gunaaaaydin hayirli cumalar kizlaaar!
sabaha kadar ruyamda bebegimin kiyafetleriyle ugrastim, onu giydirdim onu cikardim. hayirdir insallah ♥
ya mubarek gunde gerilmiicem diyorumda; biliyo bazilariniz kayinvalidem turkiyeden bize geldi bir hafta önce. aksam esimle kapistim odamizda. maaşı (emeklilikleri) nisanin 30unda toplu olarak yatacak onu cekip gidecekti güya. dünde eve mektup geldi, mayisin sonunda yatacak diye. ay bi sinirlendim. ‘yeter artik ben her uc aydan uc aya anneni bir ay evimde agirlamak mecburiyetinde degilim, istemiyorum anladin mi is-te-mi-yo-rum!’ diye fisildayarak nasil bagirilirsa oyle bagirdim. istemiyorum yaa gercekten nefesim daraliyo simdi yazarken bile. mesela; bugün esimle erken uyanasimiz tuttu. actim game of thrones izliyoruz yatakta. saat 7.00/7.30 bu arada. bizimki icerde citir citir dolaniyo. ya cok pardon B*K mu var niye kalkiyosun bu saatte. niyeti beni rahatsiz etmek baska hicbisey degil. dört gun boyunca calismisim sabahtan aksama. birakta dinleniim dimi evde oldugum gün! la havle vela kuvvete Allahim nolur fesatlanmama izin verme diyorum ama yok