- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
biraz iki yaş sendromu var. gündüz uyumazsa ben kendimi camdan atarım çünkü çok uykusu geliyor. uykusu gelince arabam neden iki tekeri üstünde durmuyor diye ağlamaya başlıyor. günlerimiz çok hareketli geçiyor aslında ama. yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum belki biraz yorulur. aslında erken kreş için ama kış aylarında çok sıkılıyor. eylülde vereyim dedim ama kardeş gelince kreşe yollayınca evden uzaklaştırılıyormuş hissederlermiş. o sebeple yarım gün saat 8:30 12:30 arası kreşe vereceğim.birkac ihtimal var cnm.
1)2 yas sendromu. ben isteyince yaparim halleri.
2) mevsim gecisi. cocuklarin da dengesini bozuyor. benim ergen de gece uyutmuyor. o kalkinca kiz da uyaniyor hoppaaaa egleniyoruz... en az 5-6 kez kalkiyoruz.
3) gunduzki 1-2 saat uyku gece gec yatmadina sebep oluyor ki benim sipa 1 yasinda gunduz uykusunu birakmisti.
4) gunduz enerjiyi atamiyor o yuzden de aksam uyumuyor..
Canım çok tecrübeliyim diye asla düşünmüyorum ama belki bir fikir olur. Benim oğlan da yatmak istemezdi. Bir el kuklası aldım akşam hadi uzanıp oyun oynayalım diye yatağa gidiyorduk. El kuklasını arkadaşı zannediyordu onunla sohbet ederken uyuyorduocakta 2 yaşını doldurdu. gün içinde iyiyiz. akşam yatmayacağım diyor. gündüz 1-2 arası uyumuş çocuk nasıl olur saat 23:30 da zorla uyur. aklım almıyor gerçekten. dün enson eşim salıncağında uyutmuş ben halsiz düşüyorum artık
zararı yok diyorlar ama ben yinede çok girilmemesi taraftarıyım. oğlumda ayda bir girdim. kızımda ilk zamanlar sıkıntı vardı hafta bir yada iki. o zaman bile içim rahat etmiyordu. 12. haftadan sonra ayda bir doktordayım.Size bi şey sorucam.
Ben doktora gitmek için gün sayıyorum çok sabırsızlanıyorum. 1 ay sonra gel diyo doktor ama ben bi bahane bulup eşimle gidiyorum 15 gün sonra. Heycanlanıyorum hele ki yüzünü görünce.Keşke diyorum eve ultrason olsa da hep baksam. Eşimde bana kızıyo ultrasona girmek iyi değil hep bi bahaneyle gidiyoruz sanki ben anlamıyo muyum diyo. Ama ben araştırdım ultrason ses dalgalarıyla yapılıyomuş zararı yokmuş.
Siz de bnm gibi misiniz ?
çok hoşmuş. bizimki son bir haftadır çirkin eski bir ördeğimiz var ona sarılıyor. bir el kuklası mantıklı olabilir.Canım çok tecrübeliyim diye asla düşünmüyorum ama belki bir fikir olur. Benim oğlan da yatmak istemezdi. Bir el kuklası aldım akşam hadi uzanıp oyun oynayalım diye yatağa gidiyorduk. El kuklasını arkadaşı zannediyordu onunla sohbet ederken uyuyorduhatta ona sarılıyordu falan çok komikti. Hala anlatır şaka yaparım. Belki senin minikte de işe yarar
Yandın o zaman uykusuz her geeceeee deseneBen gün içinde pek duymuyorum da geceleri çok fenaaa
Canım önce kukla ile gıdıklamalı güldürmeli biraz hareketli oyunlarla başlayıp sonrA yavaş yavaş sohbet modunda tempoyu düşürüyordum. Bir de kuklayı arkadaşı saydığından onun da uykusu gelmiş gibi esniyor falan, uyku ve rüyaların güzelliğiçok hoşmuş. bizimki son bir haftadır çirkin eski bir ördeğimiz var ona sarılıyor. bir el kuklası mantıklı olabilir.
Yok cnm senin yaptığınla alakalı değil kaç yaşında hatırlamıyorum ama bunların belli dönem böyle bir zamanları tutuyor malesef..bi ara bizim ki de böyleydi geçti sukurselam kızlar günlerdir zombi gibiyim ya. oğlumu uyutamıyorum. bir türlü yatağa gitmeye ikna olmuyor. feci bir baş ağrım var çünkü uykusuzum. büyüdükçe bir şeyler düzelir derken iyice sarpa sarıyorum. bir yerlerde bir hata yapıyorum ama henüz bende bulamadım
Fenasın sen yaaa seytannnngunaydin hanimlar.
sabah sabah seytanliklar dusununenler burda miesim ramazan sonrasi annesigillere turkiyeye ugriicak. adam bos donmesin dimi. turkiye de cok guzel kisiye ozel seyler yapiyorlar @ikuayko sagolsun insta da arastirmaya bi basladim, yok yok!
kayinvalideme ‘senmisin bos gelen’ mesaji vermek icin mukemmel bi firsat. hepsini kapida odemeli siparis vercem gorsunler bakalim nasil oluyomus.
