2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim için beklenmeyen hareketler kolay kolay ağlamayan bir tipim. yani 1800 lü yıllarda yazılan hayali bir kahramana ağlamak bana göre değil aslında
Soyle soylim gecen mutfaktaki kiriklara karincalar gelmis karinca kirinti tasiyodu o agirliklari ewlatlarina goturmek icin ugrasiyolar diye en az bi 30 dakka agladim ve annene anlatirken yine agladim arada kahvalti yaparken nostalji olsun diye sirinleri acarim cizgi film bebek sirin kacirildi diye kahvaltimi yapamadim aglamaktan wtf

Tek basina karpuz yaaa bitek ben degilmisim baya guldum... Bende dogumdan ziyade ya dogumun geldihini anlamazsam yetisemezsem amniyon sivisi azaliraa falan boyle korkular var nasil anlamicaksam dogumun geldigini

Canımmm geçmiş olsun. Dikkat et iyi ki bir şey olmamış. Nasıl kesildi? Ekstra özen göstermek gerekiyor bir iş yaparken...
Tetanoz ben de yaptırmayacağım , büyük konuşmayım da
Salata yapiyordum ama inan nasil oldu anlamadim. Parmak izinin oldugu yer var ya. Nerdeys komple kopuyordu iste

O zaman bunu erkek bekleyen annelere sormak lazim

Erkek anaları bizi aydınlatın nedir bu tüylerin çıkmamasının sırrı
Ya ben de kaç zamandır aynaya bakınca kendimi daha güzel buluyorum eskiye göre yani böyle kulağa tuhaf geliyor biliyorum ama bi değişiklik var sanki çözemediğim. Ah hormonlar, hamilelikten sonra aynen kalsalar böyle olmaz mı ya

cnm aslinda benim erkek bebekte azaldi. Kiz bebek de cogaldi.

Gecmis olsun canim tetanazinkoyu yaptirmismydin
saol cnm. Bu ilk doz olmus oldu. Diger ayda ikinciyi yapalim bari dedi.

Yok canım A aLeStA ye sordum seni biliyorum
Alesta orda degil cnm. Diger arkads icin yaszmis. 17 mayis da ordayim sabah beklerim

Kizlar ben hamileligin basindan berri yanaklarim pembe pembe uyaniyorum saclarim gurlesti yuzum isildiyo fondotene gerek kalmadi o kadar begeniyorumki bu halimi ovulasyon gununde kadinlar guzellesir ya bakabilirsiniz netten yuzu falan isildar iste benim o sekilde kaldi... Kil tuy mevzusu benim hamilelikte hemen hemen hic cikmadi zaten genelde dokuluyo ama ben kuafore gidiuorum o yazilani da okudum ama gidiyorum 2 ayda bir cikiuo zaten hijyenik bi yer bu gobek varken ugrasamam ben o islerle... Manikurumu kendim yapiyorum pedikure mayista yine baslarim cok hijyenik el ayak bakim salonlari var sislide simdi isim vermim bu sitenin kurallarini bilmiyorum ayak icin ayda bir giderim yoksa kendimi ben kotu hissediyorum kendimi biraktigim an

Benim gebelikte degil de lohusalikta oluyor bu herseye aglama durumu. Ozellikle kaybettigim bebeklerimden bahsetmislerdi, o zaman durduramamistim kendimi. Haberlere aglardim, reklamlara aglardim vs...
Cok uzuldum canim Allah evladini sana bagislasin

evet aslında en önemli konularımızdan biri bence bu :) bendde şimdilik idare ediyorum bir şekilde ama doğuma yakın göbek iyice büyüyünce baya problem olacak ama diğer türlü de duramayız doğuma temiz girmemiz lazım. kadın olmak her dönem zor ya

cnm aslinda benim erkek bebekte azaldi. Kiz bebek de cogaldi.
Tezim çöktü dagilabiliriz kız anaları

Ay çok şükür bi tek ben değilmişim böyle hisseden valla mutlu oldum

Cok uzuldum canim Allah evladini sana bagislasin
amin cnm cumlemizin evladini :)

Bu arada erkek bebek guzellestirir kiz bebek cirkinlestirir anneyi derler. Oglanda cok guzellestin diyorlardi. Simdi ondan da daha guzelsin diyorlar. Sevin kendinizi oh mis :)

Yok yok hissiyat degil essah pregnancy glow diyo gavurlar hormonlardan kaynakli kiminin yuzunde leke falan cikiyo ya bizimkinde de demekki boyle bi etki oldu... Cunku yuzumun eski halini cok iyi biliyorum baya takintiliyimdie bu konularda yanaklarim boyle pembe degildi ve en onemlisi fondotensiz boyle degldi

Ilk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen
evet ya bende öyle bir şey duydum sanki tam net hatırlamıyorum da :) bu arada bende bir unutkanlık başladı doktora gidince sorayım :) neyse asıl konu erkek bebek bekleyenlerin daha hızlı uzarmış, kız bebek bekleyen daha geç. belki sallıyor da olabilirim. emin değilim dediğim gibi :)

amin cnm cumlemizin evladini :)

Bu arada erkek bebek guzellestirir kiz bebek cirkinlestirir anneyi derler. Oglanda cok guzellestin diyorlardi. Simdi ondan da daha guzelsin diyorlar. Sevin kendinizi oh mis :)
bende sivilceler bastı hep ya bir türlü gitmiyor :) erkekte bekliyorum ama güzelleştirmedi sıpa yüzüm dahada mahvoldu

kiz bebek bekleyenler daha duygusal olurmuş valla benim velet beni agrasif ve duygusuz yapti diyebilirim. Hatta kocam benden daha hamile gibi, benden daha fazla kilo aldi, dizi falan izlerken ağlıyor bazen, bende kiyamam kocisim niye agliyon diyip gozlerini siliyorum
haftasonlari kahvaltida bizde şirinleri izliyoruz hatta aksam yemeklerinde bile izledigimiz oluyor bagimlilik yapti bizde

:)) eşim 2. çocuğu sırf senin şu hormonların yüzünden istemiyorum dedi geçen gün:) gözlerim şişiyor ağlamaktan saçma sapan şeylere:)

Benimki erkek ama ben de asiri duygusallik olustu acaba babalik duygusu mu duygusallastirdi ayyy demekki tum kadinlara ayri etki ediyo bak seni de agresiflestirmis anlamadim wallahi ayyy sirinleri birakamam ya oyle bazi cizgi filmlerim var birakamadigim hala artik kendi cocuhumla izleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…