2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana kan hapini 12. Haftadan sonra direkt vermistindoktor herhangi bi sonuctan dolayi degil simdi sasirdim sizler boyl yazinca
bana da 12. haftada test yapmadan direkt verdiler ama geçen hafta aile hekimi kan testi taptı. kanım düşük çıkınca günde 2 ye yükselttilr
ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
bana devlet hastanesinden magosit yazdılar. ne kadar verdim hatırlamıyorum çünkü muayene ücretleri de var. ama devlet ödemediğini yazmıyor diye biliyorum. fiyatı uygundur yani

Benim oğlanda aynı valla özellikle geceleri atağa geçiyor yandın anası gibi gece kuşu olacak diye takılıyor annem eşim falan ve eveett benimde içim bi garip oluyor ama çok güzel bir duyguymuş yaa
Benim oğlumda gece kuşlarından 12 de bir başlıyor, durmuyor. Gece uykumdan uyanıyorum. Sabah deseniz ayrı bir aksiyon :)) 3 gün gündüzde durmadı birde iki üç yerden vuruyor sıpa :) Tam ben bir şey konuşmaya başlıyorum. Oda vuruyor haliyle bi duruyorum eşimde gene mi vurdu diyor komedi oluyor ben öyle durunca :))
Geçen gece uyuyamadım oğluşum sen uyu lütfen diye azıcık kızdım bir baktım hareketi kesti korktum dedim alındı galiba. Sonra sevmeye başladım hareketlendi. Sözden de anlıyor yavrum ya :)))

ben ağdaya 10 yıldır aralıksız her ay gidiyorum, hamilelikten sonrada gidiyorum. kuaför arkadaşıma, geleceğim diye haber veriyorum, oda temizleniyor, yeni ağda kutusu açılıyor. bir sıkıntı yaşamadım ama bende başka türlü rahat edemiyorum ha hiç yaptırmayanlar, şu dönemde daha hassas olunuyor zor olabilir, bence bildiğiniz yöntem ile gidin

Bende senin gibiyim canım ağdaya bacaklarıma devamlı gidiyordum ama şimdi bebeğe bir şey olursa diye gidemiyorum. Genital bölge için jiletle yapıyorum mecburen.

ben eşimden yardım almıştım son zamanlarda

cnm aslinda benim erkek bebekte azaldi. Kiz bebek de cogaldi.

saol cnm. Bu ilk doz olmus oldu. Diger ayda ikinciyi yapalim bari dedi.

Alesta orda degil cnm. Diger arkads icin yaszmis. 17 mayis da ordayim sabah beklerim
anladım canım. bende 3mayısta ordayım :)

anladım canım. bende 3mayısta ordayım :)
S sewils88 gidiyor pinar hanima sanirim ben akaya gidiyorum tatlim
Ben.aglamiyorum.yaa siz dedikce tamam duygusallik.coktu ama.aglamiyorum kim demis erkek.güzellik verir resmen sivilce doldu heryerim yaaaa

Günaydın kızlar
Ben daha önce lazere gidiyorum ama şimdi jilet ile yapıyorum. Tam göremiyorum ama el yordam yoluyla buluyorum Venüs kullanıyorum çok rahat oluyor. Bugün işyerinde sular kesik diye öğleden sonra hepimize izin verdiler çok mutluyum gidip mağaza gezeyim biraz. 5 te randevum var. Birde akşam düğüne gideceğiz. Yoğun bir gün olacak

bende sivilceler bastı hep ya bir türlü gitmiyor :) erkekte bekliyorum ama güzelleştirmedi sıpa yüzüm dahada mahvoldu
Benim basında sivilcem çıkmıştı, bayadir çıkmadı
S sewils88 gidiyor pinar hanima sanirim ben akaya gidiyorum tatlim
Ben.aglamiyorum.yaa siz dedikce tamam duygusallik.coktu ama.aglamiyorum kim demis erkek.güzellik verir resmen sivilce doldu heryerim yaaaa
Ben de hic guzellesmedim. Hatta çirkin hissediyorum.
Hep cocuk doguralim diye hurafeler bunlar, kadinlara verilen gazlar.

Ahahahah Kolay mı ama tek başına karpuz yemek yani, bir hayat imtihanı Aynen ben de öyleyim. Eşim gözünün üstünde kaşın var dese, ovvvvv göz yaşları sel......

İnşallah doğum konusunda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok korkanların niyeyse pıt diye doğuyor, bence sen de ay boşa korkmuşum diyenlerden olacaksın.

Kiz emzik.neymis oyle be vallahi resmen korku.filmi
Oğlum da kullanmıştım aslında ama, gereklimiydi bilmiyorum. Şuan 6 yaşında 7 tane çürük var tabi şeker de yiyor. Bir de benim oğlum 2 yaşlarında biberonla süt içiyor ve maalesef onunla uykuya dalabiliyordu. Biberon yoksa bizim için hayat durmuş demekti. Sonra konuşmaya başlayınca peltek konuştuğunu anladık. Hatta videoaları var şuan izleyince bile gülüyoruz nasıl konuşuyor diye.
zor da olsa Kestik biberonu, bir kaç zaman sonra düzeldi konuşması çok şükür. Uzun süreli kullanım zarar veriyor kesinlikle..

6 ay yetmez mi.peki ilk 6 ay emzik
Zaten doktor da öyle yazmış ilk 6 ay olabilir. Uzun süreli kullanımlar da sorunlarla karşılaşılabilir diye düşünüyorum. Ben kendim oğlum da yaşadım. Ama yaşamayan arkadaşlarım da vardı. Hiç kullanmayıp çok rahat çocuk büyütenlerde oldu. benim gibi biberon ile sütünü bağımlılık derecesinde kullanmayın. Gece biberonsuz uyumuyordu emziği bıraktırdığım için biberona sarmıştı. Şuan için İkinci de vermeyi düşünmüyorum almadım da ama gazlı olur sorun olur o zaman bilemiyorum kısa süreli verilebilir.

6 ay yetmez mi.peki ilk 6 ay emzik
kolik bebeklerde ilk 6 ayda çoğunlukla kolik geçiyor. ama tabiki o getirdiği alışkanlıkları geçmiyor. mesela sallanarak uyuma kucakta uyuma emzik gece uyanıp uyanıp anneyi emzik yapma ben oğlumda kullandım emzik. çok gazlı ağlak bir bebekti. yeni bıraktık emziği. annenin sütü kesiliyor hiç gelmiyor ama bebeği gece uyanıp anneyi emiyor mesela önemli olan karın doyması değil alışkanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…