2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sepet beşik mi anne yanımı bi türlü karar veremedim ben

Son durum bu. Eskiye döneceklerini zannetmiyorum, erken başlayanlar 3. Sınıftan sonra zorlanmaya başladılar.

Bence modelide rengide cok guzel olmus eline saglik canim

Bende senin gibi yapiyorum 13 kasim. 13Unden 13une
Ya bi de sey var cocuk gelmis 5 yasina 40 aylik fln diyolar hahahah

Bunu sebebi çocukların bilişsel, dil, özbakım, sosyal ve motor becerilerinin gelişiminin yıllık değil aylara göre gelişmesi. Hamilelik gibi . Her ay farklı. 5 yaş çocuğu ile 5yaş 6aylık olan farklı oluyor. Kreş ve anasınıflarından bir çoğu 6 aylık dönemlere göre sınıf oluştururlar. Okul çağları gelsin alışırsınız.

Gunaydinlar❤

Bu ay hesabi benim 18.yaş muhabbetime döndü. 18e girmeyi deliler gibi bekledim 18e bi basayim defolup gidicem diyerek gecti ergenligim ama 18.yas geldi catti annem dedi ki 18den gun aldin daha doldurmadin. Babanem dedi ki 18 bitti 19dan gun aldin artik hahahah hic yasimi sorduklarinda 18 diyemeden gecti gitti 18

Buna göre 7 aylık mı oluyoruz şimdi valla kafam karıştı benimde
26 haftaliksin suan hala 6.aydasin tabloya gore :)
Ya ben 2 tane hamilelik programi kullaniyorum ikisi de 6.ayin icinde oldugumu gösteriyo o yuzdn ben icinde oldugum ayi soyluyorum.zaten su halimle ben 5 ayligim desem kimse inanmaz ki hahah
Mayisin 13unden sonra 7 dicem. Haziranin 13unden sonra 8, temmuz 13 -agustos 13 arasi 9 aylik. Zaten 20sinde dogum.. 9Ay 10gunu tamamlamis oluyorum diye dusunuyorum bir sozelci olarak

Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri..
Uyuyamıyorum artık ya sürekli erken kalkıyorum uyumak istiyorum ama yokk. Kramplar da başladı

günaydın güzel anneler
ben yine grip oldum boğazım çok kötü kışın o soğuklarda hasta olmadım havalar güzelleşti ben hasta oldum yaa
Geçmiş olsun canm ilerlemeden önlem almaya bak. Sıcak hava da grip hiç çekilmiyor Bal limon ıhlamur istirahat..

Magnezyum eksıklıgın vardır canm doktor bırsey dedı mı. Ben muz ve maden suyu tukettıgım ıcın sımdıye kadar olmadı.

Canım ben tam bilmiyorum ama 32. Haftandan önce yıllık iznini alsan bitiminde raporunu alsan olmuyo mu bütün izinleri arka arkaya kullanmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…