Kız yapma o kadar. Dinazorları soracaklar bize. Sümerler’in destanlarını falanBen sozelci bile degilim. Bizim zamanimizda sozelci sayisalci diye ayrim bile yoktu.
Eline sağlık canım ya çok da güzel bayıldım güle güle kullanın kışın sıcacık örtersin annesiEki Görüntüle 2263992
Ölene kadar bunu kullandiricam, bitmedi bitemedi bitmeyen battaniye yapmışlar resmen. Gavur ölüsü gibi ağır olacak, tam kare yapsam kocaman olacak. Bir de ölçüsünü penye hazir örtüye göre baslamistim. 7.yumaktayim her yumak 9.5gayme. korku filmi gibi oldu hikayesi. Modeli de begenmedim. Tek avantaji mint yeşili rengi ❤
Aynen öyle cnm.oglumda gece hareket hissetmezdim ama sabah erken saat de başlardı.. gerçekten de hala uyku düzeni aynı şekildedir.gecen seneye kadar 9.30 da yatar sabah erken kalkardı.simdi 10.30 /11 arası yatar sabah gene erken kalkar..bebisi takip ediyorum oda aynı şekilde gece tık yok sabah 6.7 başlıyor ama..ben rahat etmiştim açıkçası gece uykusunda inşallah bu sipa da öyle olurKızlar bugun doktorumla görüştüğümde şöyle birşeyden bahsetti, bebeğin haraketlerini takip et dedi. Artık kendi uyku düzeni var onun sabah kaçta uyanıyor gece en son kaçta tekmeliyor. Kaç saat sonra tekrar kalkıyor bak dedi. Bugun hep dikkat ettim. Bizimki 2saatte bir ayakta, sabah 6da baslıyor 2saatte bir devam ediyor. En son gece 2de iki tekme atıp yatıyordoğduktan sonra bu düzenle devam eder dedi şaşırdım valla sizede söyliyim dedim
Canım yönetmelik öyle demiyor ama malesefBen de aynı durumdayım benim de 32 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra bir hafta yıllık izin alıcam, 170 i aradım oradaki görevli çalışılabilir raporu sonrası yıllık izin alabileceğimi sıkıntı olmayacağını söyledi ara istersen daha ayrıntılı bilgi edinirsin.
Yıllık izin de kullansam 5 haftalık iznimin Doğum sonrasına aktarılacağını söyledi canım
Geçmiş olsun ya bişey mi dokundu ki@greyfurt_ yuvarlanip giderizbosverrrr
@Babylionmother hemsire ayni.seyi dedi.bizimki.dengesiz gece gunduz 1 saat arayla aktif bu yandim demek.
Sabahtan beri.iki kez cikardim.kizlar atesim bas ağrım var ne oldu anlamadim yaa
Ya bu kız anneleri neden böyle hep onlara mi ayıp oluyor anlamıyorum ki ben..bizimki de öyle..Bn aldırırım da gene annemler yok olmaz ayip olur fln diyo o yuzden yarısını onlara yaptircam artık :)
İnternette baktım ben bu ay hafta hesabına kaç aylık olduğumuzu 30 günden yapıyoruz 1 ay sayılıyor mesela hamileliğin 120. Günü işte 4 ay bitmiş oluyor gibi.. 280 günden hesaplanıyor hamilelik ona göre hesap edin işteBen soranlara 6 diyorum canım, 28 hafta bitince 7 demeyi düşünüyorum :))
Ateşin olsa üşürsün zaten sen ayran iç yine de geçmezse doktora git benceMeyve yemistim en.son yemek.yiyemedim.icim.almiyor kiatesim esim.yok.diyor ama ben yaniyorum
Ellerine saglik cok cok gyzel helal olsun vallaEki Görüntüle 2263992
Ölene kadar bunu kullandiricam, bitmedi bitemedi bitmeyen battaniye yapmışlar resmen. Gavur ölüsü gibi ağır olacak, tam kare yapsam kocaman olacak. Bir de ölçüsünü penye hazir örtüye göre baslamistim. 7.yumaktayim her yumak 9.5gayme. korku filmi gibi oldu hikayesi. Modeli de begenmedim. Tek avantaji mint yeşili rengi ❤
Canım şuan 6. Ayin icindeyz 116 gün var Aslanlara kavuşmaya inşallah. Ayrıntılı iyi çıkmasına sevindm.Valla ben ağustosu saymıyorum ay olarak bebe belki 38haftada gelir belki 423-3,5 ay var doğumumuza işte haftalar işin içine girince karışıyor. Ama internette yazan 26da 6ay ediyor diyor bilemiyorum
Resim ekledim görünüyor mu bilmiyorum ama böyle yazıyor internette kafam karıştı şimdiBen de aynı durumdayım benim de 32 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra bir hafta yıllık izin alıcam, 170 i aradım oradaki görevli çalışılabilir raporu sonrası yıllık izin alabileceğimi sıkıntı olmayacağını söyledi ara istersen daha ayrıntılı bilgi edinirsin.
Yıllık izin de kullansam 5 haftalık iznimin Doğum sonrasına aktarılacağını söyledi canım
Hiç tığla örgü biliyor musun? Zincir cekme trabzan vs? Bu çok kolay ama bu olmasa da kendinden desenli renkli ipler oluyor ya, onlarsan alıp düz orebilirsin. Tunus isi dedikleri bir sey var, videosunu izlemistim battaniye modeli ararken, daha hızlı gidiyor gibi geldi bana. Bu biterse bir gün (inşallah dinimiz amin) renkli ip alıp düz bir tane de ondan yapmayi düşünüyorum.
Buna göre 7 aylık mı oluyoruz şimdi valla kafam karıştı benimdeDaha once burda paylasilmisti yine bulunsun :))
Eki Görüntüle 2264049
Yanlış yazmışım 6 buçuk diyebilirsin ya da istersen 9 de sen bilirsinSizden 4 gün önde olup nasıl sızden gerıde oluyorum hanımefendımatematıge yenı bır boyut getırdınız
Bizi düşündüklerinden cnm huzurumuz kaçmasın bize söz söyleyen olmasinda yeter ki herşeyi yaparlarYa bu kız anneleri neden böyle hep onlara mi ayıp oluyor anlamıyorum ki ben..bizimki de öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?