2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahhhh o hormonlar. Güzel mi güzelll senelerin olsun çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle. Doğum günün kutlu olsun:) kötü düşünme bundan sonrası çok daha güzel olacak bence.

Canım ya benim de vajina kemiğinde (çatı mı oluyo orası bilmiyorum, tüylenmenin oldugu bölge işte) o kemiklerde bi ağrı var. Yürürken, oturup kalkarken fena zorluyor beni. Daha önce böyle bisey yasayan var mı?

Nice mutlu yılların olsun. Önemli olan sayısal değer değil sağlık mutluluk. İnsan sağlıklı olsun da ruhu hep genç kalıyor. Hem biz napalım 40 larda daha doğurcaz da büyütcez derken... Sağlıklı olalım da hayatta daha tatmin edici bir deneyim yok çocuk sevgisinden.

aynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum da

aynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum da
Öyle çok aşırı almadım aslında , tuhaf bi ağrı. Hani spordan gelince kas ağrısı olur ya hareket ederken, onun gibi . İnternette arattığımda bebeğin iri olmasına bağlı olduğu yazıyor benim yavru da iriymiş maşallah , acaba ondan mıdır... önümüzdeki ay doktora gittiğimde soracağım

günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm. 30 oldum. ve sanırım bu durumdan pek memnun değilim.
Ben 29 yasindayken ciddi aile sorunlarımız vardı, 30 oldugumda babam kanser oldu, bunalima da giremedim ağız tadiyla.
Ama 31imde ayri eve ciktim, 2 sene önce ayrildigimiz İstanbul a geri döndüm kendi evimi kurdum. Ait hissettigin yas en guzeli. Misal ben 50lerimdeyim
teşekkür ederim. gerçekten herkes giriyor mu 30 yaş sendromuna. geçen eşime dedim. elinde kahvesiyle ne diyon ya bakışı attı bana
Onlar anlamaz. Onlae bunalima girmez. Girse de gostermez.
80liyim. Valla cocuk kendini buyutucek, benden 3-5 sene hayir var anca gerisi ona kalacak

Annem beni 35 yasinda dogurmus. Ben ortaokula giderken 35 ölmek için güzel yas diye dusunurdum, yeterince yasamis olacağım. Bak kirk olmama ne kaldı. Hem "yirmidokuz" soyle soyle bitmiyor. Otuz oyle mi, bir nefeste soyleniyor

Nice yaşların olsun canım 30lara hoşgeldin alışıyorsun zamanlar ben 31 oldum:)

b benimki normal aralık da gidiyo ama bilemiyorum hele uzun süre oturunca yürümek çok zor oluyi

Ben de 79’luyum canım. Daha bizde çok iş var ne 3/5 senesi canım. Benim ilk oğlan büyümüştü de son yıllarda su kaydırakları, lunaparklar, çocuk tiyatroları gibi mekanlarda yalnızlık çeker olmuştum. Şimdi az dişimi sıkıp iki yaşına getirince Mustafa Kemal ile takılırız çılgın eğlencelerde.Ooo çok eğleneceğiz işte ilk 2 yaş geçince.

ahah cok mu tatlisin sen kiz! nice guzel yaslara canim!! iyiki dogdun!
annem 36 yasinda besinci ve son cocugunu dogurmustu, ben 34 yasimda ilk cocugumu doguracagim insallah:) ne farkli hayatlar dimi. bazen kendi cocuklarim benim yasima geldiginde ben kendim 70 yasinda olacagima hafif uzuluyorum. olsun, sukur Rabbime, nasip olmasi bile oyle guzel ki.

nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.
Kesinlikle daha yıpranıktılar. Şimdi kadınlar çalışıyor, kendilerine bakıyor. 40’ım diyenler kesinlikle en az 10 yaş küçük gösteriyor bence.

snowmotion I ikuayko onlar ne gircek bunalıma ya? Hayat onlara güzel ki.. Eşim 40’ına girdi, hala soranlara 37 ya da 38 diyor. Ben arkadan çıkıntı gibi “40, kıııırkkk” diye düzeltiyorum kabullenmiyor bence. “Zaman su gibi geciyor ne zaman 40 olacaksın anlamayacaksın bile” diyor bana

Benden duymuş olma poku yedik
nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.
Biz küçüktük ya, bir de bazi kadınlar erken yipraniyor. Annem öğle degildi, 50 sinde saclari beyazlamaya basladi ama hala benden iyi giyinir sokaga cikarken.
Sevgili sevgilim benden 7 yaş küçük, hatta ay farki bile var daha 40a girdiğini gormeme cok var da 30u gordum, cok tinlamadi.

Hayat sizi öyle yerlere götürecek ki hic dusunmediginiz seyler yaparken bulacaksiniz. Bu da benden size yaşlı tavsiyesi olsun Herşey geçici. Aslolan hep sizsiniz. (Bir de cocuklarimiz bundan sonra, elveda özgürlük)

Efelihayat canım ben yatmadan once bıraz düz yatıyorum sonra sola dönüp cok yumusak yastıgı bacagımın arasından tam karnımın altına koyuyorum üstüne göbegım gelecek sıkılde yatıyorum gecede ne tarafa yattıgımın onemı yok uyuduktan sonra cunku vucud kendını en ıyı hıssettıgı sekle getırıyor. Kılo alımı bel agrısını attırıyor bence. D vıtamını eksıklıgı de agrı yapıyor onu da artık güneste yürüycez ve d vıtamını takvıyesı sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…