Ahhhh o hormonlar. Güzel mi güzelll senelerin olsun çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle. Doğum günün kutlu olsun:) kötü düşünme bundan sonrası çok daha güzel olacak bence.bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki.ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
EDIT: sabahtan beri doğum günümü kutlayanlar garanti bankası ,digiturk ve facebook menfaat dünyası
Canım ya benim de vajina kemiğinde (çatı mı oluyo orası bilmiyorum, tüylenmenin oldugu bölge işte) o kemiklerde bi ağrı var. Yürürken, oturup kalkarken fena zorluyor beni. Daha önce böyle bisey yasayan var mı?dene sen dene...
sorma. oturtmuyor benimki. yalniz soyle bir fenalik yapiyor benim minnos. vajinaya dogru vuruyor. icin aciyor yahu o zaman.
guzel yaslarin olsun. hormonlarin etkisiyle 30yas sendorumu olmussun...
dur bakalim seker genciz. bak ben 36 yim. saglikli olup istedigin gibi hareket edebildikten sonra sayilar hicbirsey...
Nice mutlu yılların olsun. Önemli olan sayısal değer değil sağlık mutluluk. İnsan sağlıklı olsun da ruhu hep genç kalıyor. Hem biz napalım 40 larda daha doğurcaz da büyütcez derken... Sağlıklı olalım da hayatta daha tatmin edici bir deneyim yok çocuk sevgisinden.bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki.ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
EDIT: sabahtan beri doğum günümü kutlayanlar garanti bankası ,digiturk ve facebook menfaat dünyası
Ben küçükken kadınlar 40 yaşındayız dediğindeannem 32 yaşındayken ben 12 yaşındaydım ne kadar büyük gelirdi çocuk gözümde
annem 34 yasinda ben doğmuşum 29 yıl önce bak olabiliyorannem 32 yaşındayken ben 12 yaşındaydım ne kadar büyük gelirdi çocuk gözümde
aynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum daAhhhh o hormonlar. Güzel mi güzelll senelerin olsun çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle. Doğum günün kutlu olsun:) kötü düşünme bundan sonrası çok daha güzel olacak bence.
Canım ya benim de vajina kemiğinde (çatı mı oluyo orası bilmiyorum, tüylenmenin oldugu bölge işte) o kemiklerde bi ağrı var. Yürürken, oturup kalkarken fena zorluyor beni. Daha önce böyle bisey yasayan var mı?
mutlu yillarin olsun, bende 30 oldum ocak ayında... Kadinlarin en guzel yaşlari ....günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm. 30 oldum. ve sanırım bu durumdan pek memnun değilim.
Öyle çok aşırı almadım aslında , tuhaf bi ağrı. Hani spordan gelince kas ağrısı olur ya hareket ederken, onun gibi . İnternette arattığımda bebeğin iri olmasına bağlı olduğu yazıyor benim yavru da iriymiş maşallah , acaba ondan mıdır... önümüzdeki ay doktora gittiğimde soracağımaynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum da
Ben 29 yasindayken ciddi aile sorunlarımız vardı, 30 oldugumda babam kanser oldu, bunalima da giremedim ağız tadiyla.günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm. 30 oldum. ve sanırım bu durumdan pek memnun değilim.
Onlar anlamaz. Onlae bunalima girmez. Girse de gostermez.teşekkür ederim. gerçekten herkes giriyor mu 30 yaş sendromuna. geçen eşime dedim. elinde kahvesiyle ne diyon ya bakışı attı bana
80liyim. Valla cocuk kendini buyutucek, benden 3-5 sene hayir var anca gerisi ona kalacakNice mutlu yılların olsun. Önemli olan sayısal değer değil sağlık mutluluk. İnsan sağlıklı olsun da ruhu hep genç kalıyor. Hem biz napalım 40 larda daha doğurcaz da büyütcez derken... Sağlıklı olalım da hayatta daha tatmin edici bir deneyim yok çocuk sevgisinden.
