2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım geçen ağda yapan arkdsn kanaması olmstu şimdi ayna ile sonrada artık esin yardim eder diye dusnyrm. Benim yıllardır jiletle almama rağmen az ama yine de cozumsz değil

Günaydınlar hepinize. Göbüşleri gördüm hepsi harikaydı maşallah. Hani kilo aldım diyenler bile öyle çok tombiş görünmedi bana. Çok güZel hamilelersiniz hepiniz. Ben de eklerim fırsat olunca.
İstenmeyen tüy problem oluyor gerçekten. Yıllardır ağda yaptırdığım ve tüy yapım çok yoğun ve köklü olmadığı için devam ediyorum. Ancak ilk gebeliğimde ağdadan sonra tahriş olup mikrop kapmıştı. Çok uğraştırdı beni. Ondan korkuyorum.
Dikkat ediyorum ama yine kilo almışım bu sabah tartıldım çok canım sıkıldı. Aç mı gezsem artık ne yapsam bilmiyorum. Önüne geçemiyorum bu durumun. Ankara son haftalarda hep çok bulutlu yağmurluydu dün de aşırı soğuktu akşam kış geri geldi bu yüzden yürüyüşleri aksattım. Hasta olmaktan korkuyorum. Sizler de kendinize dikkat edin. Hepinize sevgiler. Muhabbetiniz çok tatlı

Hamilelikle birlikte tuylenmesi azalan oldu mu ?? Benm kaşim biyigm fln dogru duzgn cikmaz oldu dogumdan sonra da boyle devam eder mi acebaa
Yaa benimde öyle oldu. Normalde 10 gun dokunmayinca kasim biyigim birbirine karisirdi. Simdi 3 haftada falan aliyorum. Hamilelikle killar daha hizli uzar derlerdi diye once ihtimal vermedim ama en azindan yuz icin daha yavas ciktigini soyleyebilirim. İnsallah lohusaliktada devam eder

Günaydın hanımlar, siz de her şeye ağlıyor musunuz?
günaydın. yaa geçen quasimodo'ya ağladım. kitabını okurken çocuktum ve çok üzülmüştüm. nasıl içime yer ettiyse şimdide yangından sonra zavallı quasimodo evinde yandı diye gözlerim doldu.

Ilk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen

Ilk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen
valla gebelik hormonlarımı seviyorum. seboreik dermatidim var. yüzüm pul pul dökülür ve deli gibi saçlı deri yaralarım olur. özel şampuanlar saabunlar kullanıyorum ama hamileliğimde hiç gerek kalmıyor çünkü hormonlar çok güzel yapıyor cildimi. bir parlaklık geliyor bana

Yazmislar zaten, biri gitti kanamasi oldu, hayatta o topa girmem. Gördüğüm kadariyla jilete devam. Onumuzdeki aylarda hic bilmiyorum, ayna ile yapiyorlarmis.
Ayak tirnaklarimi yakinda kesemeyecegim, o da düşündürüyor.
Bu arada tüyleri çoğalan bir ben miyim? Normal aldigim yerlerde değil, yüzümde karnimda sarı sarı tüyler var. Videolarda kendiliginden dokulecek diyorlar, o biraz icime su döküyor. Minnacik veledin testesteronundan mi acaba diyorum, kovam tukursem daha fazla testesteron olur yerde diyor, sen benim cocumu ezikleyemezsin diyorum. Beyin yandı diyorum inanmiyorsunuz
günaydın. yaa geçen quasimodo'ya ağladım. kitabını okurken çocuktum ve çok üzülmüştüm. nasıl içime yer ettiyse şimdide yangından sonra zavallı quasimodo evinde yandı diye gözlerim doldu.
İngilizce de olsa muzikalini izlemis biri olarak aglanmaz mi bea (aglamadim) Kendi kendime otururken gözümden yaş akıyor bazen, sebebi hikmetini bilemiyorum.

Ben de gerçekten her şeye ağlıyorum. Sizinki gene mantıklı bir ağlama gerekçesiymiş. Ben reklamları falan izlerken ağlayacağım neredeyse.

Hamilelikle birlikte tuylenmesi azalan oldu mu ?? Benm kaşim biyigm fln dogru duzgn cikmaz oldu dogumdan sonra da boyle devam eder mi acebaa
Bennnn zaten sarışın bir insanım çok fazla tüy problemim yoktu ama hamilelikle birlikte tamamen azaldı Acaba kız bebek olduğu içini diye düşünmüyor değilim tek sorunum bikini bölgesi benim göbüş 8 aylık gibi göremiyorum ağdaya gitmeyede korkar oldum

Aaa hangi doktordasın canım kesin birkaçımız ayni gün doğuracak
bana mi sordun cnm. ertan bey deyim ben.

yok cnm. hatta ben aglayamiyrm. ama hormonlar herseyi yaptirir. dert etme.

Günaydın kızlar, bugün sizden özellikle dua istiyorum. 11:30 da zor bir sınavım var. sabah 04:30 dan beri ders çalışıyorum. Beyin pert durumda. Sersem gibiyim. Dualarınızı eksik etmeyin
guzel sonuclar al cnm.

cnm dun dr um az ye ve ara ögün atlama dedi. aslinda yapilan hata hep ara ögün atlamak da...

Ben de gerçekten her şeye ağlıyorum. Sizinki gene mantıklı bir ağlama gerekçesiymiş. Ben reklamları falan izlerken ağlayacağım neredeyse.
benim için beklenmeyen hareketler kolay kolay ağlamayan bir tipim. yani 1800 lü yıllarda yazılan hayali bir kahramana ağlamak bana göre değil aslında

sabah sabah saglik ocagina gittim. onerilerini soyleyen arkadaslara tesekkur ederim. dr.a dedim bana magvitol verdi magnezyum. oteki cok pahaliydi...

sonra.... sen misin TETANOZ asisi yaptirmam diye ortalikta gezen ... 22+5 gunum bugun. iyi vakti gecmemis dedi. mecburen yaptirdim cunku dun parmagimi ciddi sekilde kestim. kan sualndirici igenden dolayi da kanamayi zor durdurdum. bi de kan tutuyor beni ... neyse pansuman yapmistim ama dr bakti bugun dikis atilmalikmis. iyi ki yapistirabilmissin dedi. elimi oyle kestim diye çakti bana tetanozu ...

Cnm ben lazer yaptırdığım icin çok fazla çıkmasa da yine üç beş bişiler çıkıyor , jiletle alıyorum . Ama sen bence bi ağdaya git derim çok rahatlarsın :)

Ağda yaptırırsan tüylerin lazerden önceki eski haline geri döner. Jiletle devam etmelisin canım. Ben de koyuyorum aynayı öyle yapıyorum. Zor olacak gitgide ama napalım, yaparız ya.

Evet, dün yemek yerken eşimin telefonu çaldı, 1 saat telefonda konuştu (işle ilgili) 1 saat sofrada yalnız kaldım , tek başıma karpuz yiyorum diye ağladım

Bu sabah da “ben nasıl doğuracağım” diye ağladım. Doğum korkusunu en dipte yaşıyorum, hiçbir şey beni motive etmiyor

Canımmm geçmiş olsun. Dikkat et iyi ki bir şey olmamış. Nasıl kesildi? Ekstra özen göstermek gerekiyor bir iş yaparken...
Tetanoz ben de yaptırmayacağım , büyük konuşmayım da

yazınıza gülmeden geçemedim. tek başıma karpuz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…