yok dedi. Çoğu doktor buna bakmıyor bile dedi Çünkü normalde ven damar geniş oluyormuş iki arterde onun yarısı kadar oluyormuş ama tek arter olduğunu için venin yarısından geniş oluyormuş. Bu sebeple bi şekilde esitleniyor, aradaki eksik kapanıyor dedi .Rahim uzunluğuna baktı sıvıya baktı erken doğum riskim de yokmuş bebeğin gelisimide haftasiyla uyumlu o yüzden iki damarlı olmasını yok say dedi ve normal bir şekilde hamileliğinin tadını çıkar boşu boşuna stres yapma dedi. Bende şuan öyle yapmaya çalışıyorum tabi duayı da bırakmıyorum
Süper haberler bunlar benim doktorumda kordondaki iki damarin cok ustunde durmadi sadece 30. Haftadan itibaren sık takip edecegiz gelisimini dedi cok şükür senin doktorunda güzel şeyler söylemiş canım icimi ferahlattın inşallah saglıkla doğarlar yavrularımız