2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
English home dan carsaflar geldi, ben penye kalitesini begendim. Sepette ek indirimle alırken 25 liraya gelmişti takımı. Beyaz ve gri aldim.

Dün gece yatınca hareketlendi içimde pıt pıt vuruyor içerden. Bi an doğduğu zamanı düşündüm, karnımdaki halini, onu bu kadar yakından hissetmeyi çok özleyeceğim galiba
Kızımın doğumuna yakın ağlıyordum ben bu tekmelerini özleyeceğim diye hatta ne kadar agladiysam 41 haftalıkken doğdu daha da niyeti yoktu doğmaya ama sonra iki yaşına geldiğinde sütten ayrılacağı zaman yine ağladım sanki aramızdaki bağ kopacakmis gibi geliyordu ah bu hormonlar

Geçmiş olsn cnm bende yaptircam herlde :)

Yahu bebek.hediyeligi.ne.dusunuyorsunuz kokulu tas lolipop cok mu.kirocan.olur bir de kapi susu icin fikri.yada takip.ettigi.bir yeri.olan.varsa acigim.onerilere
henüz hiç düşünemedim ya. ama sanırım kokulu şişeler oluyor ya renkli renkli öyle birşey olabilir. kapı süsü için instagramdan bakacağım sanırım

Arkdslar detaylı ultrsnda 27 cm 485 gr dedi her şeyi iyi dedi. Eli çenesinin altında poz bile verdi sıpam. Yine yüz üstü uyuyordu pekmez yemstm evden çıkmadan yine çikolata yemeye kiyamadm ama doktor 15 dakika dolann gelin dedi yine aynıydı LEON beyefendi oldgu kesinleşti. Tüm anneler babaya benzesin istiyor mu bilemem ama ben sağlıklı olsun ve eşime benzesin çok istyrm, inşallah karakteri de kopyası olsun gerçekten çikolata yiyince harektlenms mydi sizin kuzularinz

gözleri boyu posu babaya benzesin dedim. gözleri hariç aynı babası. renkli olur diye çok umut ettim ama gözleri benden koyu bir oğlum var. bu da bana benzesin istiyorum besle büyüt babaya benzesin

gözleri boyu posu babaya benzesin dedim. gözleri hariç aynı babası. renkli olur diye çok umut ettim ama gözleri benden koyu bir oğlum var. bu da bana benzesin istiyorum besle büyüt babaya benzesin
Erkek de koyu goz daha güzel durur annesi ben nedense erkekte renkli göz pek sevmem

kiyamam ben ya bebislerimize .. ama cok fena oluyor galiba bu aslan bebeleri bizim ki de nazlana nazlana gösteriyor, dun inat etti ufaklik yüzünü dönmedi ultrasona ensesini gördük geldik cinsiyetini ogrenmeye gittiğimizde de bacaklarini açmamıştı. tabi cikolatada yedim de gittim 15 gun sonra anca o zaman görmüştük. bende kocamin yüzüne olur olmaz alik alık bakiyorum ki kocama benzesin diye cok seviyorum eşimi lise askimdi kocam oldu. ultrasonda gorduk dudaklar ayni eşim...

Bizde çikolata pek etki etmiyor ama karnımı iyi doyurduysam hareketleniyor.

asermedım desem bir kere halley yıcem dedım. Aserıyorsan kan degerlerıne baktır vıtamının demırın eksıktır.

Merdiven inip çıkmak da baya hareketlendiriyor doktor bana öyle demişti hep ise yarıyor bir de kahve

Resmen çocukluk aski ya ne güzell biz de doktora okurken aşkı oldu çok nazlilar evet hep yüz üstü yatıyor bende ne zaman gitsem. Bir de bacağı var da kırip oturmuş öyle güldüm ki doktor sağlıkli oldguna işaret deynce öyle sevindm ki. Bizim de dudağı köfte gibi geldi sanki.melez oldugu için kivircik saçı ve köfte dudaklar yönünde

Merdiven inip çıkmak da baya hareketlendiriyor doktor bana öyle demişti hep ise yarıyor bir de kahve
Kalbine tam bakmak için dönmesi lazım dedi ama keyifci adam dönmedi. Ben sanki biraz karnimda var gibi hissetmeye basldm. Tekme olaymz da yok ondan belki de

Hala mi as erme mi.oda nesi ben.hic ermedim arkadas neden yaaaaa
Benxe de olmadı. Yalniz aglayan arkadaşın yediği seyden siparis verdim Migros a
Saclari bana dudaklari babaya benzerse al bizden de kıvırcık bir köfte dudak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…