2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eline sağlık canım ya çok da güzel bayıldım güle güle kullanın kışın sıcacık örtersin annesi

Aynen öyle cnm.oglumda gece hareket hissetmezdim ama sabah erken saat de başlardı.. gerçekten de hala uyku düzeni aynı şekildedir.gecen seneye kadar 9.30 da yatar sabah erken kalkardı.simdi 10.30 /11 arası yatar sabah gene erken kalkar..bebisi takip ediyorum oda aynı şekilde gece tık yok sabah 6.7 başlıyor ama..ben rahat etmiştim açıkçası gece uykusunda inşallah bu sipa da öyle olur

Canım yönetmelik öyle demiyor ama malesef

Ay hesaplarına çok güldüm yaw. Sorarlarsa 26. Hafta diyorum. Ama kaç aylık yani? Diyorlar. O zaman da artık haftaya göre hesaplanıyor hepsi 40 hafta ona göre düşünün diyorum. Hayır madem çok merak ediyorlar araştırsınlar yok ilgi alanları olmayan bir konuysa beni ne diye darlıyorlar illede ay olarak söyle diye. Net bilgi isteyene son adet tarihimi bile söylediğim oldu. Hesaplasın dursun meraklı kişiyse napıyım?

Efelihayat çok geçmiş olsun canım bu gece bir dinlen bakalım belki üşütme nedeniyle olmuştur. Bu mevsimde mide üşütmesi çok oluyor.

Ben soranlara 6 diyorum canım, 28 hafta bitince 7 demeyi düşünüyorum :))
İnternette baktım ben bu ay hafta hesabına kaç aylık olduğumuzu 30 günden yapıyoruz 1 ay sayılıyor mesela hamileliğin 120. Günü işte 4 ay bitmiş oluyor gibi.. 280 günden hesaplanıyor hamilelik ona göre hesap edin işte

B
Ellerine saglik cok cok gyzel helal olsun valla

Valla ben ağustosu saymıyorum ay olarak bebe belki 38haftada gelir belki 42 3-3,5 ay var doğumumuza işte haftalar işin içine girince karışıyor. Ama internette yazan 26da 6ay ediyor diyor bilemiyorum
Canım şuan 6. Ayin icindeyz 116 gün var Aslanlara kavuşmaya inşallah. Ayrıntılı iyi çıkmasına sevindm.
Bu arada benim ki cok kibar öyle tekme falan olayı yok arada sen dedikten sonra fark ettgm göre belirli saati yok şuan tabi kalp atışı gibi tık tik burdaym anneciğim diyor o kadar. Karnım gözle görülür büyüdü.

Resim ekledim görünüyor mu bilmiyorum ama böyle yazıyor internette kafam karıştı şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20190430-160104_Chrome.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 43
Hazır bu ay hesabı açılmışken öğretmen arkadaşlara bisey sorayim bende..şimdi bu ilk okula başlama ayı hala 66 ay mi.benim duyduğuma gore yönetmenlik şuan 66 yi 69 çıkarmış böyle bir sure deneme yapıp eger uyhun bulmazlarsa eski sisteme döneceklermiş bizim zamanımız daki gibi yani..benim oğlum eylül ayında tam 54 aylık oluyor bu arada(bunu yazarken de yalnız az önceki konuşma aklıma geldi 5 yaşına gelmiş hala ay söylüyor)

I ikuayko ben orgu bilmiyorum becerebilirmiyim cok guzelmis ellerine saglik gule.gule saglikla kullansin
Hiç tığla örgü biliyor musun? Zincir cekme trabzan vs? Bu çok kolay ama bu olmasa da kendinden desenli renkli ipler oluyor ya, onlarsan alıp düz orebilirsin. Tunus isi dedikleri bir sey var, videosunu izlemistim battaniye modeli ararken, daha hızlı gidiyor gibi geldi bana. Bu biterse bir gün (inşallah dinimiz amin) renkli ip alıp düz bir tane de ondan yapmayi düşünüyorum.
Penye iple sepet yaparim diyordum, odasinda bebek bezi pişik kremi vs icine konacak bakim sepeti diyelim, hazır ikea vs sepette alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…