2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkür edrim canım limona sarıldım yine hamileliğimin başından beri hiç dinlenemedim. halı bile yıladım oğlum çikolatalı süt döktü bembeyaz halıya. ilk hamileliğimde prensesler gibiydim oysaki şimdi kül kedisi gibiyim

Ya ıste sız altının ıcınde olunca ben 7 aylık olmus oluyorum. Ama baskasına gore de altı aylıgım bak yıne tutmuyor. 1 kasım bende
Canım bende şöyle düşünüyorum mesela seneye bebeklerimiz nasip olursa 1 yaşlarını doldurucaklar ama biz onlara 2 yaşında demicez 1 yaşında dicez o yüzden bende şimdi 6 ayimi doldurup 7 aydan gün almaya başlıcam ama 6 aylık diyorum. Öbür türlü temmuzda 9 aylık deyip ağustosta 10 aylık doğurmuş gibi olurum yoksa

Yok birsey demedi bende günde 2 3 maden suyu içiyorum sık olmasada muzda yiyorum ama neden oldu anlamadım haftaya pazartrsi randevu gidince soracağım
Gunde 1den fazla madrn suyu icmesen iyi olabilir cnm. Fazlasi tansiyonu yukseltir odeme sebep olur

Iste bu ya bende aynı mantıkdayım. Yoksa temmuza 9 dersek temmuz 15 sorunca 9.5 aylık hamıleyım oluyor demek ıstıyen desın ama tıbba ters.10 ay on gunluk doguranlar var

Gunde 1den fazla madrn suyu icmesen iyi olabilir cnm. Fazlasi tansiyonu yukseltir odeme sebep olur
2-3 maden suyu cok tansıyonu tetıkleyebılır. Doktoruna danıs bencede. Çünkü cok acıberıcı kramp denen sey.
Yaaa bende her yemekten sonra iciyordum azaltayim artik çünkü içmeyincede midem şişiyor ağrı yapıyor bunuda doktora sorulacaklar listesine ekledim

Valla prenseslik sona erdi sanırım geçen pikniğe gittik. 20. Haftalık gebe arkadaş vardı 5 yaşında da oğulları var. eşi geldi gitti Tamm prensesim Tamm güzelim, al prensesim ver prensesim... diye diye hitap ediyor
Eşime baktım bana ; şşşş pişşşt baksana heyyy çocuk nerde şşş ayran istiyon mu
Eve geldik dedim bana bundan sonra prenses diceksin sinirlendim ya valla.. iş çocuk ev artık insan birşey anlamıyor sürekli yorgun bitkin hissediyorum.. ilkinde böyle değildim

gunaydin kizlaar, bi kamyon sikayetlenmeye geldim. Uc gecedir agridan sizidan uyuyamiyorum. pazar gunu annemlere gittik, yemekti cay servisiydi dolandim durdum. gece kalca yanlarimin agrisini size anlatamam. annem sagolsun benim lohusalik donemimi dusunup kaynanama bi patlak yaprak sarmasi verdi. evdesin nasilsa tum gun, gitmeden once elaide’ye yaprak sariver diye. pazartesi kayinvalidem birazini sarmis ben calisirken, aksam geldik tum patlagi sardik. omuz ve sirt agrilarindan tum gece ahlarimi ufflarimi hic sormayin. simdi Allah var kadin ‘bi kismini yarin saralim’ dedi, e ama iki aksamda yaprakla ugrasilmazki. Dun aksamda halamlarla annemler geldiler (bir isleri vardi yasadigim sehirde ben davet ettim). kayinvalideme guvendim yemegin yukunu o ceker halleder diye, ama tabi oda bana kaldi. esim Allah razi olsun benimle birlikte dolandi durdu dun aksam ama gece kalca agrisindan defalarca kalcalarimi doverken yakaladim kendimi.

yarin aksam gün var ama bana biraz uzak yerde. Insallah bugun biraz toparlarimda gün de sikir sikir süslü hatunlarin yaninda hem dinlenmis gorunurum hemde enerjik olurum..bu tempomdan nefret ediyorum. simdide ofisteyim, on ton is beni bekliyor. hayirlisi bakalim nasil gececek bu gun bu yorgunlukla. bugun dinlenebilecegim insallah, ama cooook yorgunum. biyerlerde biseyleri yanlis yapiyorum ama neyi bilemiyorum.

yorgun ve uykusuz olunca insan otomatik olarak bi tik stresli oluyor. bebegimden ozur diledim:)

siz nasilsiniz bakaliim, hersey yolundami?

Bizi düşündüklerinden cnm huzurumuz kaçmasın bize söz söyleyen olmasinda yeter ki herşeyi yaparlar
Valla bilerek kasıtlı bi saygısızlık yapmıyorum..olmadık yerde de laf söyleyen olursa haksız yere cevabını veririm kim okursa olsun ister kırılsın isterse kussun.eskiden hep alttan alan taraftım herşey de herkeze karşı.. ama artık öyle değil.. özellikle anne olduktan sonra başladı tırnakları mi çıkarma.islemi

Son durum bu. Eskiye döneceklerini zannetmiyorum, erken başlayanlar 3. Sınıftan sonra zorlanmaya başladılar.Eki Görüntüle 2264146
O zaman iki sene anaokulu mu olsun dersiniz..ne kadar çok karıştırdılar yaaa insan gönderse bi sorun göndermese bsbiorun.gondersen erken oluyor göndermesen yaşıtlarıyla denk gelmiyor

O zaman iki sene anaokulu mu olsun dersiniz..ne kadar çok karıştırdılar yaaa insan gönderse bi sorun göndermese bsbiorun.gondersen erken oluyor göndermesen yaşıtlarıyla denk gelmiyor
Benim oğlum 2013 Ocak doğumlu 2 yıldır anaokuluna gidiyor, 2 yıl gitmesi çok iyi oldu. İlk yıl daha çok oyun aktivite tarzıydı, son yılında artı olarak ilkokula hazırlık yapıyorlar. bu yıl ilkokul için kaydı çıkmıştı gidip imza attık başlamayacak diye artık Eylül de 1. Sınıf olacak. Bebekle baya zor olacak benim için.. çünkü 1. Sınıfların harf çalışmaları sinirlerimi zıplatıyor ttttt mmm kkkkk falan eşime attım topu o ilgilenecek inşAllah.

Gunaydinnnn guzel anneler tatiliniz hayirli olsun.calisan.anneler
I ikuayko zinciri.biliyorum bana.videosunu.yollasana.emek.verip biseyler yapmak.istiyorum da kendime.guvenemedim
Ben 2 seferde cikiyorum toplari yaparken, 1 seferde cikmali video bulabildim. Bonibon battaniye popcorn battaniye falan yazarsan onlae çok benziyor buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…