Canım geçen ağda yapan arkdsn kanaması olmstu şimdi ayna ile sonrada artık esin yardim eder diye dusnyrm. Benim yıllardır jiletle almama rağmen az ama yine de cozumsz değilKızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
Yaa benimde öyle oldu. Normalde 10 gun dokunmayinca kasim biyigim birbirine karisirdi. Simdi 3 haftada falan aliyorum. Hamilelikle killar daha hizli uzar derlerdi diye once ihtimal vermedim ama en azindan yuz icin daha yavas ciktigini soyleyebilirim. İnsallah lohusaliktada devam ederHamilelikle birlikte tuylenmesi azalan oldu mu ?? Benm kaşim biyigm fln dogru duzgn cikmaz oldu dogumdan sonra da boyle devam eder mi acebaa
günaydın. yaa geçen quasimodo'ya ağladım. kitabını okurken çocuktum ve çok üzülmüştüm. nasıl içime yer ettiyse şimdide yangından sonra zavallı quasimodo evinde yandı diye gözlerim doldu.Günaydın hanımlar, siz de her şeye ağlıyor musunuz?
Ilk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojenYaa benimde öyle oldu. Normalde 10 gun dokunmayinca kasim biyigim birbirine karisirdi. Simdi 3 haftada falan aliyorum. Hamilelikle killar daha hizli uzar derlerdi diye once ihtimal vermedim ama en azindan yuz icin daha yavas ciktigini soyleyebilirim. İnsallah lohusaliktada devam eder
O zaman bunu erkek bekleyen annelere sormak lazimIlk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen
Allah yardımcın olsun başarılarGünaydın kızlar, bugün sizden özellikle dua istiyorum. 11:30 da zor bir sınavım var. sabah 04:30 dan beri ders çalışıyorum. Beyin pert durumda. Sersem gibiyim. Dualarınızı eksik etmeyin
valla gebelik hormonlarımı seviyorum. seboreik dermatidim var. yüzüm pul pul dökülür ve deli gibi saçlı deri yaralarım olur. özel şampuanlar saabunlar kullanıyorum ama hamileliğimde hiç gerek kalmıyor çünkü hormonlar çok güzel yapıyor cildimi. bir parlaklık geliyor banaIlk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen
Yazmislar zaten, biri gitti kanamasi oldu, hayatta o topa girmem. Gördüğüm kadariyla jilete devam. Onumuzdeki aylarda hic bilmiyorum, ayna ile yapiyorlarmis.Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
İngilizce de olsa muzikalini izlemis biri olarak aglanmaz mi bea (aglamadim) Kendi kendime otururken gözümden yaş akıyor bazen, sebebi hikmetini bilemiyorum.günaydın. yaa geçen quasimodo'ya ağladım. kitabını okurken çocuktum ve çok üzülmüştüm. nasıl içime yer ettiyse şimdide yangından sonra zavallı quasimodo evinde yandı diye gözlerim doldu.
günaydın. yaa geçen quasimodo'ya ağladım. kitabını okurken çocuktum ve çok üzülmüştüm. nasıl içime yer ettiyse şimdide yangından sonra zavallı quasimodo evinde yandı diye gözlerim doldu.
BennnnHamilelikle birlikte tuylenmesi azalan oldu mu ?? Benm kaşim biyigm fln dogru duzgn cikmaz oldu dogumdan sonra da boyle devam eder mi acebaa
bana mi sordun cnm. ertan bey deyim ben.Aaa hangi doktordasın canım kesin birkaçımız ayni gün doğuracak
yok cnm. hatta ben aglayamiyrm. ama hormonlar herseyi yaptirir. dert etme.Günaydın hanımlar, siz de her şeye ağlıyor musunuz?
guzel sonuclar al cnm.Günaydın kızlar, bugün sizden özellikle dua istiyorum. 11:30 da zor bir sınavım var. sabah 04:30 dan beri ders çalışıyorum. Beyin pert durumda. Sersem gibiyim. Dualarınızı eksik etmeyin
cnm dun dr um az ye ve ara ögün atlama dedi. aslinda yapilan hata hep ara ögün atlamak da...Günaydınlar hepinize. Göbüşleri gördüm hepsi harikaydı maşallah. Hani kilo aldım diyenler bile öyle çok tombiş görünmedi bana. Çok güZel hamilelersiniz hepiniz. Ben de eklerim fırsat olunca.
