Canm annenden ıstersın ama kv ıstemedıgın ıcın yapmaz bunlar bırazda gelenek gıbı bırsey bızde cok bırsey alınmaz altın olur. Esımın memleketı tarafında kız tarafı ılk torunum odasını alır yatagını yorganını yapar. Bızde boyle bır adet yok altın alırkar bır kac parca elbıse bırde. Arkadasm hamıle yanımda annesı alıyor kv bı kac parca almıs kız delırıyor neden yapmıyorşar dıye maddıyatta onemlı ya yapacak durmda olmayabılıyor bazen. Ben ıyı nıyetımı koruyacagm sonuna kadarVallahi annemler.parcalaniyor deliriyor diğerleri izliyor saka.gibi masallah özeniyorum olmasi gereken o
Kiz durumlari iyi kotu olsa tamam yahu insan.halinden anlariz altin takar sanirimCanm annenden ıstersın ama kv ıstemedıgın ıcın yapmaz bunlar bırazda gelenek gıbı bırsey bızde cok bırsey alınmaz altın olur. Esımın memleketı tarafında kız tarafı ılk torunum odasını alır yatagını yorganını yapar. Bızde boyle bır adet yok altın alırkar bır kac parca elbıse bırde. Arkadasm hamıle yanımda annesı alıyor kv bı kac parca almıs kız delırıyor neden yapmıyorşar dıye maddıyatta onemlı ya yapacak durmda olmayabılıyor bazen. Ben ıyı nıyetımı koruyacagm sonuna kadar
Ben sabah sen biseyler izlerken bunun kalkinmasina takildim hayir saat 7 de neden uyaniyoki iyandiysan da ses etme uzan hani aa anne kalktinmi diycen vs bak bebegin dogumuna gelirler mi diye korkarken kadin daha dogurmadan 2. Ye gelecekYahuuu alman devleti emekliliginizi turk bankasina yatiralim dedi, bunlar kabul etmedi. Almanyaya rahat rahat bidaha giris cikis yapamamaktan korktuklarindan. Esime dedimki bu sabah; annen dönsün. mayis sonuna kadar katlanamam asla. demesinmi; evet ramazandan sonra tekrar gelir diye. bana zorla kafayi yediricen sen herhalde HAAAAYIR! dedim. borc ver, maaş cekemiyo madem ozaman biz verelim onlari idare edecek yeterli parayi dedim, sene sonunda bebek mevludu icin geldiklerinde maaşlarini cektiklerinde geri öderler dedim. esim cok sicak bakmadi, napacak annengil ustune konacak degilya sacmalama, artik evlisin hibe edecek okadar paran yok kusura bakmasinlar dedim. hatta verirken ‘elim sikisik elaide den alicam’ dersin dedim.
surat asiyorum ama asamiyorumda. bugun alisverise goturdum, iyice gitme moduna girsin diye bi ton alman sekeri cikolatasi aldim, GIT GIT! imaasinda bulunarak ahaha
anlayacaginiz bize bebek hediyesi olayida yatti malum maaş cekemiicek ahahaah ay guluyorumda yaaa!
Ahahaha gülmeeee ahahahh!
Boşver canım kımsenın aldıgı uc kurusluk seye ıhtıyacım yok bır kac yıl sonra bunu aldm lüksü olmaz en azından. En ıyısı kımse bısey yapmasın sonra yaptım ben yaptm ortada gezerler. Benım esım kımseye muhtac etmez sagolsun. Banada o yeterKiz durumlari iyi kotu olsa tamam yahu insan.halinden anlariz altin takar sanirimonu yapar galiba adet olayına ne dugunde girdik ne nisanda ne dogumda keske girseymisim zuhahaha
Aynen oyle yavrum Allah muhtac etmesinBoşver canım kımsenın aldıgı uc kurusluk seye ıhtıyacım yok bır kac yıl sonra bunu aldm lüksü olmaz en azından. En ıyısı kımse bısey yapmasın sonra yaptım ben yaptm ortada gezerler. Benım esım kımseye muhtac etmez sagolsun. Banada o yeter
Ben de bayıldımGülmekten karnım ağrıdı yawçok iyiymiş
Hangi markayi aldin? Siveno ve unibaby ler %40 indirim diyordu Instagram sayfasındaBen rossmandan aldım sıvı deterjan
Aha da biz. İnşallah hemsirelere falan çok kufretmeyiz de fazladan dikisimiz yaramiz olmazAy kendimi gördüm
Aynen öyle, hanımlar neden alinmadigindansa bir tarafin yapıp diger tarafin yapmamasindan dolayısıyla sorun ediyor. Evlenirken de beklemedim, cocukta da beklemiyorum. Üstüne evde 2 maaş eksildi artık, bebek geliyor, yine de alırsak biz alırız. Hiç beklentim yok. Hatta beklesen beklesem örgü vs beklerim, severim ben yadigar şeyler. Esimin babaannesinin dolabini bebk dolabi yapacağım, gecen gun de kayinvalidem esimin dedesinin entari gibi bir seyini verdi bana; düşün bir babaanne yapmış, onun oglu, benim kayinpeder, esim ve kardesleri en son da oğlum giyecek. 4 kuşak.. Aslında kiymetli olan bu benim gözümde.Ikı taraftandan bır sey duymadm en son kv kazak örüyordu annem uzakta onuda yapmıyorbende beklemıyorum esımle bır gun gıder alır gelrız hepsını maddı olarak sorun yok. Ikı tarafta altınını getırır. Hıc konu acmadık onu alın bunu alın dıye. Taaa bebıs yokken altın takarım demıstı kv takarsada ogluna takmazsada hıc umrumda olmaz ıkı tarafta yapmayınca guzel oluyor kıyas olmuyor bırı yapıp bırı yapmazsa sıkıntı oluyor
Şimdi yanlis anlasildim sanirim.kimse kimseye bakmak yada yapmak zorunda degil ama bir taraf yapıp digeri elestiriyor yada heves kırıp moral bozuyorsa buna karşıyım beklentim 0 kesinlikleHe 17 yaşında onlarin zoruyla evlensem amenna, o zaman neden yapmadilar derdim. 37 yaşında evlendim ben, zaten 18den sonra onlarin üstümde sorumluluğu yok ki. Hic bana baksinlar diye düşünmedim. Umarım çocuğum da düşünmez.
