RRzg14
evet gürültüye çok tepki veriyorlar. 23 Nisan töreninde gürültülü müzikler falan olunca coştu bebiş içeride. Ben de şşş sakin ol bir şey yok falan dedim gülüştük. Ciddi ciddi duyuyorlar artık çok sevimli bir durum bu
Şeker yeyince tepikler geldi canım çok şükür:) patates ve makarna haslamasina bağladım kendimi suan iyiyim karin agrım var ishalden dolayi oda muhtemelen inşallah yarina düzelirim cok teşekkür ederim:)
Zeytinli senin ilk hamileliğin mi canım. Bu iğne konusunda her doktor başka bir şey söylüyor. Kimisi doğumdan sonra diyor. Kimisi de 28. Hafta gibi yapılacak diyor.
benim ilk doğumumda hem hamileyken hemde doğumdan sonra oğlumun kan grubuna bakarak yaptılar. bu hamileliğimde ise cvs yaptırdım ondan sonra yapıldı. sanırım doğumdan önce bir kere daha olup doğum sonrası kan grubuna göre tekrarlanacak. genelde ilk hamileliklerde problem olmaz geçmiyor deniyor ama her ihtimale karşın yapıyorlar
eheheh cok sirinsin! ise neyin yaradigini ben sana anlatayim. kocalarimizin guclu kollari. sirtimi belimi omuzlarimi masaj yagiyla (herhangi bir güzel yagda olabilir) yagliyor ardindan 10 dakikalik bi masaj seansiyla beni rahatlatiyor. ellerin kollarin dert görmesin canim kocam diye bide gazliyorum oooh asagi yukari üc günde bir kez simartiyo beni sagolsun.
bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki. ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
EDIT: sabahtan beri doğum günümü kutlayanlar garanti bankası ,digiturk ve facebook menfaat dünyası
bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki. ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
EDIT: sabahtan beri doğum günümü kutlayanlar garanti bankası ,digiturk ve facebook menfaat dünyası
SSerpico19
sirlarini paylas bizle canim poziyon.nasildir yuruyus yapiyorum kilo gazla aldim hahahah snowmotion
seni taslarim 32 yasindayim insallah 32 de anne.olcam daha ikinci var muhtemelen Allah izin verirse 35 sonrasi olur ne yapalim 35 ustu olanlar var yas sadece rakam sen keyfine bak bosverr 30 yas sendromu kotu bisey yasadik ama geciyor bak yeni.yas.hediyen gobisinde ne mutlu saglikla gelsin insallah yeni yasin kutlu olsun
SSerpico19
sirlarini paylas bizle canim poziyon.nasildir yuruyus yapiyorum kilo gazla aldim hahahah snowmotion
seni taslarim 32 yasindayim insallah 32 de anne.olcam daha ikinci var muhtemelen Allah izin verirse 35 sonrasi olur ne yapalim 35 ustu olanlar var yas sadece rakam sen keyfine bak bosverr 30 yas sendromu kotu bisey yasadik ama geciyor bak yeni.yas.hediyen gobisinde ne mutlu saglikla gelsin insallah yeni yasin kutlu olsun
Ben baya agir atlatmistim.vucudun çöküyor hissi kendini beğenmeme enerji his kaybi depresyon belirtileri vb vb zuhahaha gozun korkmasin geciyor snowmotion
dusunmeye fırsatın olmayacak bebis kendinden.baskasini dusundurmeyecek annesi hala cok guzelsin anne guzelligi de geldi daha ne olsun depresyon yok hava cok.guzel
Herkese günaydııııınnnn Bugünn çok heycanlanıyımmm kontrole gideceğiz inşallah güzel geçer bir aydır görmüyorum oğluşumu o kadar çok özledimmm kiii hemen saatler geçsinn lütfenn geceleri hiç uyuyamıyorum 4 5 kere lavaboya kalkıyorumm yan yatmaktan artık yandaki kemiklerim ağrıyo ama herşeyede değer Annelik Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
RRzg14
evet gürültüye çok tepki veriyorlar. 23 Nisan töreninde gürültülü müzikler falan olunca coştu bebiş içeride. Ben de şşş sakin ol bir şey yok falan dedim gülüştük. Ciddi ciddi duyuyorlar artık çok sevimli bir durum bu
guzel yaslarin olsun. hormonlarin etkisiyle 30yas sendorumu olmussun ...
dur bakalim seker genciz. bak ben 36 yim. saglikli olup istedigin gibi hareket edebildikten sonra sayilar hicbirsey ...
Günaydın herkese snowmotion
Nice mutlu senelere
30'a basınca noluyor ya diye insan bir hüzünleniyor ama şu an 30larımda olmaktan çok mutluyum. Kendinin ve isteklerinin daha farkında, daha bilinçli, yaşamaktan daha fazla keyif alınan yaşlar olarak buluyorum.
30lu yaşlar çok güzel gelsenize