İstenmeyen tüy problem oluyor gerçekten. Yıllardır ağda yaptırdığım ve tüy yapım çok yoğun ve köklü olmadığı için devam ediyorum. Ancak ilk gebeliğimde ağdadan sonra tahriş olup mikrop kapmıştı. Çok uğraştırdı beni. Ondan korkuyorum.
Dikkat ediyorum ama yine kilo almışım bu sabah tartıldım çok canım sıkıldı. Aç mı gezsem artık ne yapsam bilmiyorum. Önüne geçemiyorum bu durumun. Ankara son haftalarda hep çok bulutlu yağmurluydu dün de aşırı soğuktu akşam kış geri geldi bu yüzden yürüyüşleri aksattım. Hasta olmaktan korkuyorum. Sizler de kendinize dikkat edin. Hepinize sevgiler. Muhabbetiniz çok tatlı
benim için beklenmeyen hareketler kolay kolay ağlamayan bir tipim. yani 1800 lü yıllarda yazılan hayali bir kahramana ağlamak bana göre değil aslındaBen de gerçekten her şeye ağlıyorum. Sizinki gene mantıklı bir ağlama gerekçesiymiş. Ben reklamları falan izlerken ağlayacağım neredeyse.
Kızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
O dert bende de mevcut gobekten goremiyorum egilemiyorum bacaklarima bile zorlanmaya basladm su sira. Ben öncesinde lazere gittigm icin baya az cikiyo ama yine de cikiyo yani. Bi de kaşlarımı alirken bile canm acimaya başladı hamilelikte birlkte. Gecenlerde agdaya mi gitsem diyodum ama burada biri agdaya gittigini ve kanamasi oldugunu yazdi kimdi hatrlayamiyorm. Bende korktum. Jiletle idare ettm smdiye kdr ama bu aydan sonra napicam bilmiyorm. Bazi arkadaslarm esine yaptirdigini soylemisti ama o kdr da sey halimi gormesin adam diye dusunuyormbir de pedikure cok ihtiyacim var pff
Evet, dün yemek yerken eşimin telefonu çaldı, 1 saat telefonda konuştu (işle ilgili) 1 saat sofrada yalnız kaldım , tek başıma karpuz yiyorum diye ağladımGünaydın hanımlar, siz de her şeye ağlıyor musunuz?
Canımmm geçmiş olsun. Dikkat et iyi ki bir şey olmamış. Nasıl kesildi? Ekstra özen göstermek gerekiyor bir iş yaparken...sabah sabah saglik ocagina gittim. onerilerini soyleyen arkadaslara tesekkur ederim. dr.a dedim bana magvitol verdi magnezyum. oteki cok pahaliydi...
sonra.... sen misin TETANOZ asisi yaptirmam diye ortalikta gezen... 22+5 gunum bugun. iyi vakti gecmemis dedi. mecburen yaptirdim cunku dun parmagimi ciddi sekilde kestim. kan sualndirici igenden dolayi da kanamayi zor durdurdum. bi de kan tutuyor beni ... neyse pansuman yapmistim ama dr bakti bugun dikis atilmalikmis. iyi ki yapistirabilmissin dedi. elimi oyle kestim diye çakti bana tetanozu ...
yazınıza gülmeden geçemedim. tek başıma karpuz yiyorumCnm ben lazer yaptırdığım icin çok fazla çıkmasa da yine üç beş bişiler çıkıyor , jiletle alıyorum . Ama sen bence bi ağdaya git derim çok rahatlarsın :)
Ağda yaptırırsan tüylerin lazerden önceki eski haline geri döner. Jiletle devam etmelisin canım. Ben de koyuyorum aynayı öyle yapıyorum. Zor olacak gitgide ama napalım, yaparız ya.
Evet, dün yemek yerken eşimin telefonu çaldı, 1 saat telefonda konuştu (işle ilgili) 1 saat sofrada yalnız kaldım , tek başıma karpuz yiyorum diye ağladım
Bu sabah da “ben nasıl doğuracağım” diye ağladım. Doğum korkusunu en dipte yaşıyorum, hiçbir şey beni motive etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?