2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla hafta da 2 iyi yiyebiliyorsun, benim midem bir garip oluyor haftada 1 yiyorum. 2 ye çıkartabilsem keşke bende
Aslında hamilelik öncesi de severdim ama çok az tüketirdim .. Hamilelik olunca özen göstermek istedim biraz, o yüzden önce haftada 1 yapıyorduk, simdi akşam bazen yemek yapamadığım günlerde hadi balık atalım fırına diyoruz iyi oluyor canım. Öyle öyle haftada 2 oldu işte

Günaydın kızlar, ben dün karnıma bakıyorum da kocaman oldu daha yer kalmadı sanki 9. aya kadar nolucak nasıl olucak çok merak ediyorum
Al benden de o kadar cnm kocaman oldu karnım mideme dayandı artık yemek yemek işkence geliyor yanma hissi mide ağrısı git gide artıyor 3 ay nasıl geçicek bilmiyorum

Bnm sezeryan olacak eşime diyom gel doğuma diyo dayanamam ben annem de aynı valla ikisini de istemiyorum ztn onlar beni dglde bn onları sakinlestiririm sanırım uğraşamam hiç :)

Al benden de o kadar cnm kocaman oldu karnım mideme dayandı artık yemek yemek işkence geliyor yanma hissi mide ağrısı git gide artıyor 3 ay nasıl geçicek bilmiyorum
Mide yanması en büyük sıkıntım şu aralar. Allah beterinden korusun ama uykumdan terler içinde yangınla uyandığımı bilirim. Benimki artık yanma değil YANGIN

Bende benimkine gel diyorum ama seni oyle gormeye dayanamam diyo. Sanci anlarinda yanimda olur ama normal dogum olursa dogumhaneye girmez belki. Bende her animda yanimda olsun bebegimizin dogumunu gorsun istiyorum ama son zaman ikna ederim belki. Bi yandan da dusunuyorum ya dogumhanede fenalasirsa beni birakip onla ilgilenmesinler bi de

Benim kaynanamin yan çizme bir seçeneği kalmadi parayi hesabimiza yatirdik bile zaten kaynanam destek olmasa da ben kocama elinde sonunda aldirirdim basinin etini yerdim alana kadar yada bol trip ve acitasyon yapardim, hamilelik durumundan faydalanip yalancı gozyaslari da dökebilirdim... sonucta herşey biricik oğlusumuz icin

hatta imza atamadan paketi açamazsınız diyorlar
Sen her türlü ispatlarsın onu elinde bi delil olmasına gerek yok.onlar sana videoya da var diyorsa o yaziyi tut elinde tutanaga da bu notu yazmayi unutma ellerinde videyo olduguna dair. o zaman mahkemeye o videoyu sunarlar bakalım varmı yokmu..onlar ugrassin boşver.git belediye ye yap tuketici haklarina sikayetini bes 10 dakika ni alir sikayet etmen bi form dolduruyorsun sadece.onlar ugrassin sonrasinda..

Mide yanması en büyük sıkıntım şu aralar. Allah beterinden korusun ama uykumdan terler içinde yangınla uyandığımı bilirim. Benimki artık yanma değil YANGIN
Evt normalde çok üşüyen biriyim ama bu aralar nerdeyse atletle gezicem uyurkende üzerimi ortemiyorum hiç yaniyorum resmen ozellikle ayaklarim hiç sevmem ama sadece sırt üstü uyuyabiliyorum bu aralar saga donuyom biri sola donuyom öteki basiyo tekmeyi bırakmıyorlar uyuyayım cabuk geçsin su 3 ay istiyorum

Benim de cinsiyetler aynı ama ikisininde doğumu 6 ay arayla olacağından mevsimler pek tutmuyor.artik olanları denk gelenleri ucundan giyeriz

Bende bir kimyasal gecirdim devam etseydi doğum nisana denk geliyordu..nasip..allah bunları sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ins

Bende sade bisey aradım için bulamıyorum ya zaten nerde mavi pembe ayıcık bebek resimleri onlar..sade ama sık olsun normalde de kullanayim istiyorum.çarşıya bakıcam birde belki orda bulurum

belediyeye gitmeme gerek yok e devletten yapabiliyorum ama acaba zırt pırt çağırırlar mı bilemiyorum

belediyeye gitmeme gerek yok e devletten yapabiliyorum ama acaba zırt pırt çağırırlar mı bilemiyorum
Valla bizi hiç çagirmadi lar cnm.o zaman şikayet ederken belki şahit olarak ararlar dediler ama arayan soran olmadı.. hatta biz unuttuk bi gün elimize bi kağıt geldi mahkeme kararı diye şaşırdık tabi bu nedir diye..meğer o mahkemenin sonucuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…