2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sebamedde aslında nettim ama göz yakıyor diyo yazıyor bazı yorumlarda. mustelayı araştırıyorum şimdi ama pahalı oda azcık

sebamedde aslında nettim ama göz yakıyor diyo yazıyor bazı yorumlarda. mustelayı araştırıyorum şimdi ama pahalı oda azcık
Sebamed ben oğlumda kullandım göz yakmıyor. Ama şimdi ki formunu bilmiyorum. Mustelaya ben de baktım pahalı geldi biraz. Olmadı onu aldırayım ben kv lere

merhabalar benim 2-3 haftadır falan göbeğim büyümüyor ek sanki kilo alımımda durdu gibi normal mi acaba

Resmini atar mısın o hurçların?

Granül deterjanlar dan behsetmis sanki genelde ben sıvı deterjan da daha rahat ettim granül de çift durulama yaptirmam bile bazen erimiyordu

deterjan ve ıslak mendil unibaby, bez molfix ama sampuan ve yağ markası hala çok kafamı karıştırıyor
İlk bebeğinde Dr umuz sebamedin sampuanini tavsiye etmişti ama biraz gözlerini yakıyor yağ hiç kullanmadım içinde petrol ürünleri var dendiği için ihtiyaç durumunda hakiki zeytinyağı kullandım yine aynısını yapmayı düşünüyorum unibaby nin ıslak mendilleri çok güzel deterjanı da öyle diye duydum ama denemedim yavaş yavaş almaya baslamaliyim sanırım

yıllardır netten alışveriş yapıyorum ilk kez başıma geldi. böyle bir durum. yaptıkları indirimleri böyle çıkarıyorlar bir yerlerden
Bundan 2.3 yıl önce annem için metrodan bilet aldım ankaraya kart ile iki.kere çekim yaptılar aradım söyledim hep ertelediler iade edicez iade edicez diye..ama sallliyorlar di belli yani..bi müddet bekledikten sonra 1.2 ay gibi gidip tüketici haklarına bildirdim mahkeme kararı ile paramı iade edip kendileri de ceza aldılar hakkımızı aramasak hep böyle davranıyorlar

Su zamana kadar dogumla ilgili en buyuk hayalimin rahat rahat kufur kiyamet saydirmak olmasi sebebiyle kocamin ynimda olmasini istiyordum tabi hala istiyorum ama artik daha duygusal sebeplerden.. O ani los ve sakin bir ortamda esimle birlkte yasamayi isterim ama pek mumkun olmicak. Keske her hastanede boyle ortam olsa.. Benm hastanemde sanci odasina kimseyi almiyolarmis yeme icme vs de yasakmis sezeryan riski olur diye duydum ins hayalimizdeki gibi dogum nasip olur hepimize

Uygunu varken pahaliya almaya bende acirim valla. Şahsen oncelikli olark ailelerin agir esyalari almasi taraftariyim. Mesela esimin ailesine yatak ve dolap kendi babama bebek arabasini aldirdim. Kayinvalidem tabi yorgan yastk havlu nevresim takimi vs de almis kendince ama onemli esyalari aldirttigm icin onlari sorun etmedm keyfine gore ne alirsa alsin hevesini kirmadim. Hastane cikisi zibin badi battaniye havlu bana gecelik vs gibi seyleri de annem ve babanemle ciktik onlar aldilar. Gerisini indirimlerden kendim aliyorum yavas yavas ama seninki yok illa ben bunlari cikip gezip alicm diyosa versin 73tlyi napalm:))

Sen herşeyi almışsın ayy pardon aldırmışsın kız geriye ne kaldı zaten alınacak ufak tefek şeyler onlarida alıver bari sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…