2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa cidden nazlı demek ki güzellik. Ben tatlı yiyemdgm için fena tksndm nedense. Sürekli gösteriyorsa 4 boyutlu gorursn benim ki poz vermisti eli çenesinde hala inanmyrm biliyor msn karnimda diye

Aslan burcu olarak zor bir burcm ve bunun da farkindym eşim yengeç ve keşke tüm erkekler yengeç olsaa diyorum benden çok bisey almasin. Bu arada doktor yağ dokusu bundan sonra olusck tam.kime benzer o zaman anlaslr dedi

Yok yok bu heves istesem de olmaz olamaz bende hepsi çok güzel ve bunları simdden düşünmen artık organzyn üzerine de calismalsn canim

Aslan burcu olarak zor bir burcm ve bunun da farkindym eşim yengeç ve keşke tüm erkekler yengeç olsaa diyorum benden çok bisey almasin. Bu arada doktor yağ dokusu bundan sonra olusck tam.kime benzer o zaman anlaslr dedi
O zaman bu haftalarda eşlerimize çok bakalım hiç gözümüzün önünden ayırmayalım :))

gözleri boyu posu babaya benzesin dedim. gözleri hariç aynı babası. renkli olur diye çok umut ettim ama gözleri benden koyu bir oğlum var. bu da bana benzesin istiyorum besle büyüt babaya benzesin
Ben de gözleri babaya benzesin istiyorum ya eşimin gözleri masmavi ve iri çok güzel gerçekten benim çok hoşuma gidiyor inşallah ona benzer

Bal kavanozu çok farklı geldi bana acaba sebebi ne ki

Yan yatış yastığı aldım umarım faydası olur canım

Yaa cidden nazlı demek ki güzellik. Ben tatlı yiyemdgm için fena tksndm nedense. Sürekli gösteriyorsa 4 boyutlu gorursn benim ki poz vermisti eli çenesinde hala inanmyrm biliyor msn karnimda diye

Maşallah kuzuya. Bende hareket ettikçe şükrediyorum, gerçekten çok büyük bir mucize.Allah a binlerce kez şükürler olsun.

Canım saglik ocaklari oyle yazı falan istemiyo benim bildigim saçma geldi.Sen tekrar git görüş bence saglik ocagiyla doktorum igneyi vurulmami soylefi ayrica hic bir saglik ocagi yazi istemiyormus o yuzden vermedi de bakalim yani igneyi vurmak zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…