2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Maşallah canım.Valla bende huyu suyu herşeyi babasına benzesin diyenlerdenim.Benim ki çikolata yiyince çok hareketlenmişti o yüzden 4boyutlu göremedik bile durmuyordu yerinde.Bir daha gittiğimzde normal ne yiyorsam yicem tatlı Bi şeyler yemeyi düşünmüyorum

Bı kaç saat hastanede mı kalmak gerekiyor nasıl oluyo bende haftaya işten gidip gelicem de şeker yüklemesi için

Artık 4 boyutlu yaptrmycgz degl mi? Bir de daha köy pekmezi yedim midem kötü oldu

Artık 4 boyutlu yaptrmycgz degl mi? Bir de daha köy pekmezi yedim midem kötü oldu

Benim gittiğim doktor her seferinde 4boyutlu gösteriyor canım ama malesef bizim kız yüzünü göstermiyor bir türlü Bir dahakine görücez inşallah. Bende de demir eksikliği olduğu için keçiboynuzu pekmezi içiyorum ama beni etkilemedi canım.Üstüne su içseydin belki ağır gelmiştir midene.

Yaa ne kadar güzel hep 4 boyutlu görmek

Benim eşim sarışın ve mavi gözlü herkes turist sanıyor :) Oğlumuzda eşime benzesin isterim. Karakter olarakta ama bazı huylarını ve fiziksel özelliklerini de benden alsın. Yani ortak olsa daha güzel olur ama bakalım doğunca göreceğiz kime benzediğini merak Ediyoruz fazlasıyla :)) evet evet ben sabah çikolata yiyip gitmiştim o zaman daha 12 haftalıktı yavrum ve doktor zor ölçüm yapmıştı :)

Gözün aydın kıza +1 ekleyin
Ah birde yüzünü görebilsek plesantaya dayamış hanımefendi yüzünü göstermiyor
Benim kızda dayamıştı aynı şekilde plesantaya yüzünün yarısını görebildik şimdiden nazlılar

Kızlar aş ermeleriniz hala devam ediyor mu? Neye aş eriyosunuz :)
Ya benimde öyle bi aş erme durumum olmadı. Olsun istiyorum bi akşam şöyle eşim aramaya çıksa falan sonra getirse doya doya yesem/ içsem ama yok yani :)) ama ilk aylarda şöyle bir durum oldu benim mideme tek kefir iyi geliyordu akşam 8 gibi sırf bana iyi geliyor diye eşim gidip kefir almıştı o sayılır mı :))

Gözün aydın kıza +1 ekleyin

Benim kızda dayamıştı aynı şekilde plesantaya yüzünün yarısını görebildik şimdiden nazlılar

Aynen canım ya doktor çok uğraştı ama anca yüzünün yarısını görebildik

Sağlıkla gelsin kızın inşallah :) 9. Cüz benimdi bende bitirdim haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…