2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi hastanede doğum yapacaksın? Bende Medipolde yapacaktım o sancı odası saçmalığını öğrenince vaz geçtim.

nasıl ispat edeceğim ki elimde bir koli var firma kolide iki ürün var diyor resmi belgeler iki ürün var diyor. güya bana yollamadıkları videoda iki ürün varmış koliye konan

Hangi hastanede doğum yapacaksın? Bende Medipolde yapacaktım o sancı odası saçmalığını öğrenince vaz geçtim.

Medical park'ta yapicam ama daha detaylari konusmadim sadece nette arastirdigm kadarıyla boyleymis burasi. Benm sigortamin yuzdeyuz gectigi nadir hastanelerden oldugu icin degistirmem zor gorunuyo

Ben de biyokimyageranneyi takip ediyorum instagramda. Mühendisinoğlu bir süre sonra çok reklam yapmaya başladı, o yüzden güvenememeye başladım.
Biyokimyagerannede de şöyle bir durum var, o bayağı hassas, onun kadar yapmam mümkün değil, kendimce ara bir yol bulmaya çalışacağım.
Mesela kızımda Dalan roxyi kullanmıştım temiz içerik diye, onun dalan roxyi tavsiye etmediğini dün inceleyince gördüm. Kendisi sabun cevizi falan da kullanıyor, o kadar yapamam ama önerdiklerinden Sodasan deterjanı bebek için kullanmaya karar verdim, kendimize etimatiğe devam edeceğim.
Bebek için şampuana hiç gerek yok diyor, kızı da var 1 yaşında kızıma gerekli durumlarda sadece sabun kullanıyorum diyor. Ben şampuan kullanacağım, tamamen kullanmamazlık yapamam ama hafta 1 ya da 2 defa olarak kullanmaya karar verdim. Kızımı hergün banyo yaptırır, her gün şampuanlardım aslında o kadarına hiç gerek yokmuş.
Şampuan ve bebek yağı için de Weleda alacağım. Şu an en çok o içime sindi.
Yıkanabilir bez kullanıyor kızı için, ben ybb yapamam diye düşünüyorum keşke yapabilsem ama bana hiç uygun değil.
Burada da ybb kullanmayı düşünen anneler vardı, o ara ara tecrübelerini paylaşıyor, bir bakabilirsiniz.

Senin ki lerde iyi almış valla. Oğlumda annem yatak, kv lerde bebek arabası ve giyim eşyalarını almışlardı. Şimdi torunlar çoğaldıkça giysiye döndüler sanırım. Geçen kendi annem de para vermişti onunla bebek bezi ıslak mendil lohusa pedi, patikli alt falan almıştım. Şuan çocuklar için dolap yaptıracağım haberleri var ama ses çıkartan yok. Bir de büyük oğluma bazalı yatak alıcam. Bebekte onun büyüyen yatağına geçecek.
İki kişi çalışıyorlar onları da kendileri alsınlar diyorlardır belki de.

a
Bn daha hamile olduğumu ogrendigmde basladim planlari kurmaya bacim hahah e napayım alayim bari geri kalanini ben
ahhh bu kadinlar cok fenayiz valla
bende kaynanamin yaninda eşime bebek odasi modelleri gosterip askimmmm ne zaman alicz bu cok guzel degil mi tam da bebitomuza göre deyip kaynanaya dokundurdum. Sonuc kaynana bebek odasi sporsorumuz oldu haftasonu kısmetse bebek odasi alacagiz

Canım deterjan olarak ben boron kullanmaya karar verdim

Granül deterjanlar dan behsetmis sanki genelde ben sıvı deterjan da daha rahat ettim granül de çift durulama yaptirmam bile bazen erimiyordu

canım çok az koyacaksın. sıvı deterjanlarda masum değilse ondan listede yoktur. büyük kızımda alerjik bir çocuk ona da eti matik kullanıyrum. Kalıntı kalmıyor .

nasıl ispat edeceğim ki elimde bir koli var firma kolide iki ürün var diyor resmi belgeler iki ürün var diyor. güya bana yollamadıkları videoda iki ürün varmış koliye konan

Su kargo elemanlari iki dk durmuyo ki pakete acip bakalim tutanak tutturalim.. Normalde kargoyu kontrol edip oyle teslim alin diyolar ama nerdeeee... Her online alisverisimde tedirgin oluyorum eksik olur da nasil ispatlarim diye. Sistem cok sıkıntılı ya

sabun cevizi aldim canim şimdilik memnunum
ybb de resim attım
her ay alaçam inşallah şimdilik iki tane aldım
aslında ben de snowmotion gibi dolandırırım bi siteden sadece dış bez siparişi verdim gitmisler alıştırma kiloyu yollamışlar
hepsiburada dışında almayacam artik

İlk doğumum normal doğumdu bu da inşallah öyle olacak. Eşim son ana kadar hep yanımda oldu. Elele çektik sancıyı çok çok destek oldu. Ama doğuma girmedi son anda çıktı. Annem destek olur diyordum annem ve kayınvalidem panik olup inanılmaz strese soktular beni ve eşim eve götürdü onları. Bu defa da doktorum benim arkadaşım eşim isterse girer doğuma, ama asla gir gir demem. ama sancı aşamasında yanımda olur yine beni çok rahatlatıyor çünkü varlığı bile ...
Tavsiyem benim gibi yapmanız olabilir...

Arkdslar esim kongrrye gitti istanbula .ben doktoruma detaylı sonucu gösterip ordan anneme gdcgm.
Anneye gitmek deynce benim cok hareket etmeyen minigim heyecan yaptı sanrm pit pit hareket edyr yada komşu kuymak yapmıştı onun da hosuna gitti kuymak

ne kaynanalr var maslalh pek şansmışız
@sinemist57

Canım ybb diş ve iç nerden aldn? Bambu mu içindeki

hatta imza atamadan paketi açamazsınız diyorlar

Bugun annemlerin depodaki buyuk kızımın eşyalarını aldık. Resmen hazine buldum. Mothercare bodyleri çoktu bulduguma cok sevindim. Şimdi ateş pahası malum...tulumlar ve yeni doğan bizi 5-6 ay idare eder. Gezmelik 1-2 takım alsak yeter. 6 tane penye ve pazen battaniye vardı onları da aldım.
kotları vardı buyuk kızımın minicik 0-3 ay onları buldum belki giymez yaza denk geldiği için :))))
nevresim takımı ve banyo havlusu alacağım bende ....epey kafamda bitti alışveriş işi çok şükür listemi hazırlayıp denk gledikçe alırım....İkisinini aynı cinsiyette olması bu açıdan avabtaj oldu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…