2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi
Kotu seyler dusunme. Iyiye odaklan ama bebeklerimizin dogsa yasayabilecegi haftalar sevinelim. Benim iki arkadasim da erken dogmus. Hatta biri 28 haftalik dogmus 25 sene oncenin imkanlarinda. Gayet saglikli simdi, zekasi her seyi yerinde.

Benim makinemde gözle görülür herhangi bir kalıntı olmuyor ama bazı makinelerde dediğin gibi kalabiliyormuş.
Ben evkendigimden berinhic kati kullanmadim ama annemin ewinde dikkat ederdim kalirdi bazen hatta o da siwiya gecti en iyisi ben ilkten bi unibaby e baslim devaminda belki degisitieirim

Günaydın kızlar nasılsınız bir sürü alışveriş yapılmış ben daha hiç bir şey almadım deterjan arıyorum ama çok pahalilar ya sıvı deterjan alacağım granüller tam çıkmıyor
Ben deterjani temmuzda alicam butun aldiklarimi toplu yikayipnutuleyip yerlestiricem parca parca yikamim canim

ya kizlar seker yuklemesi nedir, yok oyle bisey almanyada hollandada dedim dedim neoldu; bu sabah randevumuzda banada seker yuklemesi yaptilar yahu nasil pisti o icirttikleri glikoz blehhh. neyse bakalim sonuc ne cikicak:) cok pardon sevgili Türk saglik sistemi haha..

Anlamadığim maaşı sizin orda almak zorundamı? Biraz ilgisiz davran surat as bakalım gideyim diyecekmi?

Anlamadığim maaşı sizin orda almak zorundamı? Biraz ilgisiz davran surat as bakalım gideyim diyecekmi?
Yahuuu alman devleti emekliliginizi turk bankasina yatiralim dedi, bunlar kabul etmedi. Almanyaya rahat rahat bidaha giris cikis yapamamaktan korktuklarindan. Esime dedimki bu sabah; annen dönsün. mayis sonuna kadar katlanamam asla. demesinmi; evet ramazandan sonra tekrar gelir diye. bana zorla kafayi yediricen sen herhalde HAAAAYIR! dedim. borc ver, maaş cekemiyo madem ozaman biz verelim onlari idare edecek yeterli parayi dedim, sene sonunda bebek mevludu icin geldiklerinde maaşlarini cektiklerinde geri öderler dedim. esim cok sicak bakmadi, napacak annengil ustune konacak degilya sacmalama, artik evlisin hibe edecek okadar paran yok kusura bakmasinlar dedim. hatta verirken ‘elim sikisik elaide den alicam’ dersin dedim.

surat asiyorum ama asamiyorumda. bugun alisverise goturdum, iyice gitme moduna girsin diye bi ton alman sekeri cikolatasi aldim, GIT GIT! imaasinda bulunarak ahaha

anlayacaginiz bize bebek hediyesi olayida yatti malum maaş cekemiicek ahahaah ay guluyorumda yaaa!

Ahahaha gülmeeee ahahahh!

canım çok az koyacaksın. sıvı deterjanlarda masum değilse ondan listede yoktur. büyük kızımda alerjik bir çocuk ona da eti matik kullanıyrum. Kalıntı kalmıyor .
Benim kızım da alerjik maalesef biz yeni geçtik normal deterjana sıvı deterjan kullandım ben iki yaşına kadar filan da granül kullanmıştım granüllü ayrı bir bardakta biraz bekleyip eritip eklemek gerekiyormuş sanırım artık öyle denerim

Ikı taraftandan bır sey duymadm en son kv kazak örüyordu annem uzakta onuda yapmıyor bende beklemıyorum esımle bır gun gıder alır gelrız hepsını maddı olarak sorun yok. Ikı tarafta altınını getırır. Hıc konu acmadık onu alın bunu alın dıye. Taaa bebıs yokken altın takarım demıstı kv takarsada ogluna takmazsada hıc umrumda olmaz ıkı tarafta yapmayınca guzel oluyor kıyas olmuyor bırı yapıp bırı yapmazsa sıkıntı oluyor

Vallahi annemler.parcalaniyor deliriyor diğerleri izliyor saka.gibi masallah özeniyorum olmasi gereken o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…