2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
6 aydan sonra hizli geciyor benim 6 aydan sonra kargo beklerken bir baktim dogum gelmis yasasin internet alisverisi. Son aylar hazirliklar hizlaninca hemen geciyor zaman
inşallah öyle olur canım ya :) bencede yaşasın internet alışverişi :)

bana mi sordun cnm. ertan bey deyim ben.

yok cnm. hatta ben aglayamiyrm. ama hormonlar herseyi yaptirir. dert etme.

guzel sonuclar al cnm.

cnm dun dr um az ye ve ara ögün atlama dedi. aslinda yapilan hata hep ara ögün atlamak da...
Ah ah hiç sorma öğün de atlamıyorum az da yiyorum yani öyle doyasıya falan değil midem yanıyor zaten çok doldurmuyorum midemi. Gel gör ki faydası yok. Doğuma kadar böyle devam ederse diye bir hesap yaptım. Keyfim kaçtı mutsuz mutsuz oturuyorum.

Yahu bebek.hediyeligi.ne.dusunuyorsunuz kokulu tas lolipop cok mu.kirocan.olur bir de kapi susu icin fikri.yada takip.ettigi.bir yeri.olan.varsa acigim.onerilere

Canım çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine. Ucuz atlatmışsın.

Seker.kumbarasi renk.katsin.diye dusundum.ama cok.mu dogum.gunu havasinda.olur

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-18-13-41-11.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2019-04-18-13-41-00.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2019-04-18-13-40-47.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
hemen yatirmiyrsun cnm. gazini cikarirken fazla sutu agzindan atiyor zaten. sonrada yan yatir. ilk birkac ay donemedikleri icin oldugu gibi kaliyor kuzular
22+5 benim bugun oldum cnm. saglik ocagi kagit vs istemedi. zorla yaptilar hatta .
Yaaa banada çok hızlı geçiyo biraz daha yavaş geçsin diyorum böyle 7 8 ay daha durabilirim :)))
iste benden 1 tane daha. develer gibi 15ay gebe kalabilirim

Dün gece yatınca hareketlendi içimde pıt pıt vuruyor içerden. Bi an doğduğu zamanı düşündüm, karnımdaki halini, onu bu kadar yakından hissetmeyi çok özleyeceğim galiba
ben de canım bu tekmelere karnımda onu hissetmeye o kadar alıştım ki sanırım çok özlüyeceğim bu zamanları doğunca. Ama sağlıkla gelsinler inşallah o zamanda rabbim başka güzel duyguları tadıracak inşallah

Kiz emzik.neymis oyle be vallahi resmen korku.filmi

Ya bana çok abartıyorlarmış gibi geliyor. Ailede en uzun süre emzik kullanan benim. Seneleeerce de parmağımı emmişim. Annem bırakayım diye her yolu denemiş. Ne dişimde bozukluk var, ne damağımda sorun var, ne konuşma problemi. Üstelik ailede diş teli kullanmayan tek kişi benim ve ağız yapımdan çok memnunum. Ben emzik kullanırım bence galiba sanki.

Çok geçmiş olsun yaa

belki bebekte damak problemi varsa problemi artırıyordur. hiç emzik emmemişim. diş ve damak yapım tamamen problemli. çenem dar geri ön dişlerim dişlek ve şuan 3 yıldır tellerim var. hiç emzik almayan kuzenim bebek emmesini bırakmadığı için yani bebekler dilleri emiyorya onu bırakmadığı için ön dişlerinde sorun oldu tel tedavisi gördü. kısaca her bebekte olcak diye kural yok ama belki var olan problemi artırıyordur.

ben 4 yaşına kadar emmişim, benim dişlerim de sorun oldu.bence fazla abartmadan ek gıdaya geçene kadar verilebilir, fazlası zararlı.

Aynen, bence de kişiye göre değişebiliyordur.

6 ay yetmez mi.peki ilk 6 ay emzik
ne alti ayi, ben gayet 1 yasina kadar veririm herhalde.

emzik almayan cocugu sakinlestirmek/durdurmak/avutmak zor yaa. bal yegenim su anda 10 aylik, aciktigi zaman, yorgun oldugu uykusu geldigi zaman basiyo cingari. emzik almadigi icin ona mama verene kadar veya sakinlestirip uyutana kadarda yoruyor annesini babasini.
emzik verince en azindan cocuk sakince idare ediyor sen o arada mamasini hazir edersin falan yani.

emzige alistirmak icin cok ciddi caba sarfedecegimden eminim. agiz yapisi/konusmasi filan hic umrumda degil Allahin izniyle hicbisii olmaz. cevremde cok emzik emip hicbir sorunu olmayan cocuk var.

Yahu bebek.hediyeligi.ne.dusunuyorsunuz kokulu tas lolipop cok mu.kirocan.olur bir de kapi susu icin fikri.yada takip.ettigi.bir yeri.olan.varsa acigim.onerilere
Ben yapmayı düşünmüyorum. En temizi :) onun yerine sadaka veririm ona yapacağım masrafı. Ama tabiki heves edenlere isteyenlere saygım sonsuz. İnşallah en güzelini en uygun fiyata yaparsınız ama benimki de bir fikir olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…