2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklsın cnm bende güvenip bu yüzden alamıyorum fazla internetten trendyoldan pike almıştım çift kişilik seçtim tek kişilik geldi orjinal saat diye aldm sahte geldi bidaha da almadım ordan
yıllardır netten alışveriş yapıyorum ilk kez başıma geldi. böyle bir durum. yaptıkları indirimleri böyle çıkarıyorlar bir yerlerden

Sağol cnm iyi oldu öğrendiğim bnde arastirirm bari son ana birakmam

Haklsın cnm bende güvenip bu yüzden alamıyorum fazla internetten trendyoldan pike almıştım çift kişilik seçtim tek kişilik geldi orjinal saat diye aldm sahte geldi bidaha da almadım ordan
tabi birde şöyle birşey var sahte bile olsa bir ürün olsa elimde geri iade ederim
elimde hiç bir şey olmadığı için iadede edemiyorum. keşke yırtık sahte ürün olsa elimde

Canim english home madam coco bunlar online alisveriste sinir hastasi ederler insani sakin sakin git magazadan al daha iyi ya yanlis urun yolluyolar ya hic yollamiyolar paranin yatmasini bekliyosun oda parfumu falan soylediysen ornegin nuhakkak kirik gelir hic sasmaz bikac kere o hatayi yaptim bi daha asla... Gider teyzelerle sira beklerim daha iyi

yıllardır netten alışveriş yapıyorum ilk kez başıma geldi. böyle bir durum. yaptıkları indirimleri böyle çıkarıyorlar bir yerlerden
Parasından çok insanı enayi yerine koyuyorlar o daha bir hırslandırıyor insanı...

Bu deterjan sampuan isi de valla iyce kafami karistirdi ne gyzel eskiden bi dalin vardi goz yakmayan adi altinda goz cikaran baska da bi sampuan bilmezdik... Simdi mustelasindan tut yok efendim buncheni sebamedi deterjan konusuna hic girmiyorum zaten o ayri bi vaka

tmm canim

bende masabaşı çalışıyorum ama sık sık kalkıp hareket ediyorum sabit oturamıyorum uzun süre. ondan dolayı belkide çok fazla ağrım yok. ama oturup kalkarken artık yavaştan zorlamaya başladı

Günaydın kızlar nasılsınız bir sürü alışveriş yapılmış ben daha hiç bir şey almadım deterjan arıyorum ama çok pahalilar ya sıvı deterjan alacağım granüller tam çıkmıyor
Bayadir arastiriyorum konuyu e bebegin baby&me 2 lt 35 tl en makulu o.gorunuyor bir de abc nin sivi bebek deterjanı hipoalerjenik serisi uygun

Merhaba kızlar.,deterjan konusunda instagram da mühendisin oğlunun yıldızlar listesine bakın mutlaka...blog linkini de ekliyorum...
https://www.muhendisinoglu.com/bebek-camasir-deterjanlari-yildizlar-listesi/

Ayrıca hastane çantsı için ilk kızımda yaptıgım ve çok pratik olan birsey aklıma geldi... Çorap hurçları var ya onalra koyun bebeğin hemşireye verilecek kıyafetlerini ve kendinizin de sığan kıyafetlerini . Ben dün 2 farklı renk aldım madame coco dan. Pembe olana bebeğinkileri koyarım diyorum...

Benimki giremem bayılırım diyor hahah :) yapçak bişi yok tek giricem nasipse

deterjan ve ıslak mendil unibaby, bez molfix ama sampuan ve yağ markası hala çok kafamı karıştırıyor
Valla açıkçası benimde kafam karışık. Unibaby ıslak mendil aldım. Deterjan duru granül kullanıcam bir süre sonra sıvıya geçerim belki. Bez prima premium almıştım birer paket 1 ve 2 beden. mühendisoğlunun yıldızlar listesinde yok maalesef ama olan bezlerin yorumları çok kötüydü, ya pişik ya sızdırma yaşayanlar çok fazla. Primalar bitince düşüneceğim ne alacağımı. Şampuan minoris düşünmüştüm ama yorumları okudum stok yapanlar bin pişman, kaşıntı kızarıklık değişik durumlar var. Sebamed düşünüyorum yine. Yağ markası hiç düşünmedim zeytinyağı kullanırım diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…