2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
snowmotion gazi.nasil.yenebilcez peki
dalgalik ne var yavrum. Sor tabi.
Gaz aslimda yenilebilecek bisi degil. Dr demisti ki dogumdan sonraki ilk 4ay icinde bagirsak gelisimini tamamlar. O gelisimini tamamlamadan gaz sorunu cozulmez. Neler denedik olmadi. Sezeryan olmusum. Gece bebek kucagimda salonda kosardim... Ah o kolik. Yedi beni. 45 gun kucagimda oturur sekilde uyumaya calistgimi bilirim gece. Ama her bebek o denli agir gecirmiyor cnm.

Kafa sekli icin ben hususi bisi yapmadim. Destek vs koymadim. Baslarda donup kendini kurtaramazlar cunku, ortu yastik bisi koysm uzerine kapanir bogulur Allah korusun diye kendi haline birakmistim ben. Guzel bir kafa sekli oldu :)
Kızlar merhabalar. Sanki zaman geçmiyor ya size de öylemi :)
Bana da zaman yetmiyor cnm. Su gibi akiyor...

benim kızımda sadece uyurken kullanıyordu. uyuduktan sonra çıkarıyordu ama bıraktıktan sonra uykuya dalması çok zorlaştı. o yüzden şimdi gerek kalmazsa vermek istemiyorum
Zaten eger bebek aglak degilse yani karni doydu bezi temizken sakinliyorsa emzik vermeye gerek yok kizim kolik olmazsa bende vermeyecegim ama oglumda mecburdum akil sagligim bozulmak uzereydi birakmasida kolay oldu

Ne güzel ya bende öle istiyorumm geçsin hemen :)

Zaten eger bebek aglak degilse yani karni doydu bezi temizken sakinliyorsa emzik vermeye gerek yok kizim kolik olmazsa bende vermeyecegim ama oglumda mecburdum akil sagligim bozulmak uzereydi birakmasida kolay oldu
Ya sorma. 2 aylik bebekle kavga ediyordum. Ne cilgin gunlerdi.
Biz ikimiz koligi oglanlar da atlatmisiz. Kizlr da artik hakkimiz gazsiz bebek :)

Ya sorma. 2 aylik bebekle kavga ediyordum. Ne cilgin gunlerdi.
Biz ikimiz koligi oglanlar da atlatmisiz. Kizlr da artik hakkimiz gazsiz bebek :)
Doktorum erkek bebekler kolige daha yatkin oluyor demisti ne kadar dogruysa artik. Kizim akilli olcak. Esim oglumu hep trex diye severdi tekme atarken bunu oyle sevme trex diye diye trex oldu diyorum oda tmm minnos trex diye severim diyo

Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim

Slm kızlar bi sorum olcak benim iki kaybim olduğu için ve pıhtılaşma olduğu için riskli gebelik doktruna gidiyrm devlette sağlık ocağı hemşiresi tetenoz aşısı için doktruna sor bi kağıt versin ona göre gel yapayım dedi bende pazartesi doktra sordum her hamile vuruluyor vurdur dedi bende bi kağıt verirmisiniz dedim öyle yazı vermiyoruz dedi basından savdı resmen yani Allah korusun bisey olsa kimse sorumluluk almıyor bende napcagimi şaşırdım smdi 22+2 günlük çıkıyor gelişimine göre aşının günü ne zman bitiyor onuda bilmiyorum?

Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
valla ben ilk aylarda emzirdikten sonra yatıramadığım için problem olmadı sonra zaten büyümüştü. ama reflü yatağı kullandım eğimliydi emzirdikten sonra yan yatırıp arkasına battaniye koydum. ilk zamanlar tehlikeli sonra refleksleri gelişiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…