2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk onc
once ac karna kan aldilar sonra icecegi ictim 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan aldilar.
oggt mi ogtt mi neydi. sana onu yapmislar. o yuzden kotu olmussun cnm. normalde ac karna kan 50mg sekerli su 1 saat sonra kan seklinde yapiliyor..
neyse atlatmissin en azindan.

Benmde iki kaybim ve pıhtılaşmam olunca acaba aşının riski varda oyuzden mi yazı istedi riske atmadı diye düşünmüştüm ama benm gnu olup asi vurulan arkadaş varmış bende vurdurucam herlde :)

Elmalı bir içecekti:) ogt galiba evet 75 di miktarı. Gecti gitti cok şükür
sukur cnm. ogt yi endokrin dr.u yapmisti. beni mahvetmisti ... sedyede yatirmisti hemsire oglumdayken tabi. sonra kadin dogum cok kizmisti, 50mg lik olani bir daha yuklemisti
Benmde iki kaybim ve pıhtılaşmam olunca acaba aşının riski varda oyuzden mi yazı istedi riske atmadı diye düşünmüştüm ama benm gnu olup asi vurulan arkadaş varmış bende vurdurucam herlde :)
yok kuzum yahu. ben de ilk 2 bebegimi kaybettim. pihtilasmam var. hic tereddut etmedi dr bugun, vurdu gitti

Bilgisiz herlde bizm hemşire :) sağlık ocağı hemşiresi ve doktorundan hiç memnun değilim ztn

Bal kizim/bal oglum olayi yuzunden belki haha..

Bi bebege cok yakisiyo! Aslinda yegenimede aynisini almisti bizim diger gelin ama banane banane bende cok seviyorum haha.
Çok farklı bi konsept gerçekten bende bunu bi düşüniyim hoşuma gitti

Kızlar hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fotografçı araştırdınız mı? Özellikle Bursa’dakilerin fotografçı önerilerini bekliyorum

50 mg lık sekerli su nasıl oluyor peki o icecekten farkli mi . Ya da bildigimiz sekerli su mu :)

Kızlar hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fotografçı araştırdınız mı? Özellikle Bursa’dakilerin fotografçı önerilerini bekliyorum
Ben bursadayim ve fotograciyim cnm ama 5 sene oldu birakali ben dha bunları dusuncek aşamaya gelemedim malsf sağlıkla kucagma alayım yeter modundayim

Ben bursadayim ve fotograciyim cnm ama 5 sene oldu birakali ben dha bunları dusuncek aşamaya gelemedim malsf sağlıkla kucagma alayım yeter modundayim
Çok haklısın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Ben yaptırmayacağım canım. Bu bebek işi çok masraflı olmaya başladı, bitmiyo bunun eksiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…