Sendroma girmiş iste cnm idare et geçer bi kaç güne...bu yaşlarda böyleler malesef sendromları bitmez bunlarınohooo biz diş mevzumuzu 1.5 yaşında tamamladık. erkenci bizim oğlan 5 aylık çıkarmaya başladı. benimkinin huyu şeyinde afedersiniz. esniyor gözler olmuş kan çanağı ama uyumayacakmış. allahtan yatınca sabaha uyuyor.
Senin kide baya erken bırakmış gündüz uykusunu..valla ne yalan söyleyim biz hala uyuyoruz..aslında kışın bırakmak istedim ama zaten kış hava soğuk uyuşun bahara kadar dedim..simdi yavaştan bırakıcaz artik gündüz uykusunu okula alistirmabirkac ihtimal var cnm.
1)2 yas sendromu. ben isteyince yaparim halleri.
2) mevsim gecisi. cocuklarin da dengesini bozuyor. benim ergen de gece uyutmuyor. o kalkinca kiz da uyaniyor hoppaaaa egleniyoruz... en az 5-6 kez kalkiyoruz.
3) gunduzki 1-2 saat uyku gece gec yatmadina sebep oluyor ki benim sipa 1 yasinda gunduz uykusunu birakmisti.
4) gunduz enerjiyi atamiyor o yuzden de aksam uyumuyor..
aman ya büyüsün benimki de. kucağıma sığmayacağı o günleri istiyorumCanım önce kukla ile gıdıklamalı güldürmeli biraz hareketli oyunlarla başlayıp sonrA yavaş yavaş sohbet modunda tempoyu düşürüyordum. Bir de kuklayı arkadaşı saydığından onun da uykusu gelmiş gibi esniyor falan, uyku ve rüyaların güzelliğifilan derken 10 da yatağa gitsek en geç 10:30 da uyuyordu ve 30 dakika kaliteli bir zaman geçirmiş de oluyorduk. Güzel yaşlardı şimdi özlüyorum benimki kucağıma sığmıyor kuklayı gerçek arkadaşı sanmıyor kandırdığım hiç bir şeye inanmıyor
kitap okuyayım masal anlatayım gel sadece uzanalım yok yok yok. hayır bir de youtube muamelesi yapıyor bana ninni söylüyorum beğenmediği zaman elini sallıyor değiştircekmişim.Yok cnm senin yaptığınla alakalı değil kaç yaşında hatırlamıyorum ama bunların belli dönem böyle bir zamanları tutuyor malesef..bi ara bizim ki de böyleydi geçti sukur
ohooo biz diş mevzumuzu 1.5 yaşında tamamladık. erkenci bizim oğlan 5 aylık çıkarmaya başladı. benimkinin huyu şeyinde afedersiniz. esniyor gözler olmuş kan çanağı ama uyumayacakmış. allahtan yatınca sabaha uyuyor.
Allahimmm sipa yaa.anlatirken hoş oluyor dinlemesi ama yaşarken tahmin ediyorum cnm..inat yapıyor iste inatlarina tukurduklerimkitap okuyayım masal anlatayım gel sadece uzanalım yok yok yok. hayır bir de youtube muamelesi yapıyor bana ninni söylüyorum beğenmediği zaman elini sallıyor değiştircekmişim.
sorma cnm. uykuyu zaten sevmezdi. o yuzden zombiydim benSenin kide baya erken bırakmış gündüz uykusunu..valla ne yalan söyleyim biz hala uyuyoruz..aslında kışın bırakmak istedim ama zaten kış hava soğuk uyuşun bahara kadar dedim..simdi yavaştan bırakıcaz artik gündüz uykusunu okula alistirma
Üst komşu sifonu çekti
Yok gece çok rahattım ben bebekliğinden beri de öyleydi hala öyledir.. uyanmaz anca wc ye sıkışırsa oda nadir.ama sabah erken kalkarız.sorma cnm. uykuyu zaten sevmezdi. o yuzden zombiydim ben.... hala da sevmiyor. tamam aksam vakitli yatiyor artik ama gece 2 kez kaldiriyor. sabah 6da komple kalkiyor. bazen bu sayi artiyor vs.... neyse cani sag olsun diyorum
Hayaller vee gerçekler bu olsa gerekkkYine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?