- 4 Temmuz 2015
- 339
- 1.515
- 63
Zararı yok dense de aslında çok net bir çalışma yok, o yüzden gereksiz yere gitmemek lazım. Mesela 12. haftaya kadar kalp atışını dinletmedi doktorum onun zararlı olduğu kanıtlanmış, sadece ekrandan gördük biz kalp atışlarını. Ama kızımda dinlemiştik, 5 yıl öncesinde böyle birşeyden bahsedilmiyordu.Size bi şey sorucam.
Ben doktora gitmek için gün sayıyorum çok sabırsızlanıyorum. 1 ay sonra gel diyo doktor ama ben bi bahane bulup eşimle gidiyorum 15 gün sonra. Heycanlanıyorum hele ki yüzünü görünce.Keşke diyorum eve ultrason olsa da hep baksam. Eşimde bana kızıyo ultrasona girmek iyi değil hep bi bahaneyle gidiyoruz sanki ben anlamıyo muyum diyo. Ama ben araştırdım ultrason ses dalgalarıyla yapılıyomuş zararı yokmuş.
Siz de bnm gibi misiniz ?
Biz toz pembe alıştıralım yahu kendimizi hayal.kurmak parali mi arkadaşHayaller vee gerçekler bu olsa gerekkk
Ya cidden bak sen konuşulanlara bakma arkadaşım.. bazı anlattıklarımız sizi belki korkutuyor ama bu öyle bisey ki o dönemleri bile rahat bir şekilde üstesinden gelerek atlatıyorsunuz.. sizin için o kadar.degerli oluyor ki o bebek dünyaya gelip kucağınıza aldığınız da anlayacaksınız ne dedigimi..ilk anne olacaklar diyecekler ki sanki öncesinden 3.5 cocuk büyütmüş gibiyim..annelik o kadar kutsal ve ozelki tüm kadınlara verilmiş bu özellik.. şuan kendini ne kadar acemi görürsen gör kucağına aldıktan sonra öyle olmuyor..kırk yıllık anneymiş gibi olacaksın merak etme..Biz toz pembe alıştıralım yahu kendimizi hayal.kurmak parali mi arkadaşkandirin yahu moral verin pembis yalanlar cok basit.çok kolay deyin zuhahaha
ben alırım 1 taneyasin okumak isteyenler verebilirim
hemencecik büyüyorlar gerçekten. geçen gün baktım masanın önünde duruyor boyu masaya kadar çıkmış kızıma elbiseler aldıkça oğlumunkiler kocaman geliyor gözüme yok ya bir bebek bu kadar ufak doğamaz diyorum.Yine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
İyi olmus canim ben de baby cotton aldim normalde baby boy alirdimda iste digeri kiz mi erkek mi bilinmez ayni dusunceyle aldim herkes icin hayirli ugurlu olsunEfelihayat teşekkür ederiz tatlım. Siz de güzel günlerde kullanın
Mysonismysun nature baby modelini aldık. Kendi beyaz tokmakları ahşap rengi olan.
İlk bebeğimiz (erkek) şimdilik düşünmüyorum amaAllah kısmet eder de 2. Si olur ise nasip tabi belki kız olur, o yüzden sadece olsun istedim. 2 bebek büyütsün bi zahmet
Cnm güle güle kullanın, ben de biraz inceledim o modeli beğenmiştim. Ama ben doğumdan sonra alacağım. Çok hoş bir model gerçektenEfelihayat teşekkür ederiz tatlım. Siz de güzel günlerde kullanın
Mysonismysun nature baby modelini aldık. Kendi beyaz tokmakları ahşap rengi olan.
İlk bebeğimiz (erkek) şimdilik düşünmüyorum amaAllah kısmet eder de 2. Si olur ise nasip tabi belki kız olur, o yüzden sadece olsun istedim. 2 bebek büyütsün bi zahmet
gözün aydın canım doğumlar bayrama yakın geliyor. bakalım nasıl olacak. benim sezeryan olcak ama tabi bebişler belirliyor her şeyi.Kizlar simdi kendi doktorumdan ciktim hersey yolunda Allah a sukur kurbanda buyuk ihtimal burda olurum dedi seker yukleme testini istiyo yalniz kesin olarak ben de gidip yaptiricM artik
Ya bende okudum onu ama benim cok duzensizGünaydın kızlarbu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Amin cnmperidrol84 annelik birden.dan.diye geliyormuş tek.tesellimiz.o.be kuzum bak.sen de onayladin Allah yardimcimiz olsun
evet geliyor gerçekten arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kucağıma alamadım bu çok küçük diye halbuki bebek büyüttüm. bir de ben ilk kendi bebeğimin altını değiştirdim yıkadım. ilk doğduğunda ben kucağıma alamam demedim. beynimizin bir yerlerinde o bilgiler duruyor sadece ihtiyacımız olmadığı için açılmıyor. sonra hooop geliyor. şimdi yine nasıl giydircem diyorum ama biliyorum ki o bilgileri tekrar gelecekperidrol84 annelik birden.dan.diye geliyormuş tek.tesellimiz.o.be kuzum bak.sen de onayladin Allah yardimcimiz olsun
Sagolasin canim cok tesekkurler evet hayirlisi adam cok belirsiz konustu burdayim muhtemelen falan ama bakalim aman saglikla ciksinlarda insallah bi problem cikmadangözün aydın canım doğumlar bayrama yakın geliyor. bakalım nasıl olacak. benim sezeryan olcak ama tabi bebişler belirliyor her şeyi.
Canım hayırlı olsun ben ürün almadn yorumları cok okurm ayrıca sikayetvar.com girerim bakarm. Siz de böyle inceler msnz alirkenKizlar park yatak bundan aldik insallah memnun kalirizPrego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi Fiyatı
Prego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kuzum gidip magazadan aldik ama.dedigin.gibi arastirdim baya olumlu sonuclar umarim.memnun kalirizCanım hayırlı olsun ben ürün almadn yorumları cok okurm ayrıca sikayetvar.com girerim bakarm. Siz de böyle inceler msnz alirken
Hayırlı olsn cnm güzel görünüyorKizlar park yatak bundan aldik insallah memnun kalirizPrego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi Fiyatı
Prego 8026 Cosmos Oyun Parkı 70x110 cm- Mavi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?