- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Soyle soylim gecen mutfaktaki kiriklara karincalar gelmis karinca kirinti tasiyodu o agirliklari ewlatlarina goturmek icin ugrasiyolar diye en az bi 30 dakka agladim ve annene anlatirken yine agladimbenim için beklenmeyen hareketler kolay kolay ağlamayan bir tipim. yani 1800 lü yıllarda yazılan hayali bir kahramana ağlamak bana göre değil aslında
Tek basina karpuzCnm ben lazer yaptırdığım icin çok fazla çıkmasa da yine üç beş bişiler çıkıyor , jiletle alıyorum . Ama sen bence bi ağdaya git derim çok rahatlarsın :)
Ağda yaptırırsan tüylerin lazerden önceki eski haline geri döner. Jiletle devam etmelisin canım. Ben de koyuyorum aynayı öyle yapıyorum. Zor olacak gitgide ama napalım, yaparız ya.
Evet, dün yemek yerken eşimin telefonu çaldı, 1 saat telefonda konuştu (işle ilgili) 1 saat sofrada yalnız kaldım , tek başıma karpuz yiyorum diye ağladım
Bu sabah da “ben nasıl doğuracağım” diye ağladım. Doğum korkusunu en dipte yaşıyorum, hiçbir şey beni motive etmiyor
Salata yapiyordum ama inan nasil oldu anlamadim. Parmak izinin oldugu yer var ya. Nerdeys komple kopuyordu isteCanımmm geçmiş olsun. Dikkat et iyi ki bir şey olmamış. Nasıl kesildi? Ekstra özen göstermek gerekiyor bir iş yaparken...
Tetanoz ben de yaptırmayacağım , büyük konuşmayım da
O zaman bunu erkek bekleyen annelere sormak lazim
Ya ben de kaç zamandır aynaya bakınca kendimi daha güzel buluyorum eskiye görevalla gebelik hormonlarımı seviyorum. seboreik dermatidim var. yüzüm pul pul dökülür ve deli gibi saçlı deri yaralarım olur. özel şampuanlar saabunlar kullanıyorum ama hamileliğimde hiç gerek kalmıyor çünkü hormonlar çok güzel yapıyor cildimi. bir parlaklık geliyor bana
Gecmis olsun canim tetanazinkoyu yaptirmismydinSalata yapiyordum ama inan nasil oldu anlamadim. Parmak izinin oldugu yer var ya. Nerdeys komple kopuyordu iste
cnm aslinda benim erkek bebekte azaldi. Kiz bebek de cogaldi.Erkek anaları bizi aydınlatın nedir bu tüylerin çıkmamasının sırrı
Ya ben de kaç zamandır aynaya bakınca kendimi daha güzel buluyorum eskiye göreyani böyle kulağa tuhaf geliyor biliyorum ama bi değişiklik var sanki çözemediğim. Ah hormonlar, hamilelikten sonra aynen kalsalar böyle olmaz mı ya
saol cnm. Bu ilk doz olmus oldu. Diger ayda ikinciyi yapalim bari dedi.Gecmis olsun canim tetanazinkoyu yaptirmismydin
Alesta orda degil cnm. Diger arkads icin yaszmis. 17 mayis da ordayim sabah beklerim
Cok uzuldum canim Allah evladini sana bagislasinBenim gebelikte degil de lohusalikta oluyor bu herseye aglama durumu. Ozellikle kaybettigim bebeklerimden bahsetmislerdi, o zaman durduramamistim kendimi. Haberlere aglardim, reklamlara aglardim vs...
evet aslında en önemli konularımızdan biri bence bu :) bendde şimdilik idare ediyorum bir şekilde ama doğuma yakın göbek iyice büyüyünce baya problem olacak ama diğer türlü de duramayız doğuma temiz girmemiz lazım. kadın olmak her dönem zor yaKızlar daha önce hiç konuşulmadı bu mevzu yazmaktada tereddüt ettim açıkçasıgenital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hamileyken? Ben alt tarafı göremiyorum artık anca ayna koyup alıyorum jiletle. Ağda kabusum benim. Bu yaşıma kadar 2kez gittim sadece. Tüylerim çok kalın ve çok aşırı fazla. Ağda çok zor oluyor. Şimdi hamileyim ekstra acıyor kıl köklerim. Kaşlarımı bile zorla alıyorum. Öyle canımda çok tatlı değildir ama tüylerin maşallahı olunca lohusayken de ağda çok rahat oluyormuş. Şimdi gitsem acıdan kendimi kasmaktan bebeğe birşey olur diye korkuyorum. Benim durumumda olan var mı?
Tezim çöktü dagilabiliriz kız analarıcnm aslinda benim erkek bebekte azaldi. Kiz bebek de cogaldi.
