2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bizde de kendi annemler bebek arabasını ve bir kaç parşa eşyasını aldılar. kayınvalidemlerden herhangi bir ses soluk yok bakalım ne olcak :)

Benimkilerin reklamini kaynanamgillere yapiyorum kaynanamlarin reklamini da benmkilere yapiyorum oyle oyle gaza geliyolar hahahah

Yürü be kim tutar seni...yap kız daha fazlasını yaptır hatta.bizler yaptırmiyoruz da ne oluyor...

Hahah gazi da aldim iste simdi korksunlar saka maka ben dersimi aldim gururmus aman ben yaparimmis yaranamiyosun valla.
Hayir yani oglumun yavrusu diye sevmeyi bilecekler oglumun evi diye gelmeyi bilecekler 2 kuruslari gecmicek yok oyle yağma eşleri fişfiklemek kilit nokta

bu muhendisinoğlu sayfasında çok reklam kokan hareketler yok mu? bana mı öle geliyor

Su muhendisinoglu nu bir ben sevemedim galiba diye dusunuyorm.. cok reklam ve kendini begenmislik kokuyo sayfasi bence. Ayrica Insaat muhendisi adam ve hesap ismine bakan kimya muh gida muh fln saniyo.. yani alttarafi kutunun ustunde yazan icerigi okuyup listeliyo. Onu ben de yapiyorum zatn. Bilincli her tuketicinin yapacagi bir sey. Kimyageranne ve gidadedektifi ni daha cok seviyorum

Hayır, etimatik var ya onun yeni adı boron oldu. Toz deterjan. Kimyasal oranı diğer deterjanlara göre çok daha düşük.
Toz ise pek tutmuyorum ben canim toz deterjani partikuller tam erimiyo ya bazen kaliuo camasirda cok haz etmiyorum ama kimyasali azsa yine de dusunmekt fayda var

bu muhendisinoğlu sayfasında çok reklam kokan hareketler yok mu? bana mı öle geliyor
Ben önceden takip ediyordum, sonra bir şampuan firması vardı, Halales gibi birşeydi, onun reklamını o kadar çok yaptı ki baydı.
Bir de Mustela'yı inanılmaz savunuyor ki Mustela Şampuanın içindeki bazı maddeler ciddi anlamda şüpheli. Uyaran insanları tersliyor falan. Sırf yıldızlar listesine Primayı sokmak için Türkiye'de olmayan bir modelini inceledi. Önden pr çalışması mı yaptırıyorlar, napıyor anlamadım.
Ay bilemiyorum bana samimi gelmiyor. Takibi bıraktım o yüzden.

bende takip etmiyorum ama buradan çok duydum diye ismini bakayım dedim ama. önerdiği markalar belli.

pratik45 bir ara ciddi şekilde sleepy reklamı yapıyordu. o zamandan beri bana da samimi gelmiyor.

Onlara farklı şeyler aldır bence canım

Lcw de güzel hamile kıyafetleri aldım ben canım ama denemek daha iyi netten bakmaktansa

Girecek canım benimki doğuma. Ama doğum anında bayılsa falan doktor ilgilenmiyor kesinlikle kendi haline bırakıyor bir köşede

Benım ablam fılan hep bılındık markalarla büyüttü ınu baby dalın canbebe fılan bana cogu sey para tuzagı gelıyor. Ben hıc takıp etmedım herkes onerıyor ama ben kucuk bır ılcedeyım elımın altında olması lazım hersy. O yuzden o degısık krem sampuan kullanmıycam. Suan bızım kullandıgımız herseyden de cocuk etkılenıyor bız bılındık sampuanlar kullanıyoruz sonucta. Onun yerıne pamuklu kalıtelı kıyafet alırım guzel organık seyler yedırırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…