ben bal kavanozlarini cok seviyorum, onu dusundum acikcasi! Tatli bir anahtarlikta olabilir belki..Kardesimin esi dogum yapti gecen hafta, oraya giderken balon almak icin hediye magazasina girince cok tatli anahtarliklar gordum. Tahtasina asmislar al götür yani haha. Balonla arasindaki fiyat farki kucuktu yuzden balon yerine bunlari aldim hastane odasinda gelenlere dagitsin diye:Yahu bebek.hediyeligi.ne.dusunuyorsunuz kokulu tas lolipop cok mu.kirocan.olurbir de kapi susu icin fikri.yada takip.ettigi.bir yeri.olan.varsa acigim.onerilere
Çok güzeller canım güle güle kullan. 2yaşa kadar yastık kullanmayı önermiyorlar. Sadece çarşaf için 40tl fazla geldi bana sanki. Ama mutlaka evde bulunması gereken şeyler. Alez almayı unutma canımmEnglish home dan carsaflar geldi, ben penye kalitesini begendim. Sepette ek indirimle alırken 25 liraya gelmişti takımı. Beyaz ve gri aldim.
English Home Online Alışveriş | English Home
Nevresim, Ev Dekorasyonu, Küçük Ev Aletleri, Yemek ve Kahvaltı Takımları, Mutfak tekstili ve onlarca seçenek English Home'da. Kaliteli modeller ve uygun fiyatlarla alışveriş yapmak için hemen tıklayın.www.englishhome.com
Çok sirinler kiz bayıldımben bal kavanozlarini cok seviyorum, onu dusundum acikcasi! Tatli bir anahtarlikta olabilir belki..Kardesimin esi dogum yapti gecen hafta, oraya giderken balon almak icin hediye magazasina girince cok tatli anahtarliklar gordum. Tahtasina asmislar al götür yani haha. Balonla arasindaki fiyat farki kucuktu yuzden balon yerine bunlari aldim hastane odasinda gelenlere dagitsin diye:
Eki Görüntüle 2259928
cok sevdi bizim gelin haha..
Hastane odam icin sekerlemeler dusundum. Evime bebek gormeye gelenlere bal kavanozu alirim galiba. Yaninda etiketinde ismi yazan cikolatalar olur ve mavi sekerlemelerden hazirlarim kucuk cam kavanozlara.
Eki Görüntüle 2259930
Mevlud icinde mevlude uygun hediye dusundum;
Eki Görüntüle 2259931
Cüz cantasi, cüz ve tesbihte olabilir bu kokulu sabunlarin yerine. Henüz karar vermedim vaktimiz de cok nasilsa:)
Yaa baylyrm o tiplere ben deee. Aynı buuuBenxe de olmadı. Yalniz aglayan arkadaşın yediği seyden siparis verdim Migros a
Saclari bana dudaklari babaya benzerse al bizden de kıvırcık bir köfte dudak
Yastik kilifini bel yastigimda kullanmayı düşünüyorum. Malum o odada çok oturacağızÇok güzeller canım güle güle kullan. 2yaşa kadar yastık kullanmayı önermiyorlar. Sadece çarşaf için 40tl fazla geldi bana sanki. Ama mutlaka evde bulunması gereken şeyler. Alez almayı unutma canımm
Gunduz yanindayken duz yatirabilirsin. Yaninda olmadigin zamanlarda yan yatirman daha iyi olur. Valla ben cocuk kendi donene kadar biraz kafayi yemistim. Hem kafasi yamuk olcak diye kayinvalide baskisi vardi uzerimde. Surekli kontrol ediyordum. Cok kontrol edince de pimpirikli oluyordum. Bebek buyutmek kadar cevre baskisi da insani yoruyor.Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
Canım reflü yastığı alacağım, yüz üstü yatırmayı düşünüyorum. Annem 3 çocuğu öyle büyütmüş. Sürekli yan ve sırt üstü yatan bebeğin kafası yamuk olur. Sürekli çevireceksin. Emdikten sonra gaz çıkartma faslı var fazla sütü atar zatenKızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
Aha bunun burnu da kocam. Beyaz tenli böyle bir şey hayal etseneYaa baylyrm o tiplere ben deee. Aynı buuuEki Görüntüle 2259944
Çok güzeller cnm iyi düşünmüşsün bizede fikir olduben bal kavanozlarini cok seviyorum, onu dusundum acikcasi! Tatli bir anahtarlikta olabilir belki..Kardesimin esi dogum yapti gecen hafta, oraya giderken balon almak icin hediye magazasina girince cok tatli anahtarliklar gordum. Tahtasina asmislar al götür yani haha. Balonla arasindaki fiyat farki kucuktu yuzden balon yerine bunlari aldim hastane odasinda gelenlere dagitsin diye:
Eki Görüntüle 2259928
cok sevdi bizim gelin haha..
Hastane odam icin sekerlemeler dusundum. Evime bebek gormeye gelenlere bal kavanozu alirim galiba. Yaninda etiketinde ismi yazan cikolatalar olur ve mavi sekerlemelerden hazirlarim kucuk cam kavanozlara.
Eki Görüntüle 2259930
Mevlud icinde mevlude uygun hediye dusundum;
Eki Görüntüle 2259931
Cüz cantasi, cüz ve tesbihte olabilir bu kokulu sabunlarin yerine. Henüz karar vermedim vaktimiz de cok nasilsa:)
25 se gayet iyi canım, ben 38gördüm ekstra indirimmi verdilerYastik kilifini bel yastigimda kullanmayı düşünüyorum. Malum o odada çok oturacağızcarsaflar lastikli 25e çok iyi geldi tabi bana. Alezi de lcw de buldum hem de fiyata bak (resmen mezarciyim) ama ölçü yazmamislar
Bebek Alez - LC WAIKIKI - 24,99 TL
Bebek Beyazı Bebek Alez size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 7YC322Z1-JPXwww.lcwaikiki.com
Sepette %20 vardı25 se gayet iyi canım, ben 38gördüm ekstra indirimmi verdiler
Bende hormonlu bebıse yararı yok zamanı olmadıgı ıcın ıcınde vıtamın oranıda düşük aklıma gelsede bebısım ıcın hep vazgectım. Cılek ıstedı canım bekledım nısan ayını daha yenı yedım. Ya da benzer tatdakı meyvelerı tüketmeye calıstım kısın.Aralık ayında karpuz diye tutturmuştum, sonrasında ekseriyetle mevsimi olmayan meyve ve sebzeler rüyalarıma giriyordu. Allah'tan hamile manavları varmış
Slm kızlar bi sorum olcak benim iki kaybim olduğu için ve pıhtılaşma olduğu için riskli gebelik doktruna gidiyrm devlette sağlık ocağı hemşiresi tetenoz aşısı için doktruna sor bi kağıt versin ona göre gel yapayım dedi bende pazartesi doktra sordum her hamile vuruluyor vurdur dedi bende bi kağıt verirmisiniz dedim öyle yazı vermiyoruz dedi basından savdı resmen yani Allah korusun bisey olsa kimse sorumluluk almıyor bende napcagimi şaşırdım smdi 22+2 günlük çıkıyor gelişimine göre aşının günü ne zman bitiyor onuda bilmiyorum?
bende aşermedim, eşim aşeriyor benim yerime:) fırsat kalmadı:)Hala mi as erme mi.oda nesi ben.hic ermedim arkadas neden yaaaaa
Sağol cnm ne zman yaptırdın asiyi bi sorun olmadı herlde dmi bende yaptırayım ozmanBende riskli gebeyim canım.Pıhtılaşma için iğne kullanıyorum öncesinde de iki kaybım var.Bende hiç sorun çıkarmadılar direk yaptı hemşire.Aşının zamanı ne zaman geçiyor bilmiyorum
Slm kızlar bi sorum olcak benim iki kaybim olduğu için ve pıhtılaşma olduğu için riskli gebelik doktruna gidiyrm devlette sağlık ocağı hemşiresi tetenoz aşısı için doktruna sor bi kağıt versin ona göre gel yapayım dedi bende pazartesi doktra sordum her hamile vuruluyor vurdur dedi bende bi kağıt verirmisiniz dedim öyle yazı vermiyoruz dedi basından savdı resmen yani Allah korusun bisey olsa kimse sorumluluk almıyor bende napcagimi şaşırdım smdi 22+2 günlük çıkıyor gelişimine göre aşının günü ne zman bitiyor onuda bilmiyorum?
Ben hiçbir sorun yaşamadım canım.Sadece bikaç gün kolum hafif ağrıdı o kdr. Ben 20+3 de yaptrdım aşıyı.Sağol cnm ne zman yaptırdın asiyi bi sorun olmadı herlde dmi bende yaptırayım ozman
Inşallah bende senin gbi sorunsz atlatirim:)Ben hiçbir sorun yaşamadım canım.Sadece bikaç gün kolum hafif ağrıdı o kdr. Ben 20+3 de yaptrdım aşıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?