2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aman allahım ne kadar tatlıı.. bebekle beraber uyur kesin :)) bayılıyorum hayvanlara bizim de köpeğimiz var kısknacda biraz bakalım kızım doğunca ne yapacak :)
Gecen tanidiklarin.bebegi geldi bizim.kizlar delirdi.emekledikce koşuyorlar pesinden.bisey olmaz kabul eder minnos

Günaydın kızlar bu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Bende o yazıyı okumuştum iki gündür takip ettim hep aynı saatte hareketliydi bugünde not alcam bakalm aynimi olcak gene :)

selam kızlar günlerdir zombi gibiyim ya. oğlumu uyutamıyorum. bir türlü yatağa gitmeye ikna olmuyor. feci bir baş ağrım var çünkü uykusuzum. büyüdükçe bir şeyler düzelir derken iyice sarpa sarıyorum. bir yerlerde bir hata yapıyorum ama henüz bende bulamadım

gunaydin hanimlar.

sabah sabah seytanliklar dusununenler burda mi esim ramazan sonrasi annesigillere turkiyeye ugriicak. adam bos donmesin dimi. turkiye de cok guzel kisiye ozel seyler yapiyorlar I ikuayko sagolsun insta da arastirmaya bi basladim, yok yok!
kayinvalideme ‘senmisin bos gelen’ mesaji vermek icin mukemmel bi firsat. hepsini kapida odemeli siparis vercem gorsunler bakalim nasil oluyomus.

Kaç yaşında oğluş acaba

Hepsini kocana odetmesin veya ondan tahsil etmesin

ben bu listeye çok minnoş maddelerde eklerim ama ilk anne olanları korkutmak istemiyorum. ben evde hangi parke gıcırdıyor hangi kapı nasıl açılmalı ki ses çıkmasın, insan hapsırığını nasıl geçirir hepsini biliyorum. insan evini parke parke bilirmi. salonun girişindeki ikinci parke gıcırdıyor bizim uzun atlama yapıyoruz.

K
Kıyamam daha küçük annesi vardır onun bir huysuzluğu da işte ifade edemiyorlar canım benim yaa geçici bir süreçtir hala diş çıkarıyorlar o yaşlarda azı dişleri falan belki ondandır

K

Kıyamam daha küçük annesi vardır onun bir huysuzluğu da işte ifade edemiyorlar canım benim yaa geçici bir süreçtir hala diş çıkarıyorlar o yaşlarda azı dişleri falan belki ondandır
ohooo biz diş mevzumuzu 1.5 yaşında tamamladık. erkenci bizim oğlan 5 aylık çıkarmaya başladı. benimkinin huyu şeyinde afedersiniz. esniyor gözler olmuş kan çanağı ama uyumayacakmış. allahtan yatınca sabaha uyuyor.

Hayirli olsun canim bizde cilekten aldik hangi modelini aldiniz
Efelihayat teşekkür ederiz tatlım. Siz de güzel günlerde kullanın

Mysonismysun nature baby modelini aldık. Kendi beyaz tokmakları ahşap rengi olan.

İlk bebeğimiz (erkek) şimdilik düşünmüyorum ama Allah kısmet eder de 2. Si olur ise nasip tabi belki kız olur, o yüzden sadece olsun istedim. 2 bebek büyütsün bi zahmet

Size bi şey sorucam.
Ben doktora gitmek için gün sayıyorum çok sabırsızlanıyorum. 1 ay sonra gel diyo doktor ama ben bi bahane bulup eşimle gidiyorum 15 gün sonra. Heycanlanıyorum hele ki yüzünü görünce. Keşke diyorum eve ultrason olsa da hep baksam. Eşimde bana kızıyo ultrasona girmek iyi değil hep bi bahaneyle gidiyoruz sanki ben anlamıyo muyum diyo. Ama ben araştırdım ultrason ses dalgalarıyla yapılıyomuş zararı yokmuş.
Siz de bnm gibi misiniz ?

aman allahım ne kadar tatlıı.. bebekle beraber uyur kesin :)) bayılıyorum hayvanlara bizim de köpeğimiz var kısknacda biraz bakalım kızım doğunca ne yapacak :)

Şimdilik durum bu gelip sarılıyor arada. Hissediyor sanırım ama ultrason fotoğrafını görmesin masa sehpa üstünde direk yere atıyor kıskançlık durumunu ben de düşünüyorum. Arkadaşımın kedisi bebiş olduktan sonra banyonun orta yerine yapmış bir müddet tuvaletini İnşallah böyle tepkiler vermez bizimkiler.

birkac ihtimal var cnm.
1)2 yas sendromu. ben isteyince yaparim halleri.
2) mevsim gecisi. cocuklarin da dengesini bozuyor. benim ergen de gece uyutmuyor. o kalkinca kiz da uyaniyor hoppaaaa egleniyoruz... en az 5-6 kez kalkiyoruz.
3) gunduzki 1-2 saat uyku gece gec yatmadina sebep oluyor ki benim sipa 1 yasinda gunduz uykusunu birakmisti.
4) gunduz enerjiyi atamiyor o yuzden de aksam uyumuyor..

yok degilim cnm dr ne zaman derse o zaman gidiyorum.
ultrason ses dalgasi oldugu icin zararsiz benim de bildigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…