Ay çok şükür bi tek ben değilmişim böyle hissedenKizlar ben hamileligin basindan berri yanaklarim pembe pembe uyaniyorum saclarim gurlesti yuzum isildiyo fondotene gerek kalmadi o kadar begeniyorumki bu halimi ovulasyon gununde kadinlar guzellesir ya bakabilirsiniz netten yuzu falan isildar iste benim o sekilde kaldi...
amin cnm cumlemizin evladini :)Cok uzuldum canim Allah evladini sana bagislasin
Bu arada erkek bebek guzellestirir kiz bebek cirkinlestirir anneyi derler. Oglanda cok guzellestin diyorlardi. Simdi ondan da daha guzelsin diyorlar. Sevin kendinizi oh mis :)Tezim çöktü dagilabiliriz kız anaları
Ay çok şükür bi tek ben değilmişim böyle hissedenvalla mutlu oldum
Yok yok hissiyat degil essah pregnancy glow diyo gavurlarTezim çöktü dagilabiliriz kız anaları
Ay çok şükür bi tek ben değilmişim böyle hissedenvalla mutlu oldum
evet ya bende öyle bir şey duydum sanki tam net hatırlamıyorum da :) bu arada bende bir unutkanlık başladı doktora gidince sorayım :) neyse asıl konu erkek bebek bekleyenlerin daha hızlı uzarmış, kız bebek bekleyen daha geç. belki sallıyor da olabilirim. emin değilim dediğim gibi :)Ilk aylarda çok hızlı uzayan tüyler şimdi çok seyrek seyrek çıkıyor benim de. Bebek kız ya, acaba ondan mı diyorum, malum östrojen
bende sivilceler bastı hep ya bir türlü gitmiyor :) erkekte bekliyorum ama güzelleştirmedi sıpa yüzüm dahada mahvolduamin cnm cumlemizin evladini :)
Bu arada erkek bebek guzellestirir kiz bebek cirkinlestirir anneyi derler. Oglanda cok guzellestin diyorlardi. Simdi ondan da daha guzelsin diyorlar. Sevin kendinizi oh mis :)
kiz bebek bekleyenler daha duygusal olurmuş valla benim velet beni agrasif ve duygusuz yapti diyebilirim. Hatta kocam benden daha hamile gibi, benden daha fazla kilo aldi, dizi falan izlerken ağlıyor bazen, bende kiyamam kocisim niye agliyon diyip gozlerini siliyorumSoyle soylim gecen mutfaktaki kiriklara karincalar gelmis karinca kirinti tasiyodu o agirliklari ewlatlarina goturmek icin ugrasiyolar diye en az bi 30 dakka agladim ve annene anlatirken yine agladimarada kahvalti yaparken nostalji olsun diye sirinleri acarim cizgi film bebek sirin kacirildi diye kahvaltimi yapamadim aglamaktan wtf
Doğurmayayım ben bu çocuğu iyisi mi, takılırız böyleBu arada erkek bebek guzellestirir kiz bebek cirkinlestirir anneyi derler. Oglanda cok guzellestin diyorlardi. Simdi ondan da daha guzelsin diyorlar. Sevin kendinizi oh mis :)
:)) eşim 2. çocuğu sırf senin şu hormonların yüzünden istemiyorum dedi geçen gün:) gözlerim şişiyor ağlamaktan saçma sapan şeylere:)Cnm ben lazer yaptırdığım icin çok fazla çıkmasa da yine üç beş bişiler çıkıyor , jiletle alıyorum . Ama sen bence bi ağdaya git derim çok rahatlarsın :)
Ağda yaptırırsan tüylerin lazerden önceki eski haline geri döner. Jiletle devam etmelisin canım. Ben de koyuyorum aynayı öyle yapıyorum. Zor olacak gitgide ama napalım, yaparız ya.
Evet, dün yemek yerken eşimin telefonu çaldı, 1 saat telefonda konuştu (işle ilgili) 1 saat sofrada yalnız kaldım , tek başıma karpuz yiyorum diye ağladım
Bu sabah da “ben nasıl doğuracağım” diye ağladım. Doğum korkusunu en dipte yaşıyorum, hiçbir şey beni motive etmiyor
Benimki erkek ama ben de asiri duygusallik olustu acaba babalik duygusu mu duygusallastirdikiz bebek bekleyenler daha duygusal olurmuş valla benim velet beni agrasif ve duygusuz yapti diyebilirim. Hatta kocam benden daha hamile gibi, benden daha fazla kilo aldi, dizi falan izlerken ağlıyor bazen, bende kiyamam kocisim niye agliyon diyip gozlerini siliyorum
haftasonlari kahvaltida bizde şirinleri izliyoruz hatta aksam yemeklerinde bile izledigimiz oluyor bagimlilik yapti bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?