2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şeker yeyince tepikler geldi canım çok şükür:) patates ve makarna haslamasina bağladım kendimi suan iyiyim karin agrım var ishalden dolayi oda muhtemelen inşallah yarina düzelirim cok teşekkür ederim:)
Rica ederim cnm ishal çok zorlarsa Reflor diye bir probiyotik var o hemen toparlıyor bilgin olsun,ilac olmadığı icin kullanabilirsin güvenle.

Zeytinli senin ilk hamileliğin mi canım. Bu iğne konusunda her doktor başka bir şey söylüyor. Kimisi doğumdan sonra diyor. Kimisi de 28. Hafta gibi yapılacak diyor.
benim ilk doğumumda hem hamileyken hemde doğumdan sonra oğlumun kan grubuna bakarak yaptılar. bu hamileliğimde ise cvs yaptırdım ondan sonra yapıldı. sanırım doğumdan önce bir kere daha olup doğum sonrası kan grubuna göre tekrarlanacak. genelde ilk hamileliklerde problem olmaz geçmiyor deniyor ama her ihtimale karşın yapıyorlar

Benim eşimde yapıyor bizede doktor önermişti bel ağrılarım için iyi geliyo o an ama sonra yine ağrıyor

doğum günün kutlu olsun :) niye memnun değilsin ?
Nice mutlu senelere canım bn niye memnun değilsin
bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki. ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
EDIT: sabahtan beri doğum günümü kutlayanlar garanti bankası ,digiturk ve facebook menfaat dünyası

NİCE YILLARA canım. beterin beteri var 34

S Serpico19 sirlarini paylas bizle canim poziyon.nasildir yuruyus yapiyorum kilo gazla aldim hahahah
snowmotion seni taslarim 32 yasindayim insallah 32 de anne.olcam daha ikinci var muhtemelen Allah izin verirse 35 sonrasi olur ne yapalim 35 ustu olanlar var yas sadece rakam sen keyfine bak bosverr 30 yas sendromu kotu bisey yasadik ama geciyor bak yeni.yas.hediyen gobisinde ne mutlu saglikla gelsin insallah yeni yasin kutlu olsun

teşekkür ederim. gerçekten herkes giriyor mu 30 yaş sendromuna. geçen eşime dedim. elinde kahvesiyle ne diyon ya bakışı attı bana

Ben baya agir atlatmistim.vucudun çöküyor hissi kendini beğenmeme enerji his kaybi depresyon belirtileri vb vb zuhahaha gozun korkmasin geciyor snowmotion dusunmeye fırsatın olmayacak bebis kendinden.baskasini dusundurmeyecek annesi hala cok guzelsin anne guzelligi de geldi daha ne olsun depresyon yok hava cok.guzel

Herkese günaydııııınnnn Bugünn çok heycanlanıyımmm kontrole gideceğiz inşallah güzel geçer bir aydır görmüyorum oğluşumu o kadar çok özledimmm kiii hemen saatler geçsinn lütfenn geceleri hiç uyuyamıyorum 4 5 kere lavaboya kalkıyorumm yan yatmaktan artık yandaki kemiklerim ağrıyo ama herşeyede değer Annelik Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

R Rzg14 sinema denicem hahahah vallahi guzel.olur haa
dene sen dene...
sorma. oturtmuyor benimki. yalniz soyle bir fenalik yapiyor benim minnos. vajinaya dogru vuruyor. icin aciyor yahu o zaman.
günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm. 30 oldum. ve sanırım bu durumdan pek memnun değilim.
guzel yaslarin olsun. hormonlarin etkisiyle 30yas sendorumu olmussun ...
dur bakalim seker genciz. bak ben 36 yim. saglikli olup istedigin gibi hareket edebildikten sonra sayilar hicbirsey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…