2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sabahtan beri şu moddayim:)) bana da arada garip bir his geliyo icim gidiyo gibi icim bir hos oluyo gibi. Ama bu his ilk hareket etmeye basladigindan b3ri ara ara var anlayamadim.
Eki Görüntüle 2259742
Evet tam tanımlayamıyorum bende huylanıyorum sanki içim çekiliyo bi tuhaf his benimki tekme atıp çekmiyo güm güm arka arkaya sanki tadilat var içerde

ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? Ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
Benm ictigim magnezyum ve demir haplarini devlet ödüyor.Magnezinc
magnezyum. Kan ilaci da maltofer ikisi de hap seklimde iciliyor. Ben bi tek krilom omega3 u parali aliyorum.

Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçası genital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?

1 En büyük derdim benimde suan idare ediyorum ama ilerde ne yapacağim diye düşünüyordum kara kara..Ağda hic yaptiramam korkuyorum jiletlede nasıl görup etcez bilmiyorum

1
En büyük derdim benimde suan idare ediyorum ama ilerde ne yapacağim diye düşünüyordum kara kara..Ağda hic yaptiramam korkuyorum jiletlede nasıl görup etcez bilmiyorum
Şimdi yazacak kızlar ağda en güzeli tertemiz vs. Ama sürekli gidene güzel. Benim tüyler allahlık olunca hiç güzel olmuyor işte jilette gına geldi 2gün sürmüyor çıkması

Uyuduğunu nerden anlıyorsun kız ben daha o hislere geçemedim

Valla hareketlerini hissetmediğim zamanlarda uyuyor diye düşünüyorum.Çünkü gün içinde bir, bir buçuk saate yakın tık bile yapmıyor.Diğer zamanlar da bazen çok hareketli bazende ufak hareketleri oluyor.Bir oynuyor bir uyuyor anlıcağın

Aminnn canım inşAllah

Valla canım hepimizin ortak sorunu galiba.Bende hamile olmadan önce ağdaya gidiyordum ama hamileliğin başından beri bulantılardan gidemedim,şimdi de mecbur jilet kullanıyorum ama malesef iki güne çıkıyor tüyler. Ağdaya gitmek istiyorum ama hijyen açısından korkuyorum bişey falan bulaşır diye.Kendimi kasarım bebeğe bişey olur diye de korktuğumdan erteleyip duruyorum, malesef .

Ben magnezyum olarak Magosit kullanıyorum bunu devlet ödüyor canım.
saol cnm.
Hiç bilgim yoktu doktorumda bahsetmedi iyiki gördüm mesajını teşekkür ederim canım yarından itibaren dikkat edicem birlikte içmicem.
rica ederim cnmm. faydam olduysa ne mutlu.

Zevenk diye benim bi garip oluuo içim çekiliyor sanki balık yutmuşumda oynuyo içerde
arada icin de darlanir... Allah allah iyi hissetmem gerekirdi neden boyle bunaldim vs dersin. ama normallll...
Benm ictigim magnezyum ve demir haplarini devlet ödüyor.Magnezinc
magnezyum. Kan ilaci da maltofer ikisi de hap seklimde iciliyor. Ben bi tek krilom omega3 u parali aliyorum.
saol cnmm.
dusunuyorum ama net hatirlayamiyorum. sanki oglumdaken dr musade etmiyordu agdaya.. tuy dokucu krem hic kullanmayin kimyasal. mecbur simdiki yonteme devam.
ben lazer yaptirdigim rahatim...

O dert bende de mevcut gobekten goremiyorum egilemiyorum bacaklarima bile zorlanmaya basladm su sira. Ben öncesinde lazere gittigm icin baya az cikiyo ama yine de cikiyo yani. Bi de kaşlarımı alirken bile canm acimaya başladı hamilelikte birlkte. Gecenlerde agdaya mi gitsem diyodum ama burada biri agdaya gittigini ve kanamasi oldugunu yazdi kimdi hatrlayamiyorm. Bende korktum. Jiletle idare ettm smdiye kdr ama bu aydan sonra napicam bilmiyorm. Bazi arkadaslarm esine yaptirdigini soylemisti ama o kdr da sey halimi gormesin adam diye dusunuyorm bir de pedikure cok ihtiyacim var pff

amanjn. gitme pedikure. ben tirnagim batti diye hayatimda ilk kez gittim. mahvettiler. cerraha gitmek zorunda kaldim. cok kizdi. gebeyken asla pedikur yaptirma dedi.

M Muhendisella 1 kez iciyorum.gunde ama.sorucam.iki icebilirmiyim.diye 1 bardak su ile.birlikte alinir diyor eczaneye sorayım zaten gidicem bugun
B Bluemom44 senelerdir agdaya giderim.ama 3 aydir gidemiyorum.hem.kasiyorum.hemde yuzustu.donmek.beni.mahvediyor jilete devam ama mahvoldu resmen orman.batik heryerim napim.sıkıcaz disimizi

Gunaydinnnnn.herkese agrilarla dolu.bir sabahtan gunaydinnnn.mutlu.sağlıklı gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…