- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Hangi hastanede doğum yapacaksın? Bende Medipolde yapacaktım o sancı odası saçmalığını öğrenince vaz geçtim.Su zamana kadar dogumla ilgili en buyuk hayalimin rahat rahat kufur kiyamet saydirmak olmasi sebebiyle kocamin ynimda olmasini istiyordumtabi hala istiyorum ama artik daha duygusal sebeplerden.. O ani los ve sakin bir ortamda esimle birlkte yasamayi isterim ama pek mumkun olmicak. Keske her hastanede boyle ortam olsa.. Benm hastanemde sanci odasina kimseyi almiyolarmis yeme icme vs de yasakmis sezeryan riski olur diye duydum ins hayalimizdeki gibi dogum nasip olur hepimize
nasıl ispat edeceğim ki elimde bir koli var firma kolide iki ürün var diyor resmi belgeler iki ürün var diyor. güya bana yollamadıkları videoda iki ürün varmış koliye konanBundan 2.3 yıl önce annem için metrodan bilet aldım ankaraya kart ile iki.kere çekim yaptılar aradım söyledim hep ertelediler iade edicez iade edicez diye..ama sallliyorlar di belli yani..bi müddet bekledikten sonra 1.2 ay gibi gidip tüketici haklarına bildirdim mahkeme kararı ile paramı iade edip kendileri de ceza aldılarhakkımızı aramasak hep böyle davranıyorlar
Sen herşeyi almışsın ayy pardon aldırmışsınkız geriye ne kaldı zaten alınacak ufak tefek şeyler onlarida alıver bari sen
Hangi hastanede doğum yapacaksın? Bende Medipolde yapacaktım o sancı odası saçmalığını öğrenince vaz geçtim.
Ee bi zahmet al bari.istersen eksiklerini de ben yollayım sana bisey kalmamış zatenBn daha hamile olduğumu ogrendigmde basladim planlari kurmaya bacim hahahe napayım alayim bari geri kalanini ben
Senin ki lerde iyi almış valla. Oğlumda annem yatak, kv lerde bebek arabası ve giyim eşyalarını almışlardı. Şimdi torunlar çoğaldıkça giysiye döndüler sanırım. Geçen kendi annem de para vermişti onunla bebek bezi ıslak mendil lohusa pedi, patikli alt falan almıştım. Şuan çocuklar için dolap yaptıracağım haberleri var ama ses çıkartan yok. Bir de büyük oğluma bazalı yatak alıcam. Bebekte onun büyüyen yatağına geçecek.Uygunu varken pahaliya almaya bende acirim valla. Şahsen oncelikli olark ailelerin agir esyalari almasi taraftariyim. Mesela esimin ailesine yatak ve dolap kendi babama bebek arabasini aldirdim. Kayinvalidem tabi yorgan yastk havlu nevresim takimi vs de almis kendince ama onemli esyalari aldirttigm icin onlari sorun etmedm keyfine gore ne alirsa alsin hevesini kirmadim. Hastane cikisi zibin badi battaniye havlu bana gecelik vs gibi seyleri de annem ve babanemle ciktik onlar aldilar. Gerisini indirimlerden kendim aliyorum yavas yavas ama seninki yok illa ben bunlari cikip gezip alicm diyosa versin 73tlyi napalm:))
ahhh bu kadinlar cok fenayiz vallaBn daha hamile olduğumu ogrendigmde basladim planlari kurmaya bacim hahahe napayım alayim bari geri kalanini ben
Canım deterjan olarak ben boron kullanmaya karar verdimBu deterjan sampuan isi de valla iyce kafami karistirdi ne gyzel eskiden bi dalin vardi goz yakmayan adi altinda goz cikaran baska da bi sampuan bilmezdik... Simdi mustelasindan tut yok efendim buncheni sebamedi deterjan konusuna hic girmiyorum zaten o ayri bi vaka
O markayi hic duymadim canim ben daha jarar veremedim deterjanda unibaby i cok ovduler ama bu dedigine de bakayimCanım deterjan olarak ben boron kullanmaya karar verdim
Granül deterjanlar dan behsetmis sanki genelde ben sıvı deterjan da daha rahat ettim granül de çift durulama yaptirmam bile bazen erimiyordu
nasıl ispat edeceğim ki elimde bir koli var firma kolide iki ürün var diyor resmi belgeler iki ürün var diyor. güya bana yollamadıkları videoda iki ürün varmış koliye konan
sabun cevizi aldim canim şimdilik memnunumBen de biyokimyageranneyi takip ediyorum instagramda. Mühendisinoğlu bir süre sonra çok reklam yapmaya başladı, o yüzden güvenememeye başladım.
Biyokimyagerannede de şöyle bir durum var, o bayağı hassas, onun kadar yapmam mümkün değil, kendimce ara bir yol bulmaya çalışacağım.
Mesela kızımda Dalan roxyi kullanmıştım temiz içerik diye, onun dalan roxyi tavsiye etmediğini dün inceleyince gördüm. Kendisi sabun cevizi falan da kullanıyor, o kadar yapamam ama önerdiklerinden Sodasan deterjanı bebek için kullanmaya karar verdim, kendimize etimatiğe devam edeceğim.
Bebek için şampuana hiç gerek yok diyor, kızı da var 1 yaşında kızıma gerekli durumlarda sadece sabun kullanıyorum diyor. Ben şampuan kullanacağım, tamamen kullanmamazlık yapamam ama hafta 1 ya da 2 defa olarak kullanmaya karar verdim. Kızımı hergün banyo yaptırır, her gün şampuanlardım aslında o kadarına hiç gerek yokmuş.
Şampuan ve bebek yağı için de Weleda alacağım. Şu an en çok o içime sindi.
Yıkanabilir bez kullanıyor kızı için, ben ybb yapamam diye düşünüyorum keşke yapabilsem ama bana hiç uygun değil.
Burada da ybb kullanmayı düşünen anneler vardı, o ara ara tecrübelerini paylaşıyor, bir bakabilirsiniz.
Kızlar eşiniz doğuma girecek mi? Okuduğum yazılarda sancı anında ve doğum anında eşinin yanında olması kadının hormonlarını ve sancı eşiğini etkiliyormuş. Olumlu anlamda. Eş ile temas önemliymiş. Hatta sancı anında loş ve sessiz bir ortamda eşim ve belki annen yada ablan belki bir arkadaşın... çok kalabalık olmadan sakin geçirmek gerekiyormuş. Bu ortamlar hormonlarını etkiliyor ve normal doğumu hızlandırıyormuş. Bilginiz olsun.
a
ahhh bu kadinlar cok fenayiz valla
bende kaynanamin yaninda eşime bebek odasi modelleri gosterip askimmmm ne zaman alicz bu cok guzel degil mi tam da bebitomuza göre deyip kaynanaya dokundurdum. Sonuc kaynana bebek odasi sporsorumuz oldu haftasonu kısmetse bebek odasi alacagiz
Canım ybb diş ve iç nerden aldn? Bambu mu içindekisabun cevizi aldim canim şimdilik memnunum
ybb de resim attım
her ay alaçam inşallah şimdilik iki tane aldım
aslında ben desnowmotion gibi dolandırırım bi siteden sadece dış bez siparişi verdim gitmisler alıştırma kiloyu yollamışlar
hepsiburada dışında almayacam artik
hatta imza atamadan paketi açamazsınız diyorlarSu kargo elemanlari iki dk durmuyo ki pakete acip bakalim tutanak tutturalim.. Normalde kargoyu kontrol edip oyle teslim alin diyolar ama nerdeeee...Her online alisverisimde tedirgin oluyorum eksik olur da nasil ispatlarim diye. Sistem cok sıkıntılı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?