Evet tam tanımlayamıyorum bende huylanıyorum sanki içim çekiliyo bi tuhaf hisBen sabahtan beri şu moddayim:)) bana da arada garip bir his geliyo icim gidiyo gibi icim bir hos oluyo gibi. Ama bu his ilk hareket etmeye basladigindan b3ri ara ara var anlayamadim.
Eki Görüntüle 2259742
Benm ictigim magnezyum ve demir haplarini devlet ödüyor.Magnezincben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? Ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
Arka arkaya yapıyorsa o hıckırık tutuyor dıyaframı genıslıyormus annelerde duyormıs arka arkaya pıt pıt yapıyorsa bı yerde.Evet tam tanımlayamıyorum bende huylanıyorum sanki içim çekiliyo bi tuhaf hisbenimki tekme atıp çekmiyo güm güm arka arkaya sanki tadilat var içerde
Evet tam tanımlayamıyorum bende huylanıyorum sanki içim çekiliyo bi tuhaf hisbenimki tekme atıp çekmiyo güm güm arka arkaya sanki tadilat var içerde
En büyük derdim benimde suan idare ediyorum ama ilerde ne yapacağim diye düşünüyordum kara kara..Ağda hic yaptiramam korkuyorum jiletlede nasıl görup etcez bilmiyorumKızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
Şimdi yazacak kızlar ağda en güzeli tertemiz vs. Ama sürekli gidene güzel. Benim tüyler allahlık olunca hiç güzel olmuyor işte1
En büyük derdim benimde suan idare ediyorum ama ilerde ne yapacağim diye düşünüyordum kara kara..Ağda hic yaptiramam korkuyorum jiletlede nasıl görup etcez bilmiyorum
Lazer yaptirsaydık suan bu sıkıntilar olmayacaktıŞimdi yazacak kızlar ağda en güzeli tertemiz vs. Ama sürekli gidene güzel. Benim tüyler allahlık olunca hiç güzel olmuyor iştejilette gına geldi 2gün sürmüyor çıkması
Uyuduğunu nerden anlıyorsun kız ben daha o hislere geçemedim
arkadaşlar cuz alan ların ismini tekrar hatırlatacam okumayanlar varsa kandile yetiştirelim inşallah
dua resmini de atacam kandil günü buraya
Aminnn canım inşAllahSüper haberler bunlar benim doktorumda kordondaki iki damarin cok ustunde durmadi sadece 30. Haftadan itibaren sık takip edecegiz gelisimini dedi cok şükür senin doktorunda güzel şeyler söylemiş canım icimi ferahlattın inşallah saglıkla doğarlar yavrularımız
Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
saol cnm.Ben magnezyum olarak Magosit kullanıyorum bunu devlet ödüyor canım.
rica ederim cnmm. faydam olduysa ne mutlu.Hiç bilgim yoktu doktorumda bahsetmedi iyiki gördüm mesajını teşekkür ederim canım yarından itibaren dikkat edicem birlikte içmicem.
arada icin de darlanir... Allah allah iyi hissetmem gerekirdi neden boyle bunaldim vs dersin. ama normallll...Zevenk diyebenim bi garip oluuo içim çekiliyor sanki balık yutmuşumda oynuyo içerde
saol cnmm.Benm ictigim magnezyum ve demir haplarini devlet ödüyor.Magnezinc
magnezyum. Kan ilaci da maltofer ikisi de hap seklimde iciliyor. Ben bi tek krilom omega3 u parali aliyorum.
dusunuyorum ama net hatirlayamiyorum. sanki oglumdaken dr musade etmiyordu agdaya.. tuy dokucu krem hic kullanmayin kimyasal. mecbur simdiki yonteme devam.Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
tamm canim Allah kabul etsin inşallahCanım ben 8.cüzü almıştım okudum haber vermeyi unuttum ilerde tekrar alıcam haberleşiriz
Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
amanjn. gitme pedikure. ben tirnagim batti diye hayatimda ilk kez gittim. mahvettiler. cerraha gitmek zorunda kaldim. cok kizdi. gebeyken asla pedikur yaptirma dedi.O dert bende de mevcut gobekten goremiyorum egilemiyorum bacaklarima bile zorlanmaya basladm su sira. Ben öncesinde lazere gittigm icin baya az cikiyo ama yine de cikiyo yani. Bi de kaşlarımı alirken bile canm acimaya başladı hamilelikte birlkte. Gecenlerde agdaya mi gitsem diyodum ama burada biri agdaya gittigini ve kanamasi oldugunu yazdi kimdi hatrlayamiyorm. Bende korktum. Jiletle idare ettm smdiye kdr ama bu aydan sonra napicam bilmiyorm. Bazi arkadaslarm esine yaptirdigini soylemisti ama o kdr da sey halimi gormesin adam diye dusunuyormbir de pedikure cok ihtiyacim var pff
aynen benimde canim bacaklar bile geç uzar olduHamilelikle birlikte tuylenmesi azalan oldu mu ?? Benm kaşim biyigm fln dogru duzgn cikmaz oldu dogumdan sonra da boyle devam eder mi acebaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?