- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Yok birsey demedi bende günde 2 3 maden suyu içiyorum sık olmasada muzda yiyorum ama neden oldu anlamadım haftaya pazartrsi randevu gidince soracağımMagnezyum eksıklıgın vardır canm doktor bırsey dedı mı. Ben muz ve maden suyu tukettıgım ıcın sımdıye kadar olmadı.
teşekkür edrim canım limona sarıldım yine hamileliğimin başından beri hiç dinlenemedim. halı bile yıladım oğlum çikolatalı süt döktü bembeyaz halıya. ilk hamileliğimde prensesler gibiydim oysaki şimdi kül kedisi gibiyimGünaydın Ağustos böcekleri ve anneleri..
Uyuyamıyorum artık ya sürekli erken kalkıyorum uyumak istiyorum ama yokk. Kramplar da başladı
Geçmiş olsun canm ilerlemeden önlem almaya bak. Sıcak hava da grip hiç çekilmiyorBal limon ıhlamur istirahat..
Canım bende şöyle düşünüyorum mesela seneye bebeklerimiz nasip olursa 1 yaşlarını doldurucaklar ama biz onlara 2 yaşında demicez 1 yaşında dicezYa ıste sız altının ıcınde olunca ben 7 aylık olmus oluyorum. Ama baskasına gore de altı aylıgımbak yıne tutmuyor. 1 kasım bende
Gunde 1den fazla madrn suyu icmesen iyi olabilir cnm. Fazlasi tansiyonu yukseltir odeme sebep olurYok birsey demedi bende günde 2 3 maden suyu içiyorum sık olmasada muzda yiyorum ama neden oldu anlamadım haftaya pazartrsi randevu gidince soracağım
2-3 maden suyu cok tansıyonu tetıkleyebılır. Doktoruna danıs bencede. Çünkü cok acıberıcı kramp denen sey.Yok birsey demedi bende günde 2 3 maden suyu içiyorum sık olmasada muzda yiyorum ama neden oldu anlamadım haftaya pazartrsi randevu gidince soracağım
Iste bu yaCanım bende şöyle düşünüyorum mesela seneye bebeklerimiz nasip olursa 1 yaşlarını doldurucaklar ama biz onlara 2 yaşında demicez 1 yaşında dicezo yüzden bende şimdi 6 ayimi doldurup 7 aydan gün almaya başlıcam ama 6 aylık diyorum. Öbür türlü temmuzda 9 aylık deyip ağustosta 10 aylık doğurmuş gibi olurum yoksa
Gunde 1den fazla madrn suyu icmesen iyi olabilir cnm. Fazlasi tansiyonu yukseltir odeme sebep olur
Yaaa bende her yemekten sonra iciyordum azaltayim artik çünkü içmeyincede midem şişiyor ağrı yapıyor bunuda doktora sorulacaklar listesine ekledim2-3 maden suyu cok tansıyonu tetıkleyebılır. Doktoruna danıs bencede. Çünkü cok acıberıcı kramp denen sey.
Valla prenseslik sona erdi sanırımteşekkür edrim canım limona sarıldım yine hamileliğimin başından beri hiç dinlenemedim. halı bile yıladım oğlum çikolatalı süt döktü bembeyaz halıya. ilk hamileliğimde prensesler gibiydim oysaki şimdi kül kedisi gibiyim
Ooo hayırlı olsun canm hafta da 1 ağır gelmez , değişiklik olur sana da iyi olmuş.Gunaydin. Ben durdum durdum seneler sonra bugun işe gidiyorum... Hafatada 1gun örgü egitmenligi yapoacagim bakalim :) aksama ancak okurum topigi artik.
Bende yine işteyim maalesef tatil yok buralardagünaydın,
ben yine işteyim, sakin olur bugün buralar topiği yanlız bırakmayın. sıkıcı bir gün olacak
Valla bilerek kasıtlı bi saygısızlık yapmıyorum..olmadık yerde de laf söyleyen olursa haksız yere cevabını veririm kim okursa olsun ister kırılsın isterse kussun.eskiden hep alttan alan taraftım herşey de herkeze karşı.. ama artık öyle değil.. özellikle anne olduktan sonra başladı tırnakları mi çıkarma.islemiBizi düşündüklerinden cnm huzurumuz kaçmasın bize söz söyleyen olmasinda yeter ki herşeyi yaparlar
O zaman iki sene anaokulu mu olsun dersiniz..ne kadar çok karıştırdılar yaaa insan gönderse bi sorun göndermese bsbiorun.gondersen erken oluyor göndermesen yaşıtlarıyla denk gelmiyorSon durum bu. Eskiye döneceklerini zannetmiyorum, erken başlayanlar 3. Sınıftan sonra zorlanmaya başladılar.Eki Görüntüle 2264146
Benim oğlum 2013 Ocak doğumlu 2 yıldır anaokuluna gidiyor, 2 yıl gitmesi çok iyi oldu. İlk yıl daha çok oyun aktivite tarzıydı, son yılında artı olarak ilkokula hazırlık yapıyorlar. bu yıl ilkokul için kaydı çıkmıştı gidip imza attık başlamayacak diye artık Eylül de 1. Sınıf olacak. Bebekle baya zor olacak benim için.. çünkü 1. Sınıfların harf çalışmaları sinirlerimi zıplatıyor ttttt mmm kkkkk falanO zaman iki sene anaokulu mu olsun dersiniz..ne kadar çok karıştırdılar yaaa insan gönderse bi sorun göndermese bsbiorun.gondersen erken oluyor göndermesen yaşıtlarıyla denk gelmiyor
Ben 2 seferde cikiyorum toplari yaparken, 1 seferde cikmali video bulabildim. Bonibon battaniye popcorn battaniye falan yazarsan onlae çok benziyor buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?