2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben yaptırmayacağım canım. Bu bebek işi çok masraflı olmaya başladı, bitmiyo bunun eksiği
Evet canım masraflar fazla cidden ama bir hatıra kalsın istiyorum ben de kendim doğru düzgün fotograf çekemiyorum malum profesyonel biri birkaç poz bile çekse güzel olur dedim

Arkadaşlar bu genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben göbekten göremiyorum artik pek sir yasak zaten sizler neler yapiyosunuz

Kizlar hastane
Kızlar hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fotografçı araştırdınız mı? Özellikle Bursa’dakilerin fotografçı önerilerini bekliyorum
Ben guya dusunuyodum ama toplam bebek masrafim hayli artacak o yuzden wazgectim

Kızlar gece gece aklıma geldi detaylıyı yaptırdık çok şükür herşey yolunda fakat aklıma yine bir hamile vesvesesi takıldı benim kızın boyu mu kısa acaba 22 cm 408 gr biraz tıknaz mı diyorum kendi kendime bi de bu ara az hareket ediyor yavrucağızım

Gerçekten aş erdiğin zaman fark ediceksin manyakça bir can çekmesi, ağızda tadı hissetme, yutkunma falan aman Allahım

Günaydın, herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller birbirimize bol bol dua edelim inşallah.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü evlatlar nasip etin. Normal doğum ve kendi sancımızla bir avazda inşallah. Doğumdan sonra bol sütümüz olsun, bebeklerimiz hemmencecik emmeye başlasın, göğüslerimizde yara olmasın, bebeklerimiz de kolik olmasın, aylarına göre sağlıkla büyüsünler, gelişimleri çok güzel olsun. Doğumla birlikte kilolarımızı kısa zamanda kolayca verelim inşallah. Eşlerimizin sağlığı yerinde olsun, bol kazancı olsun, huzurlu ev aile ortamımız olsun... AMİNNNN

Ne güzel bir dua Allah razı olsun

Benmde iki kaybim ve pıhtılaşmam olunca acaba aşının riski varda oyuzden mi yazı istedi riske atmadı diye düşünmüştüm ama benm gnu olup asi vurulan arkadaş varmış bende vurdurucam herlde :)
Benimde öyle canım iki kaybım pıhtılaşma sorum var aşı yapıldı ikinci dozuda yaptırdım 3.de doğumdan sonra olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…