Nice yaşların olsun canım 30lara hoşgeldin alışıyorsun zamanlar ben 31 oldum:)bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki.ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
benimki normal aralık da gidiyo ama bilemiyorum hele uzun süre oturunca yürümek çok zor oluyiÖyle çok aşırı almadım aslında , tuhaf bi ağrı. Hani spordan gelince kas ağrısı olur ya hareket ederken, onun gibi . İnternette arattığımda bebeğin iri olmasına bağlı olduğu yazıyor benim yavru da iriymiş maşallah , acaba ondan mıdır... önümüzdeki ay doktora gittiğimde soracağım
bende cidden rahatlatiyor. o aksam rahat ediyorum. sonraki gunun yogunluguna gore tekrar baslasada olacak artik okadar:)Benim eşimde yapıyor bizede doktor önermişti bel ağrılarım için iyi geliyo o an ama sonra yine ağrıyor
Ben de 79’luyum canım. Daha bizde çok iş var ne 3/5 senesi canım. Benim ilk oğlan büyümüştü de son yıllarda su kaydırakları, lunaparklar, çocuk tiyatroları gibi mekanlarda yalnızlık çeker olmuştum. Şimdi az dişimi sıkıp iki yaşına getirince Mustafa Kemal ile takılırız çılgın eğlencelerde.Ooo çok eğleneceğiz işte ilk 2 yaş geçince.Ben 29 yasindayken ciddi aile sorunlarımız vardı, 30 oldugumda babam kanser oldu, bunalima da giremedim ağız tadiyla.
Ama 31imde ayri eve ciktim, 2 sene önce ayrildigimiz İstanbul a geri döndüm kendi evimi kurdum. Ait hissettigin yas en guzeli. Misal ben 50lerimdeyim
Onlar anlamaz. Onlae bunalima girmez. Girse de gostermez.
80liyim. Valla cocuk kendini buyutucek, benden 3-5 sene hayir var anca gerisi ona kalacak
Annem beni 35 yasinda dogurmus. Ben ortaokula giderken 35 ölmek için güzel yas diye dusunurdum, yeterince yasamis olacağım. Bak kirk olmama ne kaldı. Hem "yirmidokuz" soyle soyle bitmiyor. Otuz oyle mi, bir nefeste soyleniyor
nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.Ben küçükken kadınlar 40 yaşındayız dediğindeölür bunlar yakında yazııkk yaşlılar diye düşündüğümü hatırlıyorum
ahah cok mu tatlisin sen kiz! nice guzel yaslara canim!! iyiki dogdun!bilmiyorum 30 yaş depresyonuna mı girdim anlamıyorum ki.ne güzel 20 li yaşlar güzeldi. annem 32 yaşındayken ben kocaman kızdım ben 30 umda daha hamileyim büyütcemde. eşim yeni bir iş kurdu. çok uzun saatler çalışıyor. son 2 yılım yalnız geçti. biraz biraz düzene girdi aman ne biliyim ya yalnız olduğumu hissediyorum. 30 uma geldim hormonlarım heyheyli
Kesinlikle daha yıpranıktılar. Şimdi kadınlar çalışıyor, kendilerine bakıyor. 40’ım diyenler kesinlikle en az 10 yaş küçük gösteriyor bence.nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.
Ben 29 yasindayken ciddi aile sorunlarımız vardı, 30 oldugumda babam kanser oldu, bunalima da giremedim ağız tadiyla.
Ama 31imde ayri eve ciktim, 2 sene önce ayrildigimiz İstanbul a geri döndüm kendi evimi kurdum. Ait hissettigin yas en guzeli. Misal ben 50lerimdeyim
Onlar anlamaz. Onlae bunalima girmez. Girse de gostermez.
80liyim. Valla cocuk kendini buyutucek, benden 3-5 sene hayir var anca gerisi ona kalacak
Annem beni 35 yasinda dogurmus. Ben ortaokula giderken 35 ölmek için güzel yas diye dusunurdum, yeterince yasamis olacağım. Bak kirk olmama ne kaldı. Hem "yirmidokuz" soyle soyle bitmiyor. Otuz oyle mi, bir nefeste soyleniyor
Benden duymuş olma poku yedikBen de 79’luyum canım. Daha bizde çok iş var ne 3/5 senesi canım. Benim ilk oğlan büyümüştü de son yıllarda su kaydırakları, lunaparklar, çocuk tiyatroları gibi mekanlarda yalnızlık çeker olmuştum. Şimdi az dişimi sıkıp iki yaşına getirince Mustafa Kemal ile takılırız çılgın eğlencelerde.Ooo çok eğleneceğiz işte ilk 2 yaş geçince.
Biz küçüktük ya, bir de bazi kadınlar erken yipraniyor. Annem öğle degildi, 50 sinde saclari beyazlamaya basladi ama hala benden iyi giyinir sokaga cikarken.nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.
Sevgili sevgilim benden 7 yaş küçük, hatta ay farki bile varsnowmotion I ikuayko onlar ne gircek bunalıma ya? Hayat onlara güzel ki.. Eşim 40’ına girdi, hala soranlara 37 ya da 38 diyor. Ben arkadan çıkıntı gibi “40, kıııırkkk” diye düzeltiyorum kabullenmiyor bence. “Zaman su gibi geciyor ne zaman 40 olacaksın anlamayacaksın bile” diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?