2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zararı yok dense de aslında çok net bir çalışma yok, o yüzden gereksiz yere gitmemek lazım. Mesela 12. haftaya kadar kalp atışını dinletmedi doktorum onun zararlı olduğu kanıtlanmış, sadece ekrandan gördük biz kalp atışlarını. Ama kızımda dinlemiştik, 5 yıl öncesinde böyle birşeyden bahsedilmiyordu.
Diğer taraftan ilk 20 haftaya kadar 10-15 günde bir girdim, doktorum bana hiç şu gün gel demedi , ne zaman istiyorsan o zaman geleceksin dedi, benim durumum biraz farklıydı, riskli gebelikti 3 haftayı bulunca ayrı bir strese giriyordum. Sadece son kontrolümde 25 haftalıkken, artık ayda 1 görüşebiliriz dedi. Ben de hareketleri artık takip edebildiğim için daha rahatım.

Biz toz pembe alıştıralım yahu kendimizi hayal.kurmak parali mi arkadaş kandirin yahu moral verin pembis yalanlar cok basit.çok kolay deyin zuhahaha
Ya cidden bak sen konuşulanlara bakma arkadaşım.. bazı anlattıklarımız sizi belki korkutuyor ama bu öyle bisey ki o dönemleri bile rahat bir şekilde üstesinden gelerek atlatıyorsunuz.. sizin için o kadar.degerli oluyor ki o bebek dünyaya gelip kucağınıza aldığınız da anlayacaksınız ne dedigimi..ilk anne olacaklar diyecekler ki sanki öncesinden 3.5 cocuk büyütmüş gibiyim..annelik o kadar kutsal ve ozelki tüm kadınlara verilmiş bu özellik.. şuan kendini ne kadar acemi görürsen gör kucağına aldıktan sonra öyle olmuyor..kırk yıllık anneymiş gibi olacaksın merak etme..
Dip not= pembe yalan değildir gerçektir

Yine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
hemencecik büyüyorlar gerçekten. geçen gün baktım masanın önünde duruyor boyu masaya kadar çıkmış kızıma elbiseler aldıkça oğlumunkiler kocaman geliyor gözüme yok ya bir bebek bu kadar ufak doğamaz diyorum.

İyi olmus canim ben de baby cotton aldim normalde baby boy alirdimda iste digeri kiz mi erkek mi bilinmez ayni dusunceyle aldim herkes icin hayirli ugurlu olsun

Cnm güle güle kullanın, ben de biraz inceledim o modeli beğenmiştim. Ama ben doğumdan sonra alacağım. Çok hoş bir model gerçekten

Kizlar simdi kendi doktorumdan ciktim hersey yolunda Allah a sukur kurbanda buyuk ihtimal burda olurum dedi seker yukleme testini istiyo yalniz kesin olarak ben de gidip yaptiricM artik
gözün aydın canım doğumlar bayrama yakın geliyor. bakalım nasıl olacak. benim sezeryan olcak ama tabi bebişler belirliyor her şeyi.

Günaydın kızlar bu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Ya bende okudum onu ama benim cok duzensiz
Sabah 7,30 da bi tepikliyo sonra 11 e kadr bisey yok:)
Ara ara oluyor sonra

Kizlar şok şok şok kayinvalide bizimle alisverise gelmek istedi soylenerek dun annemler mobilyanin yarisini verdi desteklediler soyleyince bugun aldi aldiklarimizi sanirim utandı seytanin bacagini kırdık darısı kvzedelere ama soktayim hala

peridrol84 annelik birden.dan.diye geliyormuş tek.tesellimiz.o.be kuzum bak.sen de onayladin Allah yardimcimiz olsun
evet geliyor gerçekten arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kucağıma alamadım bu çok küçük diye halbuki bebek büyüttüm. bir de ben ilk kendi bebeğimin altını değiştirdim yıkadım. ilk doğduğunda ben kucağıma alamam demedim. beynimizin bir yerlerinde o bilgiler duruyor sadece ihtiyacımız olmadığı için açılmıyor. sonra hooop geliyor. şimdi yine nasıl giydircem diyorum ama biliyorum ki o bilgileri tekrar gelecek

gözün aydın canım doğumlar bayrama yakın geliyor. bakalım nasıl olacak. benim sezeryan olcak ama tabi bebişler belirliyor her şeyi.
Sagolasin canim cok tesekkurler evet hayirlisi adam cok belirsiz konustu burdayim muhtemelen falan ama bakalim aman saglikla ciksinlarda insallah bi problem cikmadan

Kizlar park yatak bundan aldik insallah memnun kaliriz

Canım hayırlı olsun ben ürün almadn yorumları cok okurm ayrıca sikayetvar.com girerim bakarm. Siz de böyle inceler msnz alirken
Kuzum gidip magazadan aldik ama.dedigin.gibi arastirdim baya olumlu sonuclar umarim.memnun kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…