Canım aynı senin gibi dusunyrm artık kimden ne gelir dugunmde bile umrumda olmadı ki şunu alalm mi deyince ablalarm bile o var ondan aldk diye geri cevirdm hep hepsini de seviyorum ama bu konu nedense beni yorar. Yeri gelince birbirleri için bile onu almstk laflarni duyunca alsalarda kullanma taraftarı deglm.Boşver canım kımsenın aldıgı uc kurusluk seye ıhtıyacım yok bır kac yıl sonra bunu aldm lüksü olmaz en azından. En ıyısı kımse bısey yapmasın sonra yaptım ben yaptm ortada gezerler. Benım esım kımseye muhtac etmez sagolsun. Banada o yeter
Cunku bende aslan burcuyumCanım aynı senin gibi dusunyrm artık kimden ne gelir dugunmde bile umrumda olmadı ki şunu alalm mi deyince ablalarm bile o var ondan aldk diye geri cevirdm hep hepsini de seviyorum ama bu konu nedense beni yorar. Yeri gelince birbirleri için bile onu almstk laflarni duyunca alsalarda kullanma taraftarı deglm.
Eşim de benden beter bu konuda. Kucuklktn böyle yetişsin kimseden bir şey beklemsn kendine yetsin istyrm.
Ben hazırlıktan doktoraya kadar şehir ve yurt dışında okudum babam harici kimseden para görmedim ve öğretmenlik yaparak okdm kendi paramla yurtdışında okudum derken. Beklenti olmynca kimseden en iyi durum o.
ahahah
Yok annem onu dedim zaten, bir taraf yapiyo diğer taraf yapmayinca kullanılıyormuş gibi hissediyorsunuz, haklısınız. Ve burda cok konu okudum, gercekten de ne kirpsam kâr diyen aileler çok.Şimdi yanlis anlasildim sanirim.kimse kimseye bakmak yada yapmak zorunda degil ama bir taraf yapıp digeri elestiriyor yada heves kırıp moral bozuyorsa buna karşıyım beklentim 0 kesinlikle
Yok annesi hiç düşünme, ben ilk 7 haftalikken gittim olcumde 6 haftaydi. Bu ileri geri durumlari milimlik olcumler.Neyse boşverın kızlarbebısler saglıklı olsunda benım bebıs benı bıraz uzdu bır hafta geriye düşmüş. Ölçümdende kaynaklı olabılır dedı doktor cok plesantanın arkasındaydı yüzünü bıle gızlemıstı.Az kılo aldm ondan mı anlamadm. Bırdakı kontrole kadar endıselenmıycem o zaman da cıkarsa bılmıyorum ne olur. Suyum fılan güzelmıs.
Ayni sey bizde de oluyor alinan seyler begenilmiyo ya fazla olmus ya erken ya gerek yok seklinde... Hic guzel bi dawranis degil gercekten...Şimdi yanlis anlasildim sanirim.kimse kimseye bakmak yada yapmak zorunda degil ama bir taraf yapıp digeri elestiriyor yada heves kırıp moral bozuyorsa buna karşıyım beklentim 0 kesinlikle
Teşekkür ederim canım böyle pudra şekeri gibi kumaşı çok yumuşak instagramda buldum annem katalogtan arkadaşından almış:)Çok beğendim cnm. Güle güle giy. Pamuklu mu? Markası ne?
Cok cok guzel canim gule gule kullanTeşekkür ederim canım böyle pudra şekeri gibi kumaşı çok yumuşak instagramda buldum annem katalogtan arkadaşından almış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?