2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yahu bebek.hediyeligi.ne.dusunuyorsunuz kokulu tas lolipop cok mu.kirocan.olur bir de kapi susu icin fikri.yada takip.ettigi.bir yeri.olan.varsa acigim.onerilere
ben bal kavanozlarini cok seviyorum, onu dusundum acikcasi! Tatli bir anahtarlikta olabilir belki..Kardesimin esi dogum yapti gecen hafta, oraya giderken balon almak icin hediye magazasina girince cok tatli anahtarliklar gordum. Tahtasina asmislar al götür yani haha. Balonla arasindaki fiyat farki kucuktu yuzden balon yerine bunlari aldim hastane odasinda gelenlere dagitsin diye:

cok sevdi bizim gelin haha..

Hastane odam icin sekerlemeler dusundum. Evime bebek gormeye gelenlere bal kavanozu alirim galiba. Yaninda etiketinde ismi yazan cikolatalar olur ve mavi sekerlemelerden hazirlarim kucuk cam kavanozlara.

Mevlud icinde mevlude uygun hediye dusundum;

Cüz cantasi, cüz ve tesbihte olabilir bu kokulu sabunlarin yerine. Henüz karar vermedim vaktimiz de cok nasilsa:)

Çok güzeller canım güle güle kullan. 2yaşa kadar yastık kullanmayı önermiyorlar. Sadece çarşaf için 40tl fazla geldi bana sanki. Ama mutlaka evde bulunması gereken şeyler. Alez almayı unutma canımm

Çok sirinler kiz bayıldım

Çok güzeller canım güle güle kullan. 2yaşa kadar yastık kullanmayı önermiyorlar. Sadece çarşaf için 40tl fazla geldi bana sanki. Ama mutlaka evde bulunması gereken şeyler. Alez almayı unutma canımm
Yastik kilifini bel yastigimda kullanmayı düşünüyorum. Malum o odada çok oturacağız carsaflar lastikli 25e çok iyi geldi tabi bana. Alezi de lcw de buldum hem de fiyata bak (resmen mezarciyim) ama ölçü yazmamislar

Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
Gunduz yanindayken duz yatirabilirsin. Yaninda olmadigin zamanlarda yan yatirman daha iyi olur. Valla ben cocuk kendi donene kadar biraz kafayi yemistim. Hem kafasi yamuk olcak diye kayinvalide baskisi vardi uzerimde. Surekli kontrol ediyordum. Cok kontrol edince de pimpirikli oluyordum. Bebek buyutmek kadar cevre baskisi da insani yoruyor.

Kızlar bebeği emzirdikten sonra sırt üstü nasıl yatıracağız hiç bilmiyorum sırt üstü kusarsa boğulma riski falan ay allah korusun tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
Canım reflü yastığı alacağım, yüz üstü yatırmayı düşünüyorum. Annem 3 çocuğu öyle büyütmüş. Sürekli yan ve sırt üstü yatan bebeğin kafası yamuk olur. Sürekli çevireceksin. Emdikten sonra gaz çıkartma faslı var fazla sütü atar zaten

Çok güzeller cnm iyi düşünmüşsün bizede fikir oldu

25 se gayet iyi canım, ben 38gördüm ekstra indirimmi verdiler

Aralık ayında karpuz diye tutturmuştum, sonrasında ekseriyetle mevsimi olmayan meyve ve sebzeler rüyalarıma giriyordu. Allah'tan hamile manavları varmış
Bende hormonlu bebıse yararı yok zamanı olmadıgı ıcın ıcınde vıtamın oranıda düşük aklıma gelsede bebısım ıcın hep vazgectım. Cılek ıstedı canım bekledım nısan ayını daha yenı yedım. Ya da benzer tatdakı meyvelerı tüketmeye calıstım kısın.

Bende riskli gebeyim canım.Pıhtılaşma için iğne kullanıyorum öncesinde de iki kaybım var.Bende hiç sorun çıkarmadılar direk yaptı hemşire.Aşının zamanı ne zaman geçiyor bilmiyorum

Bende riskli gebeyim canım.Pıhtılaşma için iğne kullanıyorum öncesinde de iki kaybım var.Bende hiç sorun çıkarmadılar direk yaptı hemşire.Aşının zamanı ne zaman geçiyor bilmiyorum
Sağol cnm ne zman yaptırdın asiyi bi sorun olmadı herlde dmi bende yaptırayım ozman

Canım benimde öncesinde iki kaybım ve pıhtılaşmam var.Sağlık ocağı hiç sorun çıkarmadan direk yaptı iğneyi.Tetanozun zamanı ne zman geçiyor bilmiyorum.

Kızlar hastane süslemesi olarak bunları düşünüyorum kapı süsü farklı olacak. Mavi beyaz balonlar masa süsleri vs. Hediye vermiycem kimseye. Onlar getirsin çocuğuma

40 mevlüdü içinde böyle bir konsept belirledim gümüş ve lacivert olacak herşey. Hediye olarak yasin ve lokum kutusu vereceğim. Hiç yoktan iyidir. oğluma getirsinler altınları hediyeleri napıyım birde whatsapptan davetiye gibi birşey atarım ayrıntılı saat mekan için. Onuda hazırladım şimdiden görmemiş gibi Lohusa halimle tek tek arayamam ay ne kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…