2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz bu ne fenerbahce gs macinda bu kadar sponsor yok

Benimde arkadaşım 7 aylık gebe dün doğumu başladı iğneyle durdurlar bende çok korktum rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım ya su gibi akıntı geliyo bazen internetten baktım da bebeğin suyu yavaş yavaş sızdırma yapabiliyormuş erken Doğum riski falan diyor iyice korktum

Yaa çok kötü olmuş, ben yıllardır internetten alışveriş yaparım hiç başıma öyle şeyler gelmedi ama annemler 2 defa bana sormadan facebook/instagram üzerinden alışveriş yapmışlar, onlar dolandırıldı.
Normal çamaşırlarda sabun cevizinden genelde memnun kullananlar. Sanırım ybb de pek iyi sonuç vermiyormuş ama denemeden bilinmez tabi. Sadece bebek için değil eve ne kadar az kimyasal sokarsak o kadar iyi.

Amin canım ya su gibi akıntı geliyo bazen internetten baktım da bebeğin suyu yavaş yavaş sızdırma yapabiliyormuş erken Doğum riski falan diyor iyice korktum
Canm bazen benimde su gibi geliyor. Özellikle idrara çıkacağıma yakın zamanlarda. Damla damla çamaşırımda denk geliyor. Doktor çok az miktarlarda olabilir demişti. 6. Ay dayız artık olabiliyoruz az kaldı Allah’ın izniyle 3 ay sonra Burda Doğum hikayelerimizi paylaşıcaz.

aynen canim benimde

ay amin inşallah canim

İnşallah canım Sağ salım alalım yavrularımızı kucağımıza

değişik bi siteden alınca böyle başına geldi canim normalde bende alirim ama geri de göndermeye uğraşmadım

ne kaynanalr var maslalh pek şansmışız
@sinemist57
sagolsun iyi bi kadin, bize de yardimci oluyor market pazar alisverisimizi yapar yemegimizi yapar aksam eve gidince hazir sofraya otururum, kayinpederim vefat etti gorumcemde evlenince yavastan bizimle yasamaya basladi kendi evine arada gidiyor ama cogunluk bizde kalir, zaten evim büyük musait kendisine oda yapacagiz rahat etsin diye, ben dogum da yapinca cok yardimi olacaktır eminim. Simdilik iyi anlasiyoruz inş boyle devam eder.

Bende bakıyorum arada canm. Daha önce 2019 Nisan annelerinde ben de vardım. Sonra kaybettik maalesef. Şimdi okuyorum doğuruyorlar bir bir. Birbirlerine çok güzel destek oluyorlar. Biz de öyle oluruz. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşAllah..

Bizim kv de nin yanında da açtım bilerek eşime gösterdim oda takımını şöyle alalım bak bu kullanışlı gibilerinden kv de biz alırız ederiz falan dedi ama pek sanmıyorum onun böyle havadan konuşmaları çok var anca bir miktar para verirler gidin istediğinizi alın derler öyle bütün odayı alacaklarını sanmıyorum.. zamanında büyük eltinin çocuğu olduğun da kv de demişti odayı biz aldık diye şimdide biz almadık kendileri aldı diyo kadında az çakal değil kendisi bilir herkes biz eşimle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebişimiz için

Bir ben bulamıyorum kafama gore bisey ameliyat önluguyle kalıcam bu gidisle..aldıklarının resmini edermisin fikir olsun.bende bir gecelik ve pijama istiyorum
Öyle süslü puslu dgl sade klasik şeyler aldım açıkçası çok önemsemiyorum çünkü hastane de kalacağım süreyi evde de başka şey giyerim ztn bugün yıkadım kurusunlar atarım